üvey anne işkencesi

Allah yardım etsin o yavruya
senden de Allah razı olsun canım
müge anlı bence de iyi fikir
lütfen gelişmeleri yaz bize

komsular şikayet ediyorlarmıs ama.ifade vermeye gelmiyorlarmış.nasıl insanlar var ya..konu savcılıktaymıs zaten...tam konuyu arastırcammmm inş.çocuğu kurtarırım..dua edin arkadaslar

Müge Anlı onları konuşturur inşallah. Kadın anne ne de olsa çocuklara çok dikkat ediyor. Mutlaka konuşacak birini bulur.

kendisi geberir inş. o cani minicik yavruya yapılırmı bu ya karanlık odaya kapamak kakasını yedirmek aynısını o caniye yapacaksın görsün

Bu gerçek olamaz daha küçücük bu yavruya bunu yapan pisliklere lanet olsun,onu bu canilere bırakıp giden anneside Allahtan bulsun.

Lütfen çocuk güvenli biryere yerleştirilene kadar işin peşini bırakmayın,bu konuya sessiz kalmayıp duyarlı davrandığınız için sağolun varolun.

şuan kanım dondu tabirini yaşıyorum ya lütfen Allah rızası için yadım edin o yavruya bizede haber verin lütfen dualarım sizinle

Akime şikayet dilekçesi yazabilirsiniz. Seçim öncesi de olduğundan hemen ilgileneceklerini düşünüyorum. Ben çok basit bir konuda şikayette bulundum , belediyeyi şikayet etmiştim kapıma belediye görevlisi geldi açıklama yapmak için . Sizin konunuz çok çok daha önemli daha çok ilgileneceklerdir ilgilenmeliler, ilgilenmek zorundalar.

offf çok fena oldum
böyle şeyleri okudukça etkisinden kurtulamıyorum
benimde 20 aylık kızım var,bunları duyunca kıymetini daha iyi anlıyorum
hemen sarılıp öpüyorum,o yavru napsın çaresiz içim öyle acıyorki
savunmasız melek onlar,ALLAH'ım bu meleklere işkence yapanları sen neyapacağını gayet iyi bilirisin
sgk neden almıyorsa çocuğu,şikayet var sonuçta
hem baba bilmiyormu bu olanları,napıyor o evde bu adam
eh annesi olmayanın babası olmazmış
RABBİM bu yavrulara yardım etsin...

ay nedir bu ya ağlıyorum valla
bi insan düşmanı olsa aç bırakmaz
işte bu zalimler için yaşasın cehennem!

arkadaslar kesinlikle peşini bırakmıcam.ailenin tam adını ve adresini ögrenmeye calışıyorum..benimde biryavrum var ve ogluma baktıkça o yavru aklıma geliyor...
offff allahım ya içim kadırmıyor böyle şeyleri ama duyarsızda kalamam.ben hale komsularına inanamıyorum.şikayet ediyorlar ama iş ifade vermeye gelince gitmiyorlar...birde aile fakirmiş kaymakamlık yardım ediyormus..tam adresini ögreneyim kaymakamın yanına çıkıcam birebir konuscam ama kulaktan dolma bilgilerle gidemem ben bir komsularla konusucam bugun inş.ögrenirim... müge anlıyıda aramayı düşünüyorum

bi gelişme varmı acaba çok meak ediyorum sürekli dua ediyorum o yavru için umarım çabalarınız boşa gitmez

anne baba nikahsız yaşıyorlarmış.adlarını adreslerini öğrendim.adam alkolikmiş. kadını çok dövüyormuş..altı çocuk varmış birebir gidip göremedim..belediye ve kaymakamlık yardım yapıyormus.para yardımını adama vermiyorlarmış alkole verdiği için kadın alıyormuş.100,00 tl sanırım oda okadar insanı 1 ay doyururmu bilmiyorum...ben gıda ve para yardımı yapıcam ay sonu hem bire bir görmek istiyorum...inş.insanlarımız abartarak anlatmıştırda o tabloyu gittiğimde görmem..benimde o yasta oğlum var ve her oğluma baklıtığımda aç dışarda yaşayan çocuk esirgeme kurumunda anneye hasret çocuklar aklıma geliyor ve aglamaya başlıyorum.elimden hiçbirsey gelmemesi beni kahrediyor...

ay sonu bakıcam arkadaslar bakalım hayırlısı....allahım kimseyi açlıkla sınama şiddet görenleri koru yüce rabbım...

Tatlım seni kutluyorum. İşin peşini bırakma ..Zaten herşeyi başkalarından beklemekle olmuyor.Bazen kendimizde elimizi taşın altına koymalıyız..Çok güzel birşey yapmışın yagılamadan da önce gidiip ailenin durumunu anlamak iyi bir fikir belki kadın o bunalımla kendi çocuklarınıda dövüyordur. Öncelikle gidip konuşup neler yaşadıklarını gözlemleyip belki kadınıda bir dinlemek lazım.O yavrucağız için çok üzüldüm Yardım yaparsanz da özellikle o çocuk için yaptığınızı sık sık gelip bakacağınızı kontrol edecğinizi söyleyin..
Birde eğer gerçekten şiddet varsa her seferinde ihbar edilmeli bence. Birkaç kez polis kapısına gelirse ceza verilmiyorsa bile en azından bu durumdan rahatsız olup yapmaz belki..Off ne kötü bir durum

sizin gibiler nadir kaldı..keşke herkes böyle duyarlı olsa da yavrucaklar hayatı tanımadan neden işkence gördüğünü bile bilmeden acı çekmese....takdirliksiniz..

insanlarımız artık duyarsızlasmış..ben bu konuyu irdeledikçe bana kızanlar oldu.sana ne babası sahip çıkmıyor annesi düşünmemiş terk etmiş sen neden bukadar ilgileniyorsun diyenler oldu...böyle konulara çok takıyorsun diyenler oldu çok üzüldüm.nezaman bu kadar katı kalpli ve duyarsız olduk....

keske imkanımız olsada bütün çocuklara yardım etsek.ben çocuk ve yaşlılara çok üzülürüm.onlar gerçekten ilgiye ve bakıma muhtaçlar.
şimdi bile yazarken ağlıyorum.aklıma o çocukların aