Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Su an bence utopya yarışmasında rejının yaptığı seneryo işliyor kazen adlı kullanıcı
demişki serkanın takımından en can alıcı isim dıyor gıdecek.saat 23:45ıtıbarıyle utopya canlı izliyorum semih bu hafta kımı yazıcaz dıye turkanla konuşuyor ve turkana dıyorkı serkanburdakı misyonunu tamamladı dıyor onun yaptığı inşaat veyaptığı marangozluğu bızde yaparız.reji nin yaptığı ayıp semıhe replık vermışler konusturuyorlar rejı yarısmadan elini çek derım halkı kandırmayın üreten ınsanların elenmesıne yancı olmayın

O zaman bu hafta Serkan ve İnci yazılacak ve giden Serkan mı olacak !
Ama helal olsun adamlara. Kızıyoruz , bir daha asla seyretmem diyoruz öyle bir şey yapıyorlar ki oyun olduğunu bile bile oturup yine kuzu kuzu izliyoruz.

Barış ajansa bağlı bir oyuncu (MAYADROOM AJANS) İiçeride o kalır .Semihi de yerinden edebilir.bunun bir oyun olduğu kurretülayna gönderilen mektupta belliydi zaten .Sevgilim beni aldatacak ben ona ağzımdan kelebekler uçuyordu diye mektup yazacağım.

Benim içinde çok büyük sürpriz oldu:KK48:

İncinin semihe sende sevgilisi olan bi kıza yazdın demeye getirmeside iyi oldu. Kurreninde sevgilisi vardı güya ama semih onunla her türlü iletişime geçti. Aynı şeyi furkanın yapmasından korkuyo.
kurre şimdi açıklama yapıyor. semih in durumuyla furkan ın durumu arasında dağlar kadar fark varmış. kurre ye ''yav he he'' diyoruz. nedense o konu üzerinde durulmadı. bi de o akşakm semih le kurre sarılmıştı inci gelip dediki '' annen yok mu senin ''

Herşey bır oyun rejinin oyunu goruceksınız kurrenın yarışmaya gırdıgınde sevgilisi vardı semıh oyunu kazanmak adınakurreye sevgılısı olduğunu bile bile ona kurlar yaptı yayınladıgım linki izledıyseniz göreceksiniz .
zaten mert ne dedi kurre ye: sen şöhretiseçtin. yani reji kurre ve semih aşkını yapın dediyse ya da kendisi bu aşkı orada kalmak için seçtiyse merti ezip geçmiş oluyor işte şöhreti seçmiş. kurre de çıkınca görürüm ben onu dedi. merti kastederek.
ayrıca önceden arkadaş değillerdi ki açık açık asıldı kıza çağdaş kavga etti semih le kaç kere kızın sevgilisi var diye.

Ben burda kimseyi savunmam ama incinin söyledigi ve yaptiklari uyusuyormu sizce? Peki incinin annesi yokmu baris onu kucagina aldiginda Baya bi eglenmisti :)))) hepsi bi tuhaf orda zaten

kurre şimdi açıklama yapıyor. semih in durumuyla furkan ın durumu arasında dağlar kadar fark varmış. kurre ye ''yav he he'' diyoruz. nedense o konu üzerinde durulmadı. bi de o akşakm semih le kurre sarılmıştı inci gelip dediki '' annen yok mu senin ''

Back
X