- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi hanxixmeller
-
Benimki arçelik tahmini 8-9 senelik otomatik kendini kapatanlardan 30 saniye yatık 8 dk dik hareketsiz kalırsa stop kendi kapanıyor çok memnunum kaç kere unuttum gce kalmış fişde sabah soğuk buldum fişini çektim tık demedi daha
Canım ben yeni bir ütü aldım, hatta konusunu da açmıştım sanırım yanlış yere açmışım fazla yazan filan olmadı. Chanelle buhar kazanlı ütü, şiddetle tavsiye ederim. Yanında da buhar fırçası var annem evdeki koltukları temizlemiş onunla da mükemmel olmuş. Ütü de süper ütülüyo bir pantolonun iki bacağını üst üste koyunca jilet gibi yapıyor. Ayrıca ütüyü yaparken su eklemek de mümkün. Ben alırken tereddüt ettim alsam mı bilinmedik bir marka diye. Aldım hiç de pişman değilim.
Canım ben yeni bir ütü aldım, hatta konusunu da açmıştım sanırım yanlış yere açmışım fazla yazan filan olmadı. Chanelle buhar kazanlı ütü, şiddetle tavsiye ederim. Yanında da buhar fırçası var annem evdeki koltukları temizlemiş onunla da mükemmel olmuş. Ütü de süper ütülüyo bir pantolonun iki bacağını üst üste koyunca jilet gibi yapıyor. Ayrıca ütüyü yaparken su eklemek de mümkün. Ben alırken tereddüt ettim alsam mı bilinmedik bir marka diye. Aldım hiç de pişman değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?