Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
BU GORUNTU GERCEK BENDE DUN GECE IZLIYORDUM VE KURRE SEMIHIN SESLERINI KESMISTI SADECE ALTAR VE BUKEDIN SESI GELIYORDU ONLARDA TEKTASTA OTURUYORLARDI REJI SESLERI ONLARA VERMIS GORUNTU BUNLARDAYDI

canım bence böyle kesin konuşma. bende duydum altar dan kız arkadaşım var sözünü. tamam sen semih leri seviyorsun ama her şeye çok olumlu yorum yapıyorsun bence objektif ol biraz canım.
mesela ben de altar ı seviyorum
Helenacım, semihleri sevdiğim ve desteklediğim doğru.objektif olmadıgımı söylemene üzüldüm çunkü sevmediğim yanlarını da yazdım burda ćook.sen denk gelmemişsin.örrneğin, abidine popstar demeleri , abidinin üstüne gitmeleri beni çok uzmüştü.lakap falan takmışlardı yeminli popstar, ponpon vs.hatta burdaki arkadaßlar ayrıca abidik gubudik demişlerdi.nolur demeyin demiştim.sonra abidin semihi taktit falan edince hiiç yakıştıramadım abidine falan.altarı ben de seviyorum onu ezmelerine üzülüyorum.ama onun da bir seyler söylemesini gereksiz buluyorum.semihle murat altarı dışlarsa o da sinir eder beni.senin yorumlarinin çoğu hoşuma gitmiyor ama sana akıl vermiyorum ben.hatta yukarıdakı görüntüleri koyan arkadaşa'sen hiç genç olmadın galiba?'demek istiyorum ama demiyorum .çünkü herkes istedigini düşünür yazar.herkes yazilarıyla kendini yansıtır.

Helenacım, semihleri sevdiğim ve desteklediğim doğru.objektif olmadıgımı söylemene üzüldüm çunkü sevmediğim yanlarını da yazdım burda ćook.sen denk gelmemişsin.örrneğin, abidine popstar demeleri , abidinin üstüne gitmeleri beni çok uzmüştü.lakap falan takmışlardı yeminli popstar, ponpon vs.hatta burdaki arkadaßlar ayrıca abidik gubudik demişlerdi.nolur demeyin demiştim.sonra abidin semihi taktit falan edince hiiç yakıştıramadım abidine falan.altarı ben de seviyorum onu ezmelerine üzülüyorum.ama onun da bir seyler söylemesini gereksiz buluyorum.semihle murat altarı dışlarsa o da sinir eder beni.senin yorumlarinin çoğu hoşuma gitmiyor ama sana akıl vermiyorum ben.hatta yukarıdakı görüntüleri koyan arkadaşa'sen hiç genç olmadın galiba?'demek istiyorum ama demiyorum .çünkü herkes istedigini düşünür yazar.herkes yazilarıyla kendini yansıtır.
abidin e dediklerini hatırlıyorum canım
ama sen Altar '' mutlaka içeri girmeden '' dediğin için. hani kesin konuştuğun için mutlaka diyerek ondan açıklama yaptım. kesin konuşmak iyi değil diye yoksa seni severim akıl vermek değil konu bak yanlış anlamışsın. Altar ın sevgilisi olduğunu çoğu kişi biliyor topikte. hatta marga da yazmış sana. bende peşinen söyleyim dedim ama yanlış yaptımo_O sen yanlış anladn bak ne akıl vermesi herkesin aklı var yahu

sanki artık eskisi gibi topiğe gelmiyor kızlar
aybüke türkan murat koltuklarda sobanın yanında.
attılar mı ki aybüke yi
abidin de oy için tutmak istiyo aybüke yi. ama tuncay net kararlı

cafe grubu da özgürsün özgürsün istediğinle konuş dediler
şimdi konuşma diyolar

aybüke barış gibi resmen:KK48:

sanki artık eskisi gibi topiğe gelmiyor kızlar
aybüke türkan murat koltuklarda sobanın yanında.
attılar mı ki aybüke yi
abidin de oy için tutmak istiyo aybüke yi. ama tuncay net kararlı

cafe grubu da özgürsün özgürsün istediğinle konuş dediler
şimdi konuşma diyolar

aybüke barış gibi resmen:KK48:

Aybuke Baristan da beter cikti. Baris en azindan yakisikliydi, komikti ve sesi cok guzeldi. Bu kizin neresinden tutsan elinde kaliyor.

