- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi Piquania_Dedove_
-
ben de bu konuda çok düşündüm.
kazanlının ısınmasını beklemek gerek. hem kazan ısınacak hem ütü. çift elektrik sarfiyatı.
o yüzden kazanlı ütüler kadar buhar gücü veren 170gramlık bir ütü aldım.
1 t-shirt ütülemek için ya da bir gömlek ütülemek için kazanı ısıtamam.
bu da suyu çabuk bitirecek devalı su eklemek zorunda kalacağım ama olsun. şişe yanımda bekler :)
eğer biriktirir tek seferde hepsini yaparım diyosan tercih senin, kazanlı al, yok diyosan normal ütü al.
ama ne alırsan al buhar gücü yüksek olsun.
Kızlar çeyiz hazırlığı yaptığımı bilenler biliyor
Ütü konusunda kullananlar ne tavsiye ederler acabaa??
Kazanlı ütü güzel ütülüyor ama sabah acil dışarı çıkmak gerektiğinde ütünün hemen ısınması açısından kazansız mı alsam diyorumm:44:
Sizler ne tavsiye edersiniz????:26:
ben de kazanlı alacaktım ama doğrusu yorumlşarı okuyunca kararsız kaldım.bir de kazansız ütüler için philips azurdan çok bahseden olmuştu forumda yazılanlardan gördüğüm kadarıyla?
Siemensin bi ütüsü dakikada 200gr buhar püskürtüyor canım onu da düşünebilirsin ben aldım ondan tavsiye edebilirimphilips azur a da bakabilirsiniz bence. bende çeyizime ondan almayı düşünüyorum. dakikada 50gr buhar püskürtüyor.
Siemensin bi ütüsü dakikada 200gr buhar püskürtüyor canım onu da düşünebilirsin ben aldım ondan tavsiye edebilirim
hadi ya çok çok iyiymiş.tam adını alabilir miyim ütünün bi inceliyeyim :)
Siemens TS11XTRM Buharlı Ütü - bundan bahsediyorsun sanırım güzel ütüymüş biraz daha araştırmak gerek :) teşekkürlerTam detaylı bi adı yok canım siemensin 3000wattlık ütüsü siyah kazansız....
3000WATTlık tek ütü şu anda piyasadaki...
bende buradaki yorumlara güvenerek philips azur almaya karar verdim. kazanlılar evet çok iyi ama hem pahalı hem çok elektrik yakıyor hemde 2 kişilik bir aile için çok gerekli değil bence birde 2 parça eşya ütülemek için harcanan zamanda cabası.
(bunlar benim kişisel sebeplerim. kazanlı ütü alanların vardır elbet bir bildiği:))
Siemens TS11XTRM Buharlı Ütü - bundan bahsediyorsun sanırım güzel ütüymüş biraz daha araştırmak gerek :) teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?