- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #9.461
Serkan gitti ama Serkan'ın giderken Meral'in söyledikleri ne kadar da tuhaftı.Meral ortalığı biraz velveleye veriyor gibi yaptığı hareket çok yanlış bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün giden misafirler Meral'i cafeden kovmuşlar . Meral'in aslında Semih 'çi olduğunu söylüyorlar .Canlı izleyenler Ikisinin tuvalette gizli yazıştığını görmüşler. Kurre kıskançlık yapmada haklıymış galibaSerkan gitti ama Serkan'ın giderken Meral'in söyledikleri ne kadar da tuhaftı.Meral ortalığı biraz velveleye veriyor gibi yaptığı hareket çok yanlış bence.
Hadi ya kovmuşlar mı gerçekten ama yani ben de cafe grubunda olsam oraya ziyarete gitsem sen zararsın bu gruba derdim yani o konuşmadan sonraBugün giden misafirler Meral'i cafeden kovmuşlar . Meral'in aslında Semih 'çi olduğunu söylüyorlar .Canlı izleyenler Ikisinin tuvalette gizli yazıştığını görmüşler. Kurre kıskalık yapmada haklıymış galiba![]()
Twitter'da bununla ilgili bir video var cepten yazdığım için paylaşamadım ütopya dedikoduları diye bakarsan bulursunHadi ya kovmuşlar mı gerçekten ama yani ben de cafe grubunda olsam oraya ziyarete gitsem sen zararsın bu gruba derdim yani o konuşmadan sonraPanoramada da Meral ile Semih konusu geçmişti bu hafta felan ama Serkan ihtimal vermedi galiba ama bence de sürekli bir tane öiftlik gibi bir yerde böyle bir şey sıkıntı ama yine de varsa bilmiyorum tabi.
Tamam canım bakarım denk gelince :)Twitter'da bununla ilgili bir video var cepten yazdığım için paylaşamadım ütopya dedikoduları diye bakarsan bulursun
Nedense Raşit'in kalacağını ve onunda rejiyle bir ilgisinin olduğunu düşünüyorumYarışma gitgide ilginçleşiyor. Bakalım yeni yarışmacı adaylarından hangisi gidecek hangisi kalacak.
Olabilir, bu akşam izlemek lazımNedense Raşit'in kalacağını ve onunda rejiyle bir ilgisinin olduğunu düşünüyorum![]()
Ve kalan isim RaşitOlabilir, bu akşam izlemek lazım![]()
meral e gıcık oluyorum hepsi tuncayın arkasından iş çevirmiş....
tuncay tek olarak daha sağlam yürür bu yolda....
Tuncayin tek hareket etmesine sevindimmmeral e gıcık oluyorum hepsi tuncayın arkasından iş çevirmiş....
tuncay tek olarak daha sağlam yürür bu yolda....
serkan ın olayının çıktığı gün o da yazışmış , peki çok iyiydi de bunu neden tuncay a söylemedi....meral ne işi çevirdi Allah aşkına. buket harun suçlu olduğu için pasif kaldılar serkanın hatasını yüzüne vurmadılar neden oy kaybetmemek için. meral doğrucu davutluk yapıp elemede kimsenin diyemediği tüm doğruları konuştu semihlere koz verdi kabak başına patladı garibimin.
Ay şaka gibi kurre zatenPanaromada kurrenin eski sevgilisiyle ilgili olan açıklaması neydi öyle yahuuu![]()
öğlen arası kafam dağılsın diye açmıştım, baya dağıldıAy şaka gibi kurre zaten