- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.253
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçiriyormu ilk kez duydum..Annen nedenseole sey oldumu dis macunu surerdi sirkeylede sioerdi amamacu u bekleticen canim haberin olsun
Ütümün altında siyah bir leke gibi bir şey oldu. Ve bu gömlekleri falan tutuyor.. Yapışıyor daha doğrusu
Tefalin müşteri servisini aradım ütüyü ısıtıp süngerin yumuşak yeriyle sürmemi söyledi yaptım çıkmadı . Kaç gündür ütü yapamıyorum.. Garanti belgemde kayıp bana bir yol gösterin lütfen
Eki Görüntüle 1354346
sert kısmıyla yani dimi..bulaşık süngerinin tersiyle ütü kuruyken silersen geçer canım
süper bunu deniyeceğim..Pamuğa sirke damlatıp silmeyi deneyin.
sert kısmıyla yani dimi..
bende öyle düşündüm başka çarem kalmadı..
evet yeşil tırtıklı kısmıyla:) çok bastrma çizilir.:)sert kısmıyla yani dimi..
bende öyle düşündüm başka çarem kalmadı..
hemen bu akşam bu dediğinizi deniyeceğim.Nette buldum ütü sıcakken 1-2 damla zeytin yağı damlatılmış nemli bir bezle silinince göz kamaştıran bi temizlik elde ediliyormuş.
zaten müşteri hiz kadın sakın sert bir şeyle silmeyin çok hassas çizilir dedi.Ütüyü çizersiniz o şekilde.
Soğukken silin ama sirkeyi biraz bekletin lekenin üstünde.süper bunu deniyeceğim..
peki ütü ısınmış mı olsun?
sicakken sert sekilde bastirarak sürt islak bi tulbente..geçiriyormu ilk kez duydum..
neyden olduğundan pek emin değilim..Muhtemelen bir başka kumaş parçası eriyip yapıştırmıştır. Süngerin sert kısmı en son seçeneğiniz olsun. Çizik geri dönüşümsüz bir hasardır.
ben onuda göze alamıyorumvalla sert birşeyle silmeden çıkmıyor. Sünger okşuyor resmen
Skocbrite (yazılışını bilemedim) onun sert yüzeyiyle kazıyacaksınız. Öbür türlü bende çıkaramadım. Ama çiziliyor işte. Benimki çok iyi bir ütü olmadığından çizilmesini göze aldım![]()