Buharlı Ütüler ütü almam lazım acil tavsiyelerinizi bekliyorum...

Samyeli

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
26
0
286
Ankara
:26:Arkadaşlar ütüm bozuldu ama nasıl bir ütü alacağıma karar veremedim kazanlı ya da kazansız fark etmez ama çok pahalı olmaması lazım çalışan bir bayanımhesaplı olsun ve hızlı olsun en çok sorun olanlar çarşaflar mesela bir de pantolonlarda parlama sorunu olmasın istiyorum sitede delonghi markasını gördüm ilk defa duydum ne markası bu gerçekten philips yada tefal kadar iyi mi? Gerçekten kumaşın üzerinden tek geçişte dümdüz yapan ya da çarşafları katlıyken bile dümdüz yapan ütüler var mı? acil yardımlarınızı bekliyorum 300 tl kadar verebilirim . Şimdiden teşekkürler.:16:

phlips in azur serisi çok güzel tavsiye ederim.buhar gücünün fazla olması gerek.buhar gücü 170 benimkinin.gayet memnunum.300 tlnin altında benimkinin fiyatı 225 tl ye almıştım geçen yıl.alıcaksan philipsin azur serisini tavsiye ederim bikaç çeşit var azur serisinde yanlış hatırlamıyorsam benimki mavi olandı..dediğin şartlarda ütü varmı bilmiyorum ama benimki öyle değil varsada benimki ondan değil artı yanı buharı çok güçlü.buhar güçlü oluncada güzel ütülüyor

Son düzenleme:
Merhaba
GC serisini ben de tavsiye ederim. Ablam Kullanıyor 3320 yi çok güzel. Ben de 1028 aldım gelecek kargodan. Deneyince yorum paylaşırım tekrar. Ama gene olarak kime sorduysam Philipsin hangi modeli olursa olsun (buhar kazanlılar buna dahil mi bilmiyorum) ütüde en iyi marka olsuğu.

Back
X