- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #6.901
çok mu belli oluyorsende mi eski semih çilerdensin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok mu belli oluyorsende mi eski semih çilerdensin![]()
neyinden dolayı bıraktın merak ettmçok mu belli oluyormaalesef öyleydi ama artık kendini bozdu
tuncay semihin 4 ocakta aysel diye biriyle nişanlandığını söyledi. Ütopyaya gelmeden nişanlanmış.
valla şimdi canlıdan izledim ben semihte kızardı bozardı ve konuyu değiştirdi geçiştirdi hiç savunmadı bile. ya zaten adam oyun yapıyo neden olmasınkiöyle bir şey olsa internete düşerdi yahu.
valla şimdi canlıdan izledim ben semihte kızardı bozardı ve konuyu değiştirdi geçiştirdi hiç savunmadı bile. ya zaten adam oyun yapıyo neden olmasınki
Tuncay Aysel'i öğrendiyse bu hafta onu eleyebilirler . İnci'de elendiği hafta Aysel' den bahsetmişti . Aman hepsi oynuyor.Doğruysa zaten ortaya çıkar ki.Tuncay nasıl öğrendi acaba.Kurre tepki verdi mi??
Tuncay Aysel'i öğrendiyse bu hafta onu eleyebilirler . İnci'de elendiği hafta Aysel' den bahsetmişti . Aman hepsi oynuyor.
Bilmiyorum çok tepki olduğu için gönderirler mi ama sanmıyorum . kurrenin bir videosunu gördüm henüz yarışmanın başları Murat'a ''ben bu Semih'i yarışma boyunca kullanıcam yarışma bitiminde de çöp kutusuna atıcam '' diyor.Google Kurre Semih'i kullanıcam yazarsanız çıkabilir dailymotion videoydu sanırımSanki bana Altar gidecekmiş gibi geliyor nedense.
Evet serkanlarin gurubunda tuncay en ćok siparis alanmış...tektaş gurubunda da aktar ama totele bakarsan tuncay hepsini de geçmiş bi öyle diyorlar bi böyle bende anlamadımtuncay da çok sipariş alıyormuş
bu çok haklı yönü var aslında semihin mantıklı çocuk ama şımarınca kendini kaybetti sürekli tekrar tekrar söylemleri artık soğuktu kendinden biraz kendine çeki düzen verse keşke iyi olur...neyinden dolayı bıraktın merak ettm![]()
tuncay nasıl öğrendi kituncay semihin 4 ocakta aysel diye biriyle nişanlandığını söyledi. Ütopyaya gelmeden nişanlanmış.
genelde tuncay önde ama tektaş ta altar önde eticarette.Evet serkanlarin gurubunda tuncay en ćok siparis alanmış...tektaş gurubunda da aktar ama totele bakarsan tuncay hepsini de geçmiş bi öyle diyorlar bi böyle bende anlamadım
Evet bende izledim tişort dikiyordu sanırım becerikli çocuk helal olsun...bu arada Semih paçalı don dikiyo diyordu espirimi yapıyorHeliLost: 39663015 .!.:genelde tuncay önde ama tektaş ta altar önde eticarette.
hatta tuncay ve serkan da altar için iyi konuştu yetenekli çocuk diye. ama tabi bi 4 milyar yapamadı altar . sebebide ürünler pahalı.
tuncay ı akşamları izliyorum seri üretime bağladı takır takır yapıyor çocuk. semih te rahatsız ediyo. terzi bayan işi mi neymiş diyo semih ahhaha
evet o muhabbeti duydum ama anlamadım. 'türkan abla yetiştirmezse sana diktirecek 'falan diyordu semih. hepsi hangarda olduğu için semih te sataştığı için kapattım dayanamadm. ne zaman açsam böyle yaaa u artık diyorum. nasıl içine oturmuşsa semih in vır vır vırEvet bende izledim tişort dikiyordu sanırım becerikli çocuk helal olsun...bu arada Semih paçalı don dikiyo diyordu espirimi yapıyor
tv8 yayın akışında ütopya haftanın finali yarın 18:00 de yazıyor.
bugün de panaroma varmış bölüm yok yayın akışında.
hafta içibölüm yayınlayınca panaroma olmuyor mu artık izleyen arkdaşlar??