Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
kavga yüzünden mi ertelenmiş anlamadm canm ya eğer öyleyse saçma değil mi ?
ya ben giremiyorum açılmıyor ütopya sizde de oluyor mu
yok yok kavga yüzünden değil telefondan yazdığım için karışmış.Güya teknik arıza varmış ne kadar inandırıcıysa artık

e demek cnm bende şiddete karşıyım tabiki
çağdaş konusunda hiç bir zaman çağdaşa hak vermedm o konuda semih suçsuzdu benm görüşüme göre
çağdaş geçmişten kinlendiği için sohbete dahil olma girişimindydi bence
ama onlardan normal davranmalarını bekleyemeyz tuncaylarda da birikmişlk var artık yemek yiyorum içeri dalıyorlar sinirlenip o kişiye vurmamak için ya da girişimin engellemek için kırıldı sopa.
ama ütopya ın ortak malı olan ahır a girilince ne bu tepki
ayrıca semih türkan a da diyor seni bi daha ahır da görmeym diye semih kimki kadının onca emeği var ahır da girmeyecekmiş
Tabi canim ahir ortak alan isteyen girer semihler ahira gitmeyin demedi zaten zümrüte dokunmayin dedi :KK48::KK48:

Tabi canim ahir ortak alan isteyen girer semihler ahira gitmeyin demedi zaten zümrüte dokunmayin dedi :KK48::KK48:
hayır başta dedi harun la kulis yapmamazsn ahırda biz yapıyoru çünkü dedi ya türkan a,
sonrada türkan a dedi ahırda görmeyeyim seni bir daha diye

Cnm tartisiyoruzu kavga ediuoruz anlaminda kullanmadim ki :KK66: sohbet ediyorz konusuyorz anlaminda soyledim ..zaten guzel bi sekilde tartisiyorz demisim ..yanlis anlasildi sanirim daha dikkat ederim uslube :KK66: tektas grubuda aslinda coktan bolundu benim gozumde hicbiri birbirinden haz almiyor kurre ve semihte cabasi..bence yarismacilar da cok sklmis durumda...
evet yarışmacılar sıkıldı orası ayrı bir psikoloji gerçekten tartışma dedince çok olumulu gelmiyor insanlara sonuçta düz bir yazı okuyarak birbirimizi anlamaya çalışıyoruz mimik yok duygu yok yanlış anlamalar olabiliyor şuan iki grupta bölünmüş değil birbirlerine karşı katlanmaya çalışıyolar ama çoğu zaman bocalıyolar cafeden sadece 2 kişi kaldı tektaş biraz daha çoğunlukta ama yine iyi dayandılar doğrusu 3 4 aydır iletişim yok dışarı hayatı yok resmen hapis hayatı gibi yeni gelenler işi bozuyor aslında baştan böyle bir şey olmayacaktı yarışmanın bu kısmı çok sıkıcı

evet bencede türkan konusunda haklısın.en çok emek veren o. ve yaşına göre hiç durmuyor kadın dayanıklı çıktı valla işittiği laflarda cabası. ama o büyük yalan konuşmaz vs diyorlar ama kadın dayanamıyor napsın kafayı yese haklı yani her iki koldan kadına yükleniliyor. özü sözü bir olsa ani çıkışları olmasa 1. olurdu zaten. semih hiç çalışmıyor diyorum ama o zaman semih çiler diyor ki işte orası çalışma yerimi. tamam adamın ütopyasında olmayabilir evet haklı ama bana göre yatan bir insan kazanmamalı hakkının olduğunu düşünmüyorum. orası bbg evi değil yesin içsin aşk yaşasın dedikodu yapsın 2 de süpürge çalsın ortalığa.
bu da benm ütopyamda yok format belli adamlar üretmeye gitmiş. kazanması haksızlık olmaz mı ne emek verdi beyin yormuş ah canmmm kıyamam
semih diğerileri kadar çabalaması da oda birşeyler yaptı çabaladı ama o konuşmalarıyla tahrikleriyle ön planda ben kaç kere semihin çalışmaları canlı seyretttim yalan yok şimdi banyoyu yaparken çoğunluk ve emek olarak altar murat ve semih vardı yerlere yerleştirilen serfloor yine o 3 lü yaptı lokantasında çalıştı sera yaptı ahırda yardımları oldu yatak odalarında yani oalınan dolaplara oda yardımcı oldu sürekli yan gelip yatmadı ama dediğim gibi o tahrikleriyle ön planda olmayı seviyo saftirik oğlan :KK48::KK48::KK48:

bencede ön yargısız izlemeliyiz ama canım benm her iki tarafta yapıyor artık yapmayan yokki orda
şu an semih yapar yarın serkan yapar aynı şey
ve semih hiç bir zaman susmazzzzzzz
bu durumda karşı tarafta herhalde susmayacak
ben şu şeklde analiz ettim
en başta cafe grubu haksızdı o giden yarışmacılar felaketti zaten özellikle inci melek,inci ve arda tahta show, tezcan, gamze de adı yazıldı diye 2 saat susmadı. bunlar zaten hiç ama hiç tasvip ettiğim şeyler değildi hatta rahatsız oluyordum izlerken çok sinirleniyordum semih haklıydı.

