offfffffffff güzelim bu ne ya..olaydan emin olduktan sonra kesinlikle babanla uygun bir dille konus!
Anne baba ayri arada bi bag yok. Nasil emin oldun derseniz ztn supheleniodum cunku evin icinde surekli birlikte oturup kalkiolar ve bide tesadufen msnde konusmalari kayitolmus onlari okudum
birbirlerine cankusum gulum fln demislerr bu tur seyler istee... buarada benim oz babam..
ve abi dedigim kiside alkol kullanan kotu yolda biri korkuorum
Annem 9 sene once vefat ettisenağlama
biz 3 kardesiz hickimse sahip cikmadi babamda o yuzden evlendi bi kadinla hem onunda oglu vardi ozmnlar abim dha 12 yaslarinda masum bi cocuktu hicbirimizin aklindan bile gecmezdi boyle bi durum
babamida suclayamam yani bu konuda o herzmn bizim yanimizda oldu ve iyiligimizi istedi
BUarada ben hala takipteyim haraketlerini gozetliorum
kiz kardesimlede konustum,, kizmadan sakince bi abla olarak konustum varsa bsy bana anlat dedim
yeminler edio yok bsy diye. Bende ozmn dikkat ediceksin fazla yaklasmicaksin ona dedim tmm dedi
bende artik ayni ortamda olmalarina izin vermiorum.Ve artik eskisi gibi yakin deiller gibi sanki
ama dha kesin konusmak icin erken tabiki...
ya canım öncelikle çok üzüldüm annenizin vefatına seni çok taktir ettim ne güzel kardeşine annelik yapıyosun bence sen yene çok dikkat et ve takibi bırakma kardeşin daha küçük her an kana bilir ama ürkütmeden konuş kardeşinle allah yardımcın olsun canımAnnem 9 sene once vefat ettisenağlama
biz 3 kardesiz hickimse sahip cikmadi babamda o yuzden evlendi bi kadinla hem onunda oglu vardi ozmnlar abim dha 12 yaslarinda masum bi cocuktu hicbirimizin aklindan bile gecmezdi boyle bi durum
babamida suclayamam yani bu konuda o herzmn bizim yanimizda oldu ve iyiligimizi istedi
BUarada ben hala takipteyim haraketlerini gozetliorum
kiz kardesimlede konustum,, kizmadan sakince bi abla olarak konustum varsa bsy bana anlat dedim
yeminler edio yok bsy diye. Bende ozmn dikkat ediceksin fazla yaklasmicaksin ona dedim tmm dedi
bende artik ayni ortamda olmalarina izin vermiorum.Ve artik eskisi gibi yakin deiller gibi sanki
ama dha kesin konusmak icin erken tabiki...
Anne baba ayri arada bi bag yok. Nasil emin oldun derseniz ztn supheleniodum cunku evin icinde surekli birlikte oturup kalkiolar ve bide tesadufen msnde konusmalari kayitolmus onlari okudum
birbirlerine cankusum gulum fln demislerr bu tur seyler istee... buarada benim oz babam..
ve abi dedigim kiside alkol kullanan kotu yolda biri korkuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?