Buharlı Ütüler Ütü tavsiyesi

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.548
198
688
- Yurtdışı
Merhaba, çeyizim için ütü almk istiyorum.. Kazanlı çok yer kaplar ve ani ütü gerektiğinde zahmetli olur diye düşünüyorum. Kazanlı mı kazansız mı ?? Ve hangi marka tavsiye edersiniz acaba?

Philips AZUR 3000W (PHILIPS GC4887/30 Azur Pro Ütü) olanına karar vermiştim ama parlatma yapıyor ve çok ağır demişler...Kullanan var mı?

Bir de şu var bu nasıldır acaba ? (Phlips GC4929/80 3000W T-IonicGlide Tabanlı Buharlı Ütü

Bu ütüler parlatma vs yapıyor mu ?

Tabani seramik veya teflon olani tercih edin. Simdi ki yeni utuler genelde seramik tabanli

ben buradan aldım ütümü çok memnunum bir sürmede mükemmellik terzilerde bunu kullanıyormus hep o kadar kaba bir görüntüsüde yok 2020 D markaskı gazzella

Son düzenleyen: Moderatör:

PerfectCare Elite Philips GC9650/80 bir göz at istersen hala ütü almadıysan

İlk başta hep Philips'in buhar kazanlı ütüsünden almak istiyordum fakat fiyatı çok gelmişti. Sonra dayım bana hediye olarak VESTEL V-PRESS 2000 LİLA BUHARLI JENERATÖRLÜ ÜTÜ aldı. O kadar memnunum ki anlatamam. Size de tavsiye ederim.
Görseli aşağıda.

Eklentiler

• 299601978_0.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 716
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…