sonra bu yarışmacılar elendi ve misafirlerin büyük ilgisi semih i bence şımarttı sürekli konuşuyor diye izlemedm 2 haftadır yeni yeni izliyorum eski bölümlere bakıyorum tek tek. adam susmuyor. her zaman söylüyorum psikolojik şiddetin alasını yapıyor oyuna oy katmak için. o da yarışma psikolojisinde yarışmaya göre hareket ediyor ama beni çok rahatsız etti izlemedm de zaten o sıralar. şimdi izliyorum yine söyleyim.

e bu abartı tavır karşısında serkanlar da ne yapsa haklı bence bıktırdı semih yaa bi kendinizi yerine koyun dır dır dır hiç konuşma fırsatı açıklama fırsatı vermiyor insanlara ve bence serkan çok düzgün bir insandı anladığı dilden konuşuyorlar. kimse benm ifade etme özgürlüğümü kısıtlayamaz mesela. ben yemek yerken gelip yerimi basarsa sopasınıda kırarım kafasınıda bi d millet bunu savundu burdaa aa tuncay sopa kırdı. e kırdı da niye kırdı bi baksınlar yani
ben kaç kere yazdım buraya açın canlı semih çiler izlesin diye hiç izleyen olmadı onlar hak ediyorlar dendi geçildi
en çokta neye kızıyorum şimdi yarışmayı kimse izlemiyor takip etmiyor bırak canlıyı bölüm bile izlemeyen insanlar gelip burda hala semih diyor yahu bi izlemeden konuşuyor neyi savunduğunu bilmiyor.
ha izlesin fikir alışverişini yapsın o ayrı ona saygım var

canım biraz da genel konuştum konu açılmışken. yazdıklarımı sen yaptın sana diyorum diye bir şey yok kusura bakma uzun olmuş =)
bazen gerçekten uzun yazılar çıkıyor oraya ama işte savunma gibi değil insan duygularını anlatmaya çalışıyor pozitif olmaya bakıyo benim şuan sopa olayında semih haksız olduğunu söylemiştim zaten ama tuncay orada sinirlenerek sopa kırması hoş olmadı çok fevri çıkışları var semih farkındaysan birşeyler yaparken suratın da sürekli bi dalga geçme pozisyonu hakim birde şunu hatırlatmak istiyorum bilmem hatırlıyormusunuz arkadaşlar hani şu Aysel şiiri olayı vardı ondan 1 2 gün sonra abidin ve pınar ortaya ablasının internet cafe açtığını semihe face hesaplardan sürekli oy yolladığını falan iddaa etmişler ve semihin ailesi hakkında kötü konuşmuşlardı ve sonra reji müdehalesiyle konu kapatılmaya çalışıldı daha sonra misafirler geldi gitti bu sefer hangar misafirlerden duyulmuş ama fransa taciz olayları vs konuşuldu onunda asılsız oluğu anlaşıldı yani artık semih tahrik ediyo diye neden çocuğa bel altı veya maneviyetı yüksek olunan aile konusundan dem vuruluyor
semihi şu konuda takdir ediyorum ben evet tahrik ediyor ama diğerlerine göre daha saygılı bana göre seviyeli eğer semih seviyesiz ve saygısız yaklaşıyorsa diğerlerinin konuşmlarını nasıl yorumlayabiliriz bütün arkadaşlara soruyorum ?

evet katılıyorum hiç bir grupta olmaması orda kalmak için olsa semihlere neden 2 kere bardak atsın numara yapmıyor demkki yoksa bardak atmazdı yalakalık yapar iyi geçinirdi semihlerle.
ama diğer gruba da geçse geçsin hür iradesi var herkesin tek olmakta herkesin harcı değil
aybüke de tek yaa bayılıyorum ya kız senin neyine teklik saf ya aybüke ahahha
valla ilk başlarda sinir oluyordum ama artık sempati duymaya başladım saflığı çok hoşuma gitmeye başladı bireysellik cesaret ister hiç birinin yapamadığını yaptı helal olsun ayrıca türkanda öyle yalakalık yapmıyor artık yardım istenirse yapıyo onun dışında lafını hiç esirgemiyo

