Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
yok üzüntü değil canm babası bu şeklde anlatmıştı
evet büyük konuşmuştu kurre zamanında demişti ki : altar böyle giderse hlk onu tokatlar dedi
kendisi altar la aynı potaya çıktı
sonuç...
Evet üzüldüm ama çok ağladı.izliyorum şimdi.buket gitmeliydi.yazık oldu.:KK43:

ben izleyemiyorum 2 haftadır
ordan burdan takip ediyorum
şimdide iş yerndeym biraz baktım tv 8i kapadım
nişan var da bu hafta benm
vaktim olmuyor sonra toplu izlicem :KK70:
Ben de tesadüf açtım tvyi.
aaaa nişanlanıyor musuuunnn tebrik ederim canımmm.allah tamamına erdirsinn:KK45:

neyi söyleyemezmiş murat canm?
Semihle murat biliyor gibiydi kurrenin gidecegini annesinin rahatsizligindan dolayi elendi bence.......internetten bakabilirsin kurrenin muratla konusmasi diye....canlı izleyenler bilir kurretulayn niye durgunsunuz üzgunsunuz benle ilgili bisey biliyor gibisiniz diyor murata oda bisey yok diyor kurre uzaklasinca gidincede söyleyemem tabi nasil söleyeyim diyor....yani elenecegini bildigini söyleyemiyor bence....semihte normalde bisikletle bir tur bile atmaya üşenirken dün yarim saat bisikletle gezdirdi vedalasir gibiydihangari gezdirdi hayvanlari sevdirdi vb...

Semihle murat biliyor gibiydi kurrenin gidecegini annesinin rahatsizligindan dolayi elendi bence.......internetten bakabilirsin kurrenin muratla konusmasi diye....canlı izleyenler bilir kurretulayn niye durgunsunuz üzgunsunuz benle ilgili bisey biliyor gibisiniz diyor murata oda bisey yok diyor kurre uzaklasinca gidincede söyleyemem tabi nasil söleyeyim diyor....yani elenecegini bildigini söyleyemiyor bence....semihte normalde bisikletle bir tur bile atmaya üşenirken dün yarim saat bisikletle gezdirdi vedalasir gibiydihangari gezdirdi hayvanlari sevdirdi vb...
hımm anladım canm teşekkürler...

Buket gider diyordum ama Kurre gitti Semih'e sarılarak ağlaması ne yalan söyleyim beni de biraz duygulandırdı. Elenmesini istemezdim ama hepsi elbet teker teker elenecekler bakalım bundan sonra neler olacak :KK12:

Tuncay'ın da Buket elenmedikten sonra sen bize güvenmedin diye kıza tavır yapması çok saçma elenseydi de biz böyle beklemiyorduk affet mi diyecekti ki acaba :KK12:

bayadır izleyemıyordum yeni döndüm kızlar herkes bıraktıgım yerde mı,sayfalar çok ilerlemiş :))
kurre elenmış dönüşüm muhteşem oldu:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
semih söz veremedı sanırsam beklemeyle ilgili tam anlayamadım.. bır de kurre nın hiçbirinizle görüşmicem demesıne de bi güldüm bi daha güldüm sankı herkes onunla görüşmek istiyordu:)

bayadır izleyemıyordum yeni döndüm kızlar herkes bıraktıgım yerde mı,sayfalar çok ilerlemiş :))
kurre elenmış dönüşüm muhteşem oldu:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
semih söz veremedı sanırsam beklemeyle ilgili tam anlayamadım.. bır de kurre nın hiçbirinizle görüşmicem demesıne de bi güldüm bi daha güldüm sankı herkes onunla görüşmek istiyordu:)
ahahah :KK48:
Degisik bi kiz ya, sanki millet de onla gorusmek icin oluyomus gibi:KK48:

neyı kuymus ,nasıl kullanıyor kelımeyı nerden ızledınız

"Utopyadan 2,5 aylik bir yarismaciyla elemeye cikmak koydu."
"Semihten uzak kalmak koydu"
"utopyadan ilk iki hafta icinde elensem bu kadar koymazdi"
en az bir 5 defa koydu dedi :KK48:
su an tv8 in sitesinden panaromayi izliyrum. ilk 6 7 dakkayi izlemen yeterli

Kizlar bayadir izlemiyorum, Semih Kurreye evlenme teklifi etti mi?
Sanirim ben kacirmisim.
Panaromada bir adam kurreye " semihin sevgilisi olarak degil de kurretulayn olarak taninmak ister miydin diye soru sordu. kurre de "semih ozturk gibi birinin ilerde esi olacagimi tahmin ettigim icin, onun sevgilisi olarak anilmaktan gurur duyuyordum" gibi bisey dedi. boyle bir aciklama yaptigina gore biseyler olmus sanirim

Kizlar bayadir izlemiyorum, Semih Kurreye evlenme teklifi etti mi?
Sanirim ben kacirmisim.
Panaromada bir adam kurreye " semihin sevgilisi olarak degil de kurretulayn olarak taninmak ister miydin diye soru sordu. kurre de "semih ozturk gibi birinin ilerde esi olacagimi tahmin ettigim icin, onun sevgilisi olarak anilmaktan gurur duyuyordum" gibi bisey dedi. boyle bir aciklama yaptigina gore biseyler olmus sanirim

Back
X