Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Serkan gitti ama Serkan'ın giderken Meral'in söyledikleri ne kadar da tuhaftı.Meral ortalığı biraz velveleye veriyor gibi yaptığı hareket çok yanlış bence.

Serkan gitti ama Serkan'ın giderken Meral'in söyledikleri ne kadar da tuhaftı.Meral ortalığı biraz velveleye veriyor gibi yaptığı hareket çok yanlış bence.
Bugün giden misafirler Meral'i cafeden kovmuşlar . Meral'in aslında Semih 'çi olduğunu söylüyorlar .Canlı izleyenler Ikisinin tuvalette gizli yazıştığını görmüşler. Kurre kıskançlık yapmada haklıymış galiba:KK48:

Bugün giden misafirler Meral'i cafeden kovmuşlar . Meral'in aslında Semih 'çi olduğunu söylüyorlar .Canlı izleyenler Ikisinin tuvalette gizli yazıştığını görmüşler. Kurre kıskalık yapmada haklıymış galiba:KK48:
Hadi ya kovmuşlar mı gerçekten ama yani ben de cafe grubunda olsam oraya ziyarete gitsem sen zararsın bu gruba derdim yani o konuşmadan sonra :KK70: Panoramada da Meral ile Semih konusu geçmişti bu hafta felan ama Serkan ihtimal vermedi galiba ama bence de sürekli bir tane öiftlik gibi bir yerde böyle bir şey sıkıntı ama yine de varsa bilmiyorum tabi.

Hadi ya kovmuşlar mı gerçekten ama yani ben de cafe grubunda olsam oraya ziyarete gitsem sen zararsın bu gruba derdim yani o konuşmadan sonra :KK70: Panoramada da Meral ile Semih konusu geçmişti bu hafta felan ama Serkan ihtimal vermedi galiba ama bence de sürekli bir tane öiftlik gibi bir yerde böyle bir şey sıkıntı ama yine de varsa bilmiyorum tabi.
Twitter'da bununla ilgili bir video var cepten yazdığım için paylaşamadım ütopya dedikoduları diye bakarsan bulursun

kızlar merhaba benim küçük bebeğim olduğu için foruma yazamıyorum ama bende ütopya izleyicisiyim ama ben en başından izlemediğim ve bazı detayları kaçırdığım için sizlere sormak istediğim şeyler var
1- tuncayın hamile sevgili olayı doğru mudud? kendisi itiraf etmiş diyorlar ama ben video bulamadım bilen varsa anlatırsa sevinirim :KK68:
2- semihle meral muhabbeti nedir? kurretülayn meral hakkında bişeyler geveledi ama tam açıklamadı merak ettim
:KK52:

Allah rızası için semihle meralin yazıştığını iddia edenler video paylasirlarsa sevinirim ben göremedim hiç bir yerde konu nereden nereye geldi ya pes daha cafenin yazışmalari çözülemedi durun bakalim... :KK48:

Yarışma gitgide ilginçleşiyor. Bakalım yeni yarışmacı adaylarından hangisi gidecek hangisi kalacak.

meral e gıcık oluyorum hepsi tuncayın arkasından iş çevirmiş....
tuncay tek olarak daha sağlam yürür bu yolda....

selam kızlar ütopya nın bir topiği var burada ve ben yeni fark ediyorum :KK61::KK61:. çokkk sevindimm. sayfaları tek tek okumadım direk girdim güncel olduğu için. şimdi merak ediyorum kızlar sizler meral e inanıyor musunuz iftiraya uğradığına serkan tarafından. ben ona gönülden inanıyorum

meral e gıcık oluyorum hepsi tuncayın arkasından iş çevirmiş....
tuncay tek olarak daha sağlam yürür bu yolda....

meral ne işi çevirdi Allah aşkına. buket harun suçlu olduğu için pasif kaldılar serkanın hatasını yüzüne vurmadılar neden oy kaybetmemek için. meral doğrucu davutluk yapıp elemede kimsenin diyemediği tüm doğruları konuştu semihlere koz verdi kabak başına patladı garibimin.

meral ne işi çevirdi Allah aşkına. buket harun suçlu olduğu için pasif kaldılar serkanın hatasını yüzüne vurmadılar neden oy kaybetmemek için. meral doğrucu davutluk yapıp elemede kimsenin diyemediği tüm doğruları konuştu semihlere koz verdi kabak başına patladı garibimin.
serkan ın olayının çıktığı gün o da yazışmış , peki çok iyiydi de bunu neden tuncay a söylemedi....
serkan gittiğinde meral e gün doğdu... tuncay a sürekli biz üçlüyüz işte beraber final yaparız...
ama finali elinde patladı...
oarada tuncay hariç herkes suçlu bence...
ayrıca meral ın serkan için elemede yaptığı konuşma çok anlamsız....tuncay sessiz kalırken onun bu denli cesaretle bazı şeyleri söylemesi doğru değil....
serkan elendiğinde birden havalandı. aynı hızla da yere çakıldı

Back
X