Üvey abim ve kızkardeşim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ehhh resmen babalar bir iste:1shok:...innasabirin ya

cnm normal derken sen şimdi yüzlerine vurursan onun yaşı küçük ben onu özkardeşim gibi görüyorum vs ondan bu şekilde hitap ediyorum biz çok iyi anlaşıyoruz gibisinden olayı yalanlaması çok rahat olur . bu yüzden daha sağlam kanıtların yada söylemleinin olması gerektiğine inanıyorum. birde onların yanlız kalmalarına pek müsade etme

çook uzucu bi durum Allah sabır versin cnm umarım sen yanlış anlamışsındırr ..

canim babalar bir degil...
Üvey annesinin ilk evliliginden olan ogluymus

hiç bir kan bağı yok ALLAH korusun yaa...emin olmadan birşey yapma gerçekten.art niyetli sen olursun.olay sana döner.başka ne diyebilirizki???fisfisfis

canım sen su olayı sakınce bır acık anlatırmısın kafamızı karıstırdın uvey kardesım dedıgınle ne gıbı bır bag var

cnm konuyu baslatan ben degilim, sadece arkadaslar anlamakta güclük cektikleri icin acikladim.
Bence üvey annesinin oglu oldugu icin üvey abin diyor

canım afederdsin ama neden annenle yaşamayı denenmiosunuz?x

cnm konuyu baslatan ben degilim, sadece arkadaslar anlamakta güclük cektikleri icin acikladim.
Bence üvey annesinin oglu oldugu icin üvey abin diyor

anladım da sen anlamışşın dıye anlatırmısın dedım yanlış anlama hanı anlamadım da kardesı annesımı uvey babasımı

karalımcım
anne ve babaları bir değil kız kardeşi ve son damlanın babası bi bayanla evlenmiş o da ilk evliliğinde n olan oğluğunu getirmiş gelirken

buarada kardesimlede konustum, reddetti ne sacmalion sen olabilirmi oyle bsy dedi
ama bakislarinda bi korku sezdim hissettim bunu kendi kardesimi taniorum...

keşke hemen sormasaydın bak yalanlamış işte şimdi daha dikkatli olacaklar . yapabiliyorsan kardeşini dışarıda takip et buluşuyorlar mı dışarıda hareketleri nasıl umarım doğru değildir. arada kan bağı yok böyle şeyler olabiliyor birbirlerini seviyor olabilirler elbette ama kardeşinin yaşı henüz çok küçük tabiki abim dediğiniz kişinin ahlakı ve kardeşinize ne niyetle yaklaştığıda önemli bir unsur burda

kızlar olay söyle olmuş; bu arkadaşın babası bi kadınla evlenmiş ve kadın gelirken yanında bi oğlu varmış.yani kan bağı falan yok ortada.canım eğer üvey abin tehlıkeli biriyse çok dıkkatlı ol,çünkü kardesin de daha ergenlık dönemlerınde duygusal yakınlık görürse çabuk kanabilir ona.ayyy zor bi durum ya insan ne diyeceğini şaşırıyo.ama bence kardeşine hemen söylemekle yanlış yapmışsın.

oyy benim eminikim de gelmişş akıllarda vermişş kuşum benimm .. aynen katılıorum cnm sana daoğru demişin

ksra bakmayin kizlar kafam okdr karisikki ne diycemi sapittim,, abi dedigim kisi baska anne babadan olma bizle bi ilgisi yok yani. simdi beklemelimiyim yoksa birine anlatmalimiyim ?

bence emin olana kadar bekle inkar ederlerse sen zor durumda kalırsın

kardeşinin gözünde onu çirkin bet hoş olmayan hoşlanılması bile alay konusu olabilecek bi duruma getir. neticede kardeşin ergen psikolojisiyle yaklaşıyor ona.şimdi büyüklerine söyledğinde ilerde asla atlatamayacakları bir olay haline gelebilir. neticede ikiside çocuk şu anda..

yapacağın en güzel şey kardeşinin gözünde üvey abiyi asla hoşlanılmayacak bir erkek yapmak.. tabi onu kötüleyerek değil. sohbet esnasında konuyu ona getirip hiç hoş olmadından söz ederek..

cnm babalar birse özlük vardır diye biliorum ama yanlışsam uyarın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…