Buharlı Ütüler Ütüden anlayanlar bakabilirmi..

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.253
398
Ütümün altında siyah bir leke gibi bir şey oldu. Ve bu gömlekleri falan tutuyor.. Yapışıyor daha doğrusu
Tefalin müşteri servisini aradım ütüyü ısıtıp süngerin yumuşak yeriyle sürmemi söyledi yaptım çıkmadı . Kaç gündür ütü yapamıyorum.. Garanti belgemde kayıp bana bir yol gösterin lütfen:(

Tefal-GV-7450-Express-Anti-Calc-Buhar-Kazanli-utu-1.webp

Annen nedenseole sey oldumu dis macunu surerdi sirkeylede sioerdi amamacu u bekleticen canim haberin olsun

Ütümün altında siyah bir leke gibi bir şey oldu. Ve bu gömlekleri falan tutuyor.. Yapışıyor daha doğrusu
Tefalin müşteri servisini aradım ütüyü ısıtıp süngerin yumuşak yeriyle sürmemi söyledi yaptım çıkmadı . Kaç gündür ütü yapamıyorum.. Garanti belgemde kayıp bana bir yol gösterin lütfen:KK43:

Eki Görüntüle 1354346

bulaşık süngerinin tersiyle ütü kuruyken silersen geçer canım

Muhtemelen bir başka kumaş parçası eriyip yapıştırmıştır. Süngerin sert kısmı en son seçeneğiniz olsun. Çizik geri dönüşümsüz bir hasardır.

Muhtemelen bir başka kumaş parçası eriyip yapıştırmıştır. Süngerin sert kısmı en son seçeneğiniz olsun. Çizik geri dönüşümsüz bir hasardır.
neyden olduğundan pek emin değilim..
ama beni sinir ediyor üstelik gömleğimin kolunuda mahvetti bu leke..

valla sert birşeyle silmeden çıkmıyor. Sünger okşuyor resmen
Skocbrite (yazılışını bilemedim) onun sert yüzeyiyle kazıyacaksınız. Öbür türlü bende çıkaramadım. Ama çiziliyor işte. Benimki çok iyi bir ütü olmadığından çizilmesini göze aldım :KK53:

valla sert birşeyle silmeden çıkmıyor. Sünger okşuyor resmen
Skocbrite (yazılışını bilemedim) onun sert yüzeyiyle kazıyacaksınız. Öbür türlü bende çıkaramadım. Ama çiziliyor işte. Benimki çok iyi bir ütü olmadığından çizilmesini göze aldım :KK53:
ben onuda göze alamıyorum
Şuan için yeni ütüde alamam çünkü ütüm çok pahalı..
of of

Back
X