- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #6.701
çokta açık sözlüseda erkek gibi kız valla serenaya sinir oldu bakalım gelecek günler neler olacak

showcu kız diyor ya serenay a
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çokta açık sözlüseda erkek gibi kız valla serenaya sinir oldu bakalım gelecek günler neler olacak
tuncayın ağlamasıyla semihin annesini özledinmi diye incinin sorması da aynı zmanlarda denk geliyor yani pınar yoktu demek istedim bende semihe sormaları da baya eskiydi pınarda sordu bi ara ama ozman tuncay konuşmada yoktu incini sorarken tuncayla oturuyordı birlikte sordular hattayoktu çok eski o
ha anladım ayrı bir şeyden bahsediyorsun ok canmtuncayın ağlamasıyla semihin annesini özledinmi diye incinin sorması da aynı zmanlarda denk geliyor yani pınar yoktu demek istedim bende semihe sormaları da baya eskiydi pınarda sordu bi ara ama ozman tuncay konuşmada yoktu incini sorarken tuncayla oturuyordı birlikte sordular hatta
ben hayal meyal hatırlıyorum aynıydı sanki özlem sakindi ve çabuk gitti bu sefer nasıl olacak bakalımsurvivor özlem i de çok yapıcı ve sakin gördüm
sanırım kilo almış
eskiden zayıf mıydı ki ben onu hiç hatırlamıyorum izlemedim galiba
iyi birine benziyor gruba olumlu konuşuyor hep
aç canım yaa yoksacimrilik değil üşünmek olsa gerek bu
ne özelliğinden gelmiş ki all stara acababen hayal meyal hatırlıyorum aynıydı sanki özlem sakindi ve çabuk gitti bu sefer nasıl olacak bakalım
bakalım vardır belki yoksa biz açalımaç canım yaa yoksa
ben göremedim ama
izledim ben baştan sonaAyy ben onu da izledim ilerlete ilerlere. Sahranin Turabiyi yazarkenki konusmasini izlemeni tavsiye ederim yani.![]()
bende kaçıyorum bitince görüşürüz artıkkızlar survivor başladı ben kaçıyorum![]()
evet semih inciye olumlu konuştu diye yaptığı hareketi ne olursa olsun abidine yapması gerekirdi sonuçta erdemlilik gerek böyle şeylerde ama yapmadı semih tuncayı anlayamıyorum bazen çok katı konuşuyor bazı konuştuklarını kendi çiğniyor unutuyor galiba söyledikleriniAbidin giderken elini uzatmis semih uzatmamis yaptigi hareket cok yanlis
Sacma.
Birde tuncay semihi cafee sokmuyodu baktim tuncay gelmis semihlerin koltuga otrmus
Civki cikti
Çok abarttı sankiseda nın hareketi nasıldı kızlar
bizim anamız babamız yok mu demesi ayy koptum
babam için diyo sonra da
Aynen katılıyorumAbidin giderken elini uzatmis semih uzatmamis yaptigi hareket cok yanlis
Sacma.
Birde tuncay semihi cafee sokmuyodu baktim tuncay gelmis semihlerin koltuga otrmus
Civki cikti
çok fevri bir kız ondan böyle oldu biranda sanırım yada serenaya karşı bir şey varÇok abarttı sanki
gönüllerde bütün kızlar fena gibi bu arada survıvor all star 2015 olarak sayfa açtık oradan da sohbet edebiliriz arkadaşlar