- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #7.361
koptum bende ohhh iyi olduAhahhha tuncayın semihe yaptıklarına bak ahhhha guldum ya
Semih sinirden kuduruyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koptum bende ohhh iyi olduAhahhha tuncayın semihe yaptıklarına bak ahhhha guldum ya
Semih sinirden kuduruyo![]()
bende anlamadm ne ara geçti. semih lere ihanet etmeyecekmiş ama geçmiş. semih kontenjanımız dolu falan diyordu ondan galiba ahahahaharun şimdi cafe grubunda ne zaman geçti anlamadım....
semihin grubunda olmak sabır ve siniklik ister...
valla ben orda olsa idim tam tuncayla kafa ark olurdum...
Hangisi geldi bankacı mı yoksa diğer kız mıyeni yarışmacılar giriş yaptı
erkek olan yarışmacı köpeğiyle geldi
güzel taktik bence köpeği severlerse onu seçerler
gelen kızada sinir oldum izlememiş gelmiş resmen
sadece tv de izledim diyo ama o bile yalan
bunlar tartışınca siz hep böylemisiniz yaa aa falan diyo dünyadan bi haber![]()
bankacı değil diğeriHangisi geldi bankacı mı yoksa diğer kız mı
bankacı değil diğeri
diğeri ne iş yapıyordu bilmiyorum
köpek hangarda havlıyor
semih türkan la kavga peşinde
şu semih gitsin artık yaaa ne gıcık bir insan
bamya mı ingilizce miYa Allahimmm o kopek ne guzel bisey oyle. Ne kadar tatli yaa, adi da Okra mi ne yanlis anlamadiysam, bamya demek![]()
bamya mı ingilizce mi
evet tatlı bir şey
adam taktik yapmış ben oyumu adama verirdim sırf köpek için orda yarışmacı olsam ahaha
adıda adam kaldı isimlerini bilmiyorum![]()
IyyySemih kendisinin büyüüükk bir hayran kitlesi olduğunu düşünüyo ya ordan çıkınca yapımcılar peşinde koşacak ya albüm yaparım diye hesaplıyo sanırım mofff bu semih almis eline gitari o bet sesiyle bagira bagira sarki soyluyor. basim sisti yemin ederim
nasıl rejidenlermiş tv 8 çalışanı mı yani köpekli çocukla yeni kızİçeri girenlerin ikiside rejidenmiş face'de resimlerle belgelemişler hatta adam mahkemelik olduğunu ama asla pes etmeyeceğini yazmış
Ben en başından beri kurgu olduğunu söylüyordum zatennasıl rejidenlermiş tv 8 çalışanı mı yani köpekli çocukla yeni kızbiliyodum biliyoduuum bu yarışma komple kurgu biliyoduum
![]()