ütü konusunda yardım edebilirmisiniz

merhaba dün buharlı ütüler bölümüne konu açtım fakat oraya pek uğrayan yok sanırım
ben resimde gördüğünüz bu ütüyü aldım kazanlı alsammı almasammı çok karar veremedm
almış olduğum ütüyü 275 liraya aldım tanıdık bir yerden üstte 100 150 lira daha verip kazanlı ütü alabiliyorum kazanlı ütümü normal ütümü lütfen yardımcı olun
1nRjpB.jpg
Ben de bu utuden aldim iki ay once.cok memnunum.buhar gucu cok yuksek.tabani cok iyi.takim elbisrlerde parlama yapmiyor.bence kazanli utuler zahmetli.hem de yer kapliyor.

ben bir kere tefal aldım en pahalısıydı..doğru dürüst kullanamadım..su akıtıyor..tabanı yapışıyordu..buharı yeterli değildi..daha öncede phlips kullandım..gittim yine phlips aldım çok memnunum..bir daha tefal ütü kapımdan içeri giremez..:KK39:

Ben de bu utuden aldim iki ay once.cok memnunum.buhar gucu cok yuksek.tabani cok iyi.takim elbisrlerde parlama yapmiyor.bence kazanli utuler zahmetli.hem de yer kapliyor.[/QUOTE
fikir verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum çok sağolun :))))

ben bir kere tefal aldım en pahalısıydı..doğru dürüst kullanamadım..su akıtıyor..tabanı yapışıyordu..buharı yeterli değildi..daha öncede phlips kullandım..gittim yine phlips aldım çok memnunum..bir daha tefal ütü kapımdan içeri giremez..:KK39:
şans işi demekki :)

Ben de kararsizdim... :) En kötü karar, kararsızliktan iyidir diye düşündüm ve kazanli aldim. Nisanlim kazanli olsun istiyordu ben cok kararsizdim ve onun dusuncesine onem verdim :) yoksa bana kalsa hala karar veremezdim.... cok kararsiz bir insanim
aynen bende öleyim ne alıcaksam düşünüyorum aldığım şeyi beğenmiyorum geri verip yenisini alıyorum :D

ütü konusunda aldğımı ütüde karar kıldım iyi bir kazanlı ütü alcaksam üstte 380 lira daha vermem gerekiyrmuş benim aldığım ütüde çok iyi bir ütüymüş kazanlıdan vazgeçtim :KK51:

Back
X