Üvey abim ve kızkardeşim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence kardeşinle konuşmalısın... Sonuçta aynı kandan aynı candan seni dinler ve anlar... Kardeşine ona abinizden başka da değer verecek insanlar olduğunu... Yanlış kişi için hayatını yakmaması gerektiğini, böyle birşey olmasa bile artık kocaman kız olduğunu onun için konuştuğunu söyle...

Bence genç olduğu için saf ve kafası karışık... Anne babana yansıtmadan konuyu bence kardeşinle halledebilirsin...

Konuşmana bağlı olarak seni dinleyecektir...

bence onu yargılamadan konus mesela kardseıne olabılır aşık olabılırsın senı yadırgamam gonul bu de onu rahatlat sakın karsı cıkma ters teper ıyıce kaybedersın bence... olabılırde okadar yakın ol kı ona herseyını rahatca anlatsın sana bolelıkle zamanla goreceksın her atıgı adımı sana haber verecektır
bak kardeım aşıksa sen veya baban konustugunda o aşkından vazgecmeyeckır cunku o yasıyosa bu onun ıcın cok ozel ve duygusal bsıey ne kadar usune gıderenız okadar ters teper... zamamla ona onun otu alıskanlıklarını tavırlarını ılerde kardesını ne kadar uzebılecegını anlat ama zamana yayarak olur mu... ama ustune gıtme kaybetme kardesını yazık olur...

bence bir insan çocuğu varsa ve 2. evlilik yapmak istiyorsa çok dikkatli olmalı.ona o sattten sonra koca değil,çocuğuna abi,baba olacak birisi lazım.açıkcası adamın yetişkin oğlu varken annenizinde 2 kızı varken o adamla evlenmesi ve o gencinde eve gelmesi bana tuaf geldi.sonuçta ateş ve barut yani..

böyle birri sizin evinizde ne arıyor o zaman.
kardeşin kötü zamaında zaten ne desen dinlemicektir eğer direk o çocuktan uzak dur gibisinden birşeyler dersen. ama ona sezdirmeden anlatabilirsin bazı şeyleri. kardeşini yanından ayırma bi şekilde onunla konuş bilmesi geeken seyleri anlat

babanla mutlaka konuşmalısın.ne olucaksa olsun ama kardeşin kendini mahvetmesin.buna izin verme.babanı devreye sokmazsan bu işi çözemezsin.ama eline bikaç sağlam delil daha al.

Bence öz annenle konuş, babanın nasıl biri olduğunu bilmiyorum ama benim babam gibi biri ise çok sinirlenebilir ve olaylar kontrolden çıkabilir. aslında keşke öz annenin yanında yaşasanız, o zaman tehlike kalmaz gibi geliyor bana...

bence ikisiylede konuş bu durumu açık açık..madem şüpheleneiyosun ateş olmayan yerden duman çıkmaz şüphelerin boş yere değildir..ikisinide uyar..hıı bunu direkt söyleyemem diyosan bi şekilde örneklerle böyle bişeyin ne kadar yanlış olacağını söyle..

kardeşin çok küçük ve bilinçsiz onları ewde yalnız bırakmamaya özen gösterin.ayrıca bana hemen söyleme istersen yani iyice emin ol gerekirse msn i sık kontrol et öyle ispat çünkü ikiside inkar ediceklerdir...

oyy oyyy kardeşin daha çok küçükmüş ve kapılmış olabilir böyle bir duyguya konunun biran önce aydınlanması lazım herşey dahada kötüye gitmeden

üvey abin ve kız kardeşin aynı babadan mı

ayy kızlar hala anlamamışlar ya 2 kız kardeş öz kardeş bunlar babaları başka kadınla evleniyor evlendiği kadının ilk eşindende bir oğlu varmış kadın bunların evine taşınırken oğlunuda beraberinde getirmiş hiçbir kan bağı yok ama o nasıl bir babadır ki iki genç kızı varken oğlu olan bir kadınla evlenip aynı eve getiriyor

Annem 9 sene once vefat ettisenağlama
biz 3 kardesiz hickimse sahip cikmadi babamda o yuzden evlendi bi kadinla hem onunda oglu vardi ozmnlar abim dha 12 yaslarinda masum bi cocuktu hicbirimizin aklindan bile gecmezdi boyle bi durum
babamida suclayamam yani bu konuda o herzmn bizim yanimizda oldu ve iyiligimizi istedi

BUarada ben hala takipteyim haraketlerini gozetliorum
kiz kardesimlede konustum,, kizmadan sakince bi abla olarak konustum varsa bsy bana anlat dedim
yeminler edio yok bsy diye. Bende ozmn dikkat ediceksin fazla yaklasmicaksin ona dedim tmm dedi
bende artik ayni ortamda olmalarina izin vermiorum.Ve artik eskisi gibi yakin deiller gibi sanki
ama dha kesin konusmak icin erken tabiki...

merak ediodum son durumu sevindim cnm dikkati elden bırakma

kiyamam bebegim Allah yardimciniz olsun annenizi kaybetmenize cok uzuldum :çok üzgünüm:

kardesine simdi sen annelik yapacaksin ve ona sahip cikacaksin aferim sanaki bu isi cok guzel basara bildim ne kadar dikatli bir ablasinki herseyin farkindasin bebigim :1hug:

Allaha emanet olun kucuk yavrular, Allah herzaman sizlerle olsun :Saruboceq:

ya canım öncelikle çok üzüldüm annenizin vefatına seni çok taktir ettim ne güzel kardeşine annelik yapıyosun bence sen yene çok dikkat et ve takibi bırakma kardeşin daha küçük her an kana bilir ama ürkütmeden konuş kardeşinle allah yardımcın olsun canım

şu sözlerini okuduktan sonra saana katılıyorum mutlaka babana anlatmalısın canım aynı evde oturuyormuşsunuz maallah aile faciası yaşanabilir:1shok:

ama kızkardeşin yok diyorsada ona inan ma takibide elden düşürme derim sana kolay gelsin canım allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…