Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
yeni yarışmacılar giriş yaptı
erkek olan yarışmacı köpeğiyle geldi
güzel taktik bence köpeği severlerse onu seçerler :KK48:

gelen kızada sinir oldum izlememiş gelmiş resmen
sadece tv de izledim diyo ama o bile yalan
bunlar tartışınca siz hep böylemisiniz yaa aa falan diyo dünyadan bi haber:KK48:

dün eleme bitince tv de, hemen canlıyı açtım
tuncay ve murat birbirine giriyordu az daha. tuncay çok sinirliydi.
pınar giderken sakın aybüke yatağıma yatmasın demişti.

sabahta anladığım kadarıyla aybüke pınar ın rafından aseton almış. tuncay da tepki göstermiş ve rafa tekme atmış. aybüke nin eşyaları dağılmış. oturmuş ağlıyodu. kurre de aybüke yi savundu tuncay la tartışmaya girdi hemen.
aybüke de yüksek lisans yapıyormuş ya şaşırdım.

yeni yarışmacılar giriş yaptı
erkek olan yarışmacı köpeğiyle geldi
güzel taktik bence köpeği severlerse onu seçerler :KK48:

gelen kızada sinir oldum izlememiş gelmiş resmen
sadece tv de izledim diyo ama o bile yalan
bunlar tartışınca siz hep böylemisiniz yaa aa falan diyo dünyadan bi haber:KK48:
Hangisi geldi bankacı mı yoksa diğer kız mı

Ya Allahimmm o kopek ne guzel bisey oyle. Ne kadar tatli yaa, adi da Okra mi ne yanlis anlamadiysam, bamya demek :KK48:
bamya mı ingilizce mi:KK48:
evet tatlı bir şey
adam taktik yapmış ben oyumu adama verirdim sırf köpek için orda yarışmacı olsam ahaha
adıda adam kaldı isimlerini bilmiyorum:KK70:

bamya mı ingilizce mi:KK48:
evet tatlı bir şey
adam taktik yapmış ben oyumu adama verirdim sırf köpek için orda yarışmacı olsam ahaha
adıda adam kaldı isimlerini bilmiyorum:KK70:

Adi orca ya da orka ymis yanlis anlamisim. Kimse sallamiyo ne adami ne kopegi yaa. ben olsam minciklardim o kopegiii

offf bu semih almis eline gitari o bet sesiyle bagira bagira sarki soyluyor. basim sisti yemin ederim
IyyySemih kendisinin büyüüükk bir hayran kitlesi olduğunu düşünüyo ya ordan çıkınca yapımcılar peşinde koşacak ya albüm yaparım diye hesaplıyo sanırım m

İçeri girenlerin ikiside rejidenmiş face'de resimlerle belgelemişler hatta adam mahkemelik olduğunu ama asla pes etmeyeceğini yazmış

İçeri girenlerin ikiside rejidenmiş face'de resimlerle belgelemişler hatta adam mahkemelik olduğunu ama asla pes etmeyeceğini yazmış
nasıl rejidenlermiş tv 8 çalışanı mı yani köpekli çocukla yeni kız :KK70::KK70::KK70:biliyodum biliyoduuum bu yarışma komple kurgu biliyoduum:KK70:

acunun yarışmasından ne beklersiniz ki
all star a bile aldıklarından belli herseyin kendi istediği gibi olduğu
saçma

su semih asla gitmez mesela çünkü reyting toplatıyor
türkan da keza öyle

bu tarz benim de bile sessiz olanları eliyorlar car car konuşanlar maşallah duruyor

Back
X