bencede yaa..orda tepki verilmeliydi bence..serkan sonradan bazi seylerin farkina vardi keske icerde gosterseydi kendini..ben cok seviordm serkanu
İlk yazışmalari harun başlatmış serkan öyle söylüyor madem öyle niye içeride buna açıklik getirmemiş ilk harun yazdı diye hoş ilk harunun yazmasi birseyi değiştirmiyor hiç cevap vermeyecekti harun un yazdiklarina ve tuncaya anlatıp yapilmasi gerekeni yapmaları gerekirdi gurupça....ayrica meralin eleme gecesi söyledikleri bencede çok kötüydü hatalı bir konuşma ama niyeyse meral konuşurken hepsi kafasıni sallayip onayliyordu buket hariç...serkan dahil kafasiyla onayladi sarılarak vedalaştılar bu günse herkes merale yüklendi anlamak mümkün değil kadin senin yüzüne karşı konuştu final günü sende kafani sallyip onayladin eee bu gün niye bu tepki....
Yasak oldugunu soylemislerdi.
serkan konusmalari ilk harunun baslattigini soyluyor..
Kurallara aykiri bir durummus ya hani..
Harun ne diye hala orada tutuluyor anlam veremedim.. ortak sonucta.
Yada kurallara aykiri bir durum ise..
Reji ve oradan sorumlu her kim ise bu duruma sahit olduklarinsa neden kagit yollayip boyle bir durum var kural ihlalidir yasaktir yazismak diyip yarismadan diskalifiye edilmiyor serkan ve harun..
Serkan, izledigim kadari ile harunu deneme amacli yaptigini soyluyor ama bana inandirici gelmiyor...
Deneme amacli yazismalar utopyada serbest hale mi geliyor o vakit ?
Sabah utopya programini sunan kisi, canli yayinda yasak oldugunu dile getirmisken neden o dakika da mudahale edilmedi bu durum ben bunu merak ediyorum o gunden beri..
Bu konuyla ilgili bi aciklama yapildi mi edildi mi bilmiyorum..
Yarismacilar iceri girerken tum kurallardan haberdar olup bile bile yazisiyor ise ve herhangi bir mudahale yapilmamis sa yapildinmi yine bilmeden yaziyorum ama harununda kurallara aykiri bir duruma ortak oldugunu anlamis olup , neden diskalifiye edilmedigine anlam veremiyorummmmm :)