Sizi tebrik ederim yaptığınız davranışdan ötürü umarım sonuç alırsınız ama yardım yaparken para yardımı yapmayın dediğinize göre baba alkolikmiş kadını döver yine alır elinden parayı ve dediğinize göre dövüyormuş en iyisi gıda ve kıyafet olarak yardım etmeniz daha iyi olacaktır.anne baba nikahsız yaşıyorlarmış.adlarını adreslerini öğrendim.adam alkolikmiş. kadını çok dövüyormuş..altı çocuk varmış birebir gidip göremedim..belediye ve kaymakamlık yardım yapıyormus.para yardımını adama vermiyorlarmış alkole verdiği için kadın alıyormuş.100,00 tl sanırım oda okadar insanı 1 ay doyururmu bilmiyorum...ben gıda ve para yardımı yapıcam ay sonu hem bire bir görmek istiyorum...inş.insanlarımız abartarak anlatmıştırda o tabloyu gittiğimde görmem..benimde o yasta oğlum var ve her oğluma baklıtığımda aç dışarda yaşayan çocuk esirgeme kurumunda anneye hasret çocuklar aklıma geliyor ve aglamaya başlıyorum.elimden hiçbirsey gelmemesi beni kahrediyor...
ay sonu bakıcam arkadaslar bakalım hayırlısı....allahım kimseyi açlıkla sınama şiddet görenleri koru yüce rabbım...
arkadaslar.sgk dan gelmişler şikayet üzerine ama çocukta darp izi yok diye almamışlar...şimdi iş mahkemedeymiş.dün öğrendim bunları.ama komsuları çocuğun çığlığını duyuyorlarmıs dövüyormus nasıl darp çıkmaz anlamıyorum.üvey anne inkarda etmiyormus.gebersin diyomus...yavrumu karanlık odaya kapatıp orda bırakıyomuş.kakasını yaparsa yediriyorlarmıs..allahım böyle canı insanları nasıl biliyorsan öyle yap.akşam uyuyamadım aklıma o yavrucak geldi acaba bugun nasıl bir eziyet gördü diye.... bugun tam arastırcam eşimle eve gitmeyi düşünüyorum valla çocuğu verseler evlatlık alırım..hiç düşünmeden...
benimde o yasta oğlum var birlikte büyüsünler...ama işe yasalarrrrr nasıl olacak bilmiyom...allahım şu çocugu bir kurtarsammmm
yok canım daha gidemedim...allah nasip ederse maaşımı ceker çekmez bir kaç erzak alıp gidicemmm...
arkadaslar.sgk dan gelmişler şikayet üzerine ama çocukta darp izi yok diye almamışlar...şimdi iş mahkemedeymiş.dün öğrendim bunları.ama komsuları çocuğun çığlığını duyuyorlarmıs dövüyormus nasıl darp çıkmaz anlamıyorum.üvey anne inkarda etmiyormus.gebersin diyomus...yavrumu karanlık odaya kapatıp orda bırakıyomuş.kakasını yaparsa yediriyorlarmıs..allahım böyle canı insanları nasıl biliyorsan öyle yap.akşam uyuyamadım aklıma o yavrucak geldi acaba bugun nasıl bir eziyet gördü diye.... bugun tam arastırcam eşimle eve gitmeyi düşünüyorum valla çocuğu verseler evlatlık alırım..hiç düşünmeden...
benimde o yasta oğlum var birlikte büyüsünler...ama işe yasalarrrrr nasıl olacak bilmiyom...allahım şu çocugu bir kurtarsammmm
kızlar inanırmısınız neden hersey ters gidiyor.muhatarlık secimlerinde eski muhtar değişti.yeni muhtarın kim olduğunu öğrenmeye calışıyouz.şimdi tek eşimle gidersem kadın demezmi siz kimsiniz diye. birde eşi alkolikmiş fazla bulaşmayın dedi eski muhtar...bizde yanımıza muhtarı allaım.muhtarlıktan yardım diyerek gidelim dedik..birde bize 1,5- saatlik uzaklıkta bir yerdeler.aynı yerde otursak inanırmıısnız şimdi izlerim evlerinde olup biteni ama hafta içi çalışıyorum hafta sonuda çocuğum oluyor yanımda...eşimde şu aralar hafta sonuda çalışıyor..artık çocuk rüyalarıma bile giriyor.yardım edemedikçe kahroluyorum...ama o çocugun durumunu ögrenmedende pes etmeyecegim....sakın arkadaslar arkasını aramıyorum sanmayın konunun..bu çocugun durumunu ögrenmeden bana rahat yok.
ama işte bazı hayat sartlarıda benim elimi kolumu bağlıyor..((((((
kızlar inanırmısınız neden hersey ters gidiyor.muhatarlık secimlerinde eski muhtar değişti.yeni muhtarın kim olduğunu öğrenmeye calışıyouz.şimdi tek eşimle gidersem kadın demezmi siz kimsiniz diye. birde eşi alkolikmiş fazla bulaşmayın dedi eski muhtar...bizde yanımıza muhtarı allaım.muhtarlıktan yardım diyerek gidelim dedik..birde bize 1,5- saatlik uzaklıkta bir yerdeler.aynı yerde otursak inanırmıısnız şimdi izlerim evlerinde olup biteni ama hafta içi çalışıyorum hafta sonuda çocuğum oluyor yanımda...eşimde şu aralar hafta sonuda çalışıyor..artık çocuk rüyalarıma bile giriyor.yardım edemedikçe kahroluyorum...ama o çocugun durumunu ögrenmedende pes etmeyecegim....sakın arkadaslar arkasını aramıyorum sanmayın konunun..bu çocugun durumunu ögrenmeden bana rahat yok.
ama işte bazı hayat sartlarıda benim elimi kolumu bağlıyor..((((((
Bence siz gidemeyeceksiniz...Yanlış anlamayın yargılamak için söylemiyorum da konuyu takip ediyorum ne zamandır, gidemiyorsunuz yani...Bu durumda duyarlı davranmak lazım, sanki birilerine haber verseniz daha iyi olur gibi. Hani ya gidebilecek biri ya da ne bileyim şu sabah kuşağı programları falan. Malum çok severler reytingi, tam onlara göre bir konu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?