o bu değide aybüke nin dediği çıkmadı mı yaa
karşıya geçecek dedi dedi çıktı valla ahahah
sempatik aybükem benm
millete gidip akıl danışıyorya kopuyorum
ben şimdi napim ben şimdi napim diye çocuk akıllı valla afacan
aynen aybükenin dediği çıktı valla kız birşeyler biliyormuş demekki seninde dediğin gibi birilerine gidip ben şimdi ne yapayım diye akıl alıyor ya bende bitiyorum o an.. saf kuzum benim o kimseyle küs kalamaz asla:KK48:

bazen gerçekten uzun yazılar çıkıyor oraya ama işte savunma gibi değil insan duygularını anlatmaya çalışıyor pozitif olmaya bakıyo benim şuan sopa olayında semih haksız olduğunu söylemiştim zaten ama tuncay orada sinirlenerek sopa kırması hoş olmadı çok fevri çıkışları var semih farkındaysan birşeyler yaparken suratın da sürekli bi dalga geçme pozisyonu hakim birde şunu hatırlatmak istiyorum bilmem hatırlıyormusunuz arkadaşlar hani şu Aysel şiiri olayı vardı ondan 1 2 gün sonra abidin ve pınar ortaya ablasının internet cafe açtığını semihe face hesaplardan sürekli oy yolladığını falan iddaa etmişler ve semihin ailesi hakkında kötü konuşmuşlardı ve sonra reji müdehalesiyle konu kapatılmaya çalışıldı daha sonra misafirler geldi gitti bu sefer hangar misafirlerden duyulmuş ama fransa taciz olayları vs konuşuldu onunda asılsız oluğu anlaşıldı yani artık semih tahrik ediyo diye neden çocuğa bel altı veya maneviyetı yüksek olunan aile konusundan dem vuruluyor
semihi şu konuda takdir ediyorum ben evet tahrik ediyor ama diğerlerine göre daha saygılı bana göre seviyeli eğer semih seviyesiz ve saygısız yaklaşıyorsa diğerlerinin konuşmlarını nasıl yorumlayabiliriz bütün arkadaşlara soruyorum ?
bi kısımda haklısın canm aile katılmamalı. o iddiaları ortaya kimin attığını bilmiyorum. fransa asılsız çıktı mı ama ablasının cafe açtığı asılsız sonuçlandı mı ben bilmiyorum o konuyu.
semih in psikolojisi hepsindengüçlü dayanabiliyor yarışma odaklı gelmiş çünkü. zaten dışarı durumumuzla değerlendiremeyz hepsi kapalı ortamda kafayı yemiş durumdalar hareketlerde belkide mantık arayamayız.
bence semih çok tahrikte bulununca adamlar sustu sustu en son nerden geldiyse ordan girdiler.
dediğim gibi semih daha güçlü psikolojide.
bazı hareketlerini tasvip etmiyorum tabikide cafe nin

aynen aybükenin dediği çıktı valla kız birşeyler biliyormuş demekki seninde dediğin gibi birilerine gidip ben şimdi ne yapayım diye akıl alıyor ya bende bitiyorum o an.. saf kuzum benim o kimseyle küs kalamaz asla:KK48:
evet saman alevi gibi parlıyor.
bir de pınara seni ben eleyeceğim diye bas bas bağırıyordu ya koltuklardan düşecekti bağırmaktan. semih lerin ordaki koltuğa çıkmıştı ya o da gayet çocukça bi hareket sinirini kontrol edemiyor kamera var mı yok ahahah saf kuzucuk yaaa

semih diğerileri kadar çabalaması da oda birşeyler yaptı çabaladı ama o konuşmalarıyla tahrikleriyle ön planda ben kaç kere semihin çalışmaları canlı seyretttim yalan yok şimdi banyoyu yaparken çoğunluk ve emek olarak altar murat ve semih vardı yerlere yerleştirilen serfloor yine o 3 lü yaptı lokantasında çalıştı sera yaptı ahırda yardımları oldu yatak odalarında yani oalınan dolaplara oda yardımcı oldu sürekli yan gelip yatmadı ama dediğim gibi o tahrikleriyle ön planda olmayı seviyo saftirik oğlan :KK48::KK48::KK48:
önceleri kılını kıpırdatmıyordu türkan gruptan ayrılınca daha çok başladı çalışmaya. dediklerini yaptı evet.valla saf maf değil gayet cingöz biri ahahah
ama onun cingözlüğü maalesef murat ve kurre gibi tiplere geçer altar da yavaş yavaş uyanıyor bence

