ütü konusunda yardım edebilirmisiniz

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
merhaba dün buharlı ütüler bölümüne konu açtım fakat oraya pek uğrayan yok sanırım
ben resimde gördüğünüz bu ütüyü aldım kazanlı alsammı almasammı çok karar veremedm
almış olduğum ütüyü 275 liraya aldım tanıdık bir yerden üstte 100 150 lira daha verip kazanlı ütü alabiliyorum kazanlı ütümü normal ütümü lütfen yardımcı olun
1nRjpB.jpg

3. ütümü kullanıyorum. ilki tefaldi su akıtıp durdu nefret ettim
ikinci philips azur serisiydi, buhar gücü kırışıklık açması çok memnundum. miyadı doldu bozuldu. üçüncüsünü de philips azur tercih ettim. başarılı bir seri. çookk memnunum.
tefalin kazanlı ütüsünü kullanan arkadaşım var, gittiğimde denedim kazan espirisinin farkını pek anlamadım. bu ütüm bozulsa yine philips azur serisine bakarım.

3. ütümü kullanıyorum. ilki tefaldi su akıtıp durdu nefret ettim
ikinci philips azur serisiydi, buhar gücü kırışıklık açması çok memnundum. miyadı doldu bozuldu. üçüncüsünü de philips azur tercih ettim. başarılı bir seri. çookk memnunum.
tefalin kazanlı ütüsünü kullanan arkadaşım var, gittiğimde denedim kazan espirisinin farkını pek anlamadım. bu ütüm bozulsa yine philips azur serisine bakarım.
ütüyü aldığım mağazadaki kişi tefalin tabanının çok iyi olduğunu söledi annem de tefal aldı şuan kullanıyoruz iyi
ama kazanlımı alsam yoksa normalmi alsam diye kararsız kaldım

ütüyü aldığım mağazadaki kişi tefalin tabanının çok iyi olduğunu söledi annem de tefal aldı şuan kullanıyoruz iyi
ama kazanlımı alsam yoksa normalmi alsam diye kararsız kaldım
kazanlıyı kazansız da çalıştırabiliyorsan kazanlı alırdım heralde.
çünkü ütüyü malum çok severiz, bir de kazan teferruatı olması daha işkence hale getirebilir. hani kazansız direk tak fişi ütüle kırışıklığı hiç olmazsa daha pratik. acele zamanlarda kazanla uğraşmak seni sıkabilir ondan dedim

Bn kazanli kullanıyorum
Bi saatlik ütü yarı yarıya düşüyor bence kazanli hız ve güç açısından x

Tefal fv9650 aldım çeyizime arkasında kireç haznesi var reklamlardaki en son çıkan modeli denedim gayet iyi performansı kazanlı ütü geç ısınıyor diye duydum kullananlardan zamana ihtiyacı var yani arkadaşlarım memnun değildi buhar gücü neredeyse aynı zaten o yüzden kazansız ütü daha pratik

kazanlıyı kazansız da çalıştırabiliyorsan kazanlı alırdım heralde.
çünkü ütüyü malum çok severiz, bir de kazan teferruatı olması daha işkence hale getirebilir. hani kazansız direk tak fişi ütüle kırışıklığı hiç olmazsa daha pratik. acele zamanlarda kazanla uğraşmak seni sıkabilir ondan dedim
çok kararızım ya :110:

Tefal fv9650 aldım çeyizime arkasında kireç haznesi var reklamlardaki en son çıkan modeli denedim gayet iyi performansı kazanlı ütü geç ısınıyor diye duydum kullananlardan zamana ihtiyacı var yani arkadaşlarım memnun değildi buhar gücü neredeyse aynı zaten o yüzden kazansız ütü daha pratik
benim aldığım ütüde yteni modeldi sanırım sizinki daha yeni model :))

Tefal dünya para verip hiç memnun kalmadığım ütü sonradan öğrendim ki iç parçaları Çin'den geliyormuş. Alırken iki kere düşünmek lazım bizde marka diye alıyoruz.

Tefal dünya para verip hiç memnun kalmadığım ütü sonradan öğrendim ki iç parçaları Çin'den geliyormuş. Alırken iki kere düşünmek lazım bizde marka diye alıyoruz.
şans işi sanırım annem ve yengem kullanıyor memnuunlar 1 yıl oldu daha öncesinde arçelik kullandık ondanda memnunduk bende tefal aldım ama kazanlımı kazansızmı alsam bilemedm :S

sizce nasıl memnunmusnz acaba

Memnuniyet konusunda henüz bir şey söyleyemeyeceğim malesef... Çünkü çeyizim için aldım ben. Sadece elektronik mağazada demo yapma fırsatı vardı orada deneme şansım oldu. Gayet güzeldi buhar gücü ve ütülemesi rahattı. Ama tabi ki oradaki 2 dk'lık denemeyle bir şey söyleyemem. Ben de yorumlara çok önem verdim. Burada yazılan bir çok şeyi okudum ve tercihimi Tefel'dan yana kullandım

Memnuniyet konusunda henüz bir şey söyleyemeyeceğim malesef... Çünkü çeyizim için aldım ben. Sadece elektronik mağazada demo yapma fırsatı vardı orada deneme şansım oldu. Gayet güzeldi buhar gücü ve ütülemesi rahattı. Ama tabi ki oradaki 2 dk'lık denemeyle bir şey söyleyemem. Ben de yorumlara çok önem verdim. Burada yazılan bir çok şeyi okudum ve tercihimi Tefel'dan yana kullandım
anladım teşekkür ederim kazanlı kazansız kararsızım dediğim gibi :(

Konunuz ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize..

Ben de kararsizdim... :) En kötü karar, kararsızliktan iyidir diye düşündüm ve kazanli aldim. Nisanlim kazanli olsun istiyordu ben cok kararsizdim ve onun dusuncesine onem verdim :) yoksa bana kalsa hala karar veremezdim.... cok kararsiz bir insanim

Back
X