Aybuke Baristan da beter cikti. Baris en azindan yakisikliydi, komikti ve sesi cok guzeldi. Bu kizin neresinden tutsan elinde kaliyor.
ütopya da ki en güzel kız bence aybüke
ses tonu iyi değil sigaradan galiba
'e' harfini de çok ince söylüyor
barış olsaydı sevgili olurlardı çok komik olurdu:KK48:

ütopya da ki en güzel kız bence aybüke
ses tonu iyi değil sigaradan galiba
'e' harfini de çok ince söylüyor
barış olsaydı sevgili olurlardı çok komik olurdu:KK48:

Ben de Aybukeyi ilk gordugumde baya begenmistim. Su an okadar itici buluyorumki, gozume cirkin gorunuyor valla.
Barisin Inciden baskasini gozu gormezdi ya :KK48:
Bu arada Kurre nin acik gri renk sapkasini cok begendim yaa

Ben de Aybukeyi ilk gordugumde baya begenmistim. Su an okadar itici buluyorumki, gozume cirkin gorunuyor valla.
Barisin Inciden baskasini gozu gormezdi ya :KK48:
Bu arada Kurre nin acik gri renk sapkasini cok begendim yaa
evet o şapkalar çok hoş
ben barış ın da inci yi sevdiğini düşünmüyorum canım.
yanına yaklaştı orda tek kalmamak için
hatta buket için de böyle düşünüyorum
belki erken ama altar a yaklaştı arkadaş olarakta olabilir ama çok erken oldu
belki de rejinin işi bi şey diyemiyorum
demek aybüke nin yaptığı çirkinlikler güzelliğini kapattı sende doğal olarak:KK48:

evet o şapkalar çok hoş
ben barış ın da inci yi sevdiğini düşünmüyorum canım.
yanına yaklaştı orda tek kalmamak için
hatta buket için de böyle düşünüyorum
belki erken ama altar a yaklaştı arkadaş olarakta olabilir ama çok erken oldu
belki de rejinin işi bi şey diyemiyorum
demek aybüke nin yaptığı çirkinlikler güzelliğini kapattı sende doğal olarak:KK48:

Valla Baris inciye belki asik degildi, ama o kiza karsi bir takintisi oldugunu dusunuyorum. Icerde kalmak icin ona yaklassa, icerde kalirdi. Inci gidince o da hic bisey demeden gitti :KK48: Deliydi o cocuk yaa, keske kalsaydi.
Altarla Buket arasinda ask yoktur belki ama ufak tefek flortlesmeler var sanki. Ilerleyen zamanlarda cikar kokusu.
Buketin cali supurgesi saclarindan bahsedilince aklima geldi; Pinarin saclari cok guzel degil mi, ipek gibi. Islem gormemis sac ne kadar guzel gorunuyor yaa.

aybüke neci ya yılan gibi girdi orada insanları sokmayı çalışıyor dah düne kadar 5 serkan bir semih etmiyordu ya şimdi semihlerin takımına geçti birde insanlara iftira atıyor evli barklı serkanı pınara yakıştırıyor ayıp ya ayıp , hadi dedkodu yaparsından iftira ne demek, birde pınarla oylamay çıkarsa kalırmış mış ya sen kimsin de insanlar seni seçicek yılan dilli , sinirimi bozuyor kız.

B-CMiP_CAAAqGG6.webp ütopyadaki rezillik olayı ne ya

oha twitter da semihin bir fotosunu gördüm , sapık ya :KK57: bu gidişle kaldırılır bu program semih yüzünden çüş yani. cafe grubuna yazık olacak ya inanamıyorum, vidyoyuda kaldırmışlar izleyemedim neler oluyor ya

oha twitter da semihin bir fotosunu gördüm , sapık ya :KK57: bu gidişle kaldırılır bu program semih yüzünden çüş yani. cafe grubuna yazık olacak ya inanamıyorum, vidyoyuda kaldırmışlar izleyemedim neler oluyor ya

Canim oyle bisey oldugunu dusunmuyorum. Boyle bisey mumkun mu? Aninda diskalifiye edilirdi.

Canim oyle bisey oldugunu dusunmuyorum. Boyle bisey mumkun mu? Aninda diskalifiye edilirdi.
izleyemedim ben gerçekmi bilmiyorum ama ereksiyon olmuş fotosu var görünüyor ya insan biraz dikkat eder twitter da yayınlamış buraya atamam o fotoyu o derece.

izleyemedim ben gerçekmi bilmiyorum ama ereksiyon olmuş fotosu var görünüyor ya insan biraz dikkat eder twitter da yayınlamış buraya atamam o fotoyu o derece.

O foto gercek olsaydi, simdiye kadar coktan diskalifiye edilmesi gerekirdi. Sonucta 7/24 izleniyor bu insanlar. Yani umarim fake dir. Yoksa iki kisi de omur boyu bu olayin cezasini cekerler bir sekilde.

Back
X