bi kısımda haklısın canm aile katılmamalı. o iddiaları ortaya kimin attığını bilmiyorum. fransa asılsız çıktı mı ama ablasının cafe açtığı asılsız sonuçlandı mı ben bilmiyorum o konuyu.
semih in psikolojisi hepsindengüçlü dayanabiliyor yarışma odaklı gelmiş çünkü. zaten dışarı durumumuzla değerlendiremeyz hepsi kapalı ortamda kafayı yemiş durumdalar hareketlerde belkide mantık arayamayız.
bence semih çok tahrikte bulununca adamlar sustu sustu en son nerden geldiyse ordan girdiler.
dediğim gibi semih daha güçlü psikolojide.
bazı hareketlerini tasvip etmiyorum tabikide cafe nin
aynen canım fransa asılsızmış geçenlerde rejinin semihin ablası öyle yapmış olsaydı diskalifeye olmuştu gibi bir yazı okudum ben oda doğru değil belliki bi insan ne kadar kötü olursa olsun bu semih tuncay serkan murat altar farketmez bel altı ve aileye girerse olay o konu kim haklı olursa olsun benim için biter sonuçta bizi ilgilendirmez kişinin kendisi dışında kimse yorum dahi yapamaz (mesela aile ise) fransa olayı doğru olsaydı şayet o bile bizi ilgilendirmezdi acun medyanın sorumluluğu sonuçta o kadar araştırılıp adam alıyolar böyle birşeyi atlayabilirler mi bana göre cafe grubu agır itamlarla karalama kampanyası yaptılar buna çok üzüldüm

evet saman alevi gibi parlıyor.
bir de pınara seni ben eleyeceğim diye bas bas bağırıyordu ya koltuklardan düşecekti bağırmaktan. semih lerin ordaki koltuğa çıkmıştı ya o da gayet çocukça bi hareket sinirini kontrol edemiyor kamera var mı yok ahahah saf kuzucuk yaaa
o zaten gelişi güzel hareket ediyor doğal kız orada olan bitenden çok akıl almak için uğraşıyor zavallım kameralara orada oynayan çok ama en doğalı Aybüke :KK48:

önceleri kılını kıpırdatmıyordu türkan gruptan ayrılınca daha çok başladı çalışmaya. dediklerini yaptı evet.valla saf maf değil gayet cingöz biri ahahah
ama onun cingözlüğü maalesef murat ve kurre gibi tiplere geçer altar da yavaş yavaş uyanıyor bence
ee canım türkan gitti bütün işler onlara kaldı bence türkan gitti diye sevinmesi lazım onun sayesinde birşeyler yapabildi yoksa o daha çok otururdu yerinde yatıp kalkıp türkana dua etmeli o gitmeseydi gene hiçbirşey yapmayacaktı ve herkes haklı çıkacaktı semih mi saf asla oradakilerin içinde en zekilerden dilini ve aklını iyi kullanabiliyor maşallah

aynen canım fransa asılsızmış geçenlerde rejinin semihin ablası öyle yapmış olsaydı diskalifeye olmuştu gibi bir yazı okudum ben oda doğru değil belliki bi insan ne kadar kötü olursa olsun bu semih tuncay serkan murat altar farketmez bel altı ve aileye girerse olay o konu kim haklı olursa olsun benim için biter sonuçta bizi ilgilendirmez kişinin kendisi dışında kimse yorum dahi yapamaz (mesela aile ise) fransa olayı doğru olsaydı şayet o bile bizi ilgilendirmezdi acun medyanın sorumluluğu sonuçta o kadar araştırılıp adam alıyolar böyle birşeyi atlayabilirler mi bana göre cafe grubu agır itamlarla karalama kampanyası yaptılar buna çok üzüldüm
ama ben bu fransa olayını twetterda okumuştum cafe funları ya da antisemihçiler çıkarmadı mı?
tuncay lardan serkan lardan duymadım çünkü ben
evet aile bencede katılmamalı
twetterda ne yorumlar özellikle kurre nin ailesine karşı yazık oldu kıza valla ama o da unutulur gider

e demek cnm bende şiddete karşıyım tabiki
çağdaş konusunda hiç bir zaman çağdaşa hak vermedm o konuda semih suçsuzdu benm görüşüme göre
çağdaş geçmişten kinlendiği için sohbete dahil olma girişimindydi bence
ama onlardan normal davranmalarını bekleyemeyz tuncaylarda da birikmişlk var artık yemek yiyorum içeri dalıyorlar sinirlenip o kişiye vurmamak için ya da girişimin engellemek için kırıldı sopa.
ama ütopya ın ortak malı olan ahır a girilince ne bu tepki
ayrıca semih türkan a da diyor seni bi daha ahır da görmeym diye semih kimki kadının onca emeği var ahır da girmeyecekmiş
bence o ahır sadece türkanın hakkı onun dışında kimse girmemeli

Back
X