ben inanmıyorum biliyormusun özellikle kendisi anne olan birinin bir başka cana bunları yapabileceğine inanmıyorum inanamıyorum
ayrım yapmamıştır da belki hakim öyle karar vermiştir.gerçek annesi diğer kardesini alıp gitmiş bu yavrum babada kalmış...nasıl anneler var yaaa. bir anne evlat konuusnda nasıl ayrım yapabiliyor anlamıyorum...
ayrım yapmamıştır da belki hakim öyle karar vermiştir.
neyse onu geçelim de bu çocuğun ÖZ annesi çocuğu hiç görmüyor mu?
görmeye gelmiyor mu?
halinden haberi yok mu?
Çok üzüldüm allah yardımcısı olsun
Siz de sosyal güvenliği arayın,tanıdıklarınız da arasın.
Şikayet bir çok yerden giderse işlem yaparlar.
Polisi arayın şiddet gösterdiğinde mutlaka,onlarda ellerinden alıp yurda vermek icin işlem baslatırlar..
Yavrum cok üzüldüm daha minicik.. Keske bakabilecek,öz cocukları gibi sevecek bir aile de büyüse
yok canım koymusta bir gitmiş bir daha yok ortalarda...zaten bu yavru dogunca bırakmıs öz annesi
müge anlı'yı arayın.....ilgileneceklerdir....yaşlı bir komşumuz çocukları tarafından darp gördüğü için, mahallemizdeki arkadaşım aramıştı....çözüm bulmuşlardı...sosyal hizmetler amcayı alıp götürmüştü....
Müge Anlı iyi fikir. Onu arayabilirsiniz. Aile bakanlığını arasanız belki faydaları dokunur. Yurtlarla ilgili haberler de görüyoruz. Keşke çocuğu olmayan iyi bir aile evlat edinebilse. Yavrucağın Allah yardımcısı olsun. Bu kadında hiç mi vicdan yok. Kendi çocukları varmış. Anne yüreği yok demek ki. Kadın sadece annecik olabilmiş.Bu çocuk gidince kendi çocuklarına da sarar bence.
teşekkür ederim arkadaslar bunu yapacagım bugun tam ayrıntılı ögrenecegim olanları ve arayacagım elimden ne geliyorsa o çocugu ordan kurtarcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?