- 8 Aralık 2010
- 627
- 249
- 323
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #7.081
bu kızın paradan haberi yok galiba sokak satıcıları bin kat güzel yapıp üç paraya satarken ayıp ya insan utanır 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış yazdı sanırım.[/QUOTE]bilemiorumYanlışna, post: 39736964, member: 316907"]nee 50 bin mi
ahahhah
selamlar survivordan geliyorum
azcık ütopyada olaylar olmuş sizle birlikte izlemek ii olucak![]()
türkan yıkmış ortalıgı sanırımBende fragmanda kavgayı gördüm , ondan izliyorum yoksa bakmazdım şuan![]()
Hareketlere gel hahatürkan yıkmış ortalıgı sanırım![]()
Biri diskalifiye mi oldu bakamıyorum ben?Bende fragmanda kavgayı gördüm , ondan izliyorum yoksa bakmazdım şuan![]()
Diskalifiye yok canim herşey aynı kavga dövüş dedikodu[/QUOTE]Diskalifiyr kstrap, post: 39750996, member: 548251"]Biri diskalifiye mi oldu bakamıyorum ben?
semih yarım saat içinde gidecek falan demiş yazı okumuş.?[/QUOTE]Diskalifiye yok canim herşey aynı kavga dövüş dedikodu
Şakaymış ya..Biri diskalifiye mi oldu bakamıyorum ben?
Canim o bi kaç gün önce olan bişeymiş semih türkana şaka yapmıs diskalifiye oldun demiş o dur o bi hanim paylasmisti ama tv geriden geliyor ben TV den izleyemiyorum canli bağlaniyorum arada.[/QUOTE]o hanım bendim ahhaha. evet şakaydı gelen faturalarmış.semih yarım saat içinde gidecek falan demiş yazı okumuş.?