Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
şimdi canlıdan izliyodum inci semihin defterini okudum diye şaka yaptı aysel diye biri yazıyomuş semihin defterinde semihle kurre tutuştu okudular bizim defterimizi diye kavga çıktı baya yayını kestiler hemen!

barisaaaaa inanamiyorummmmmm agzimmmmmmmm acik kaldi yaziklar olsunnnn yaaaaa inciye söz verdi ama soyleyemiyo semihe..
Ya daha dun namerdim diyodu yaziklar olsun yaaa sen kimsin oglum biz tuttuk seni goruyo
musunuz haini eger giderse bitti!!!!!!

barisaaaaa inanamiyorummmmmm agzimmmmmmmm acik kaldi yaziklar olsunnnn yaaaaa inciye söz verdi ama soyleyemiyo semihe..
Ya daha dun namerdim diyodu yaziklar olsun yaaa sen kimsin oglum biz tuttuk seni goruyo

ya bu ütopya senaristi hiç iyi bir senarist değil sürekli kendini tekrar ediyor :KK12:

YENİ YARIŞMAMIZ 3 ŞUBAT 2015 DE BAŞLIYOR !
aajbxs.gif

zaten mert ne dedi kurre ye: sen şöhretiseçtin. yani reji kurre ve semih aşkını yapın dediyse ya da kendisi bu aşkı orada kalmak için seçtiyse merti ezip geçmiş oluyor işte şöhreti seçmiş. kurre de çıkınca görürüm ben onu dedi. merti kastederek.
ayrıca önceden arkadaş değillerdi ki açık açık asıldı kıza çağdaş kavga etti semih le kaç kere kızın sevgilisi var diye.
belki mert diye de bir adam yok..o da senaryo olabilir

İyice bku çıktı yarışmanın ya Barışa o kadar sordular peki kalırsan karşıya gecersen ya diye.. Asla dedi altın verseler geçmem dedi bu neyin kafası anlamadım

Ben burda kimseyi savunmam ama incinin söyledigi ve yaptiklari uyusuyormu sizce? Peki incinin annesi yokmu baris onu kucagina aldiginda Baya bi eglenmisti :)))) hepsi bi tuhaf orda zaten
Aynen ya şu yarışmayı başından beri izliyorum bi tane düzgün karakter yok. Aa bu iyimiş diyorum öbür gün bi kavgada saçma sapan konuşuyor yuh diyorum. Hepsini özenle mi seçmişler nedir anlamadım

barışın geçtiğine inanamıyorum
bu bence senaryodan başka bir şey değil,böyle saçmalık mı olur
insanın izleyesi gelmiyor
bu seyirciyi hafife almaktır,başka da bir şey değil

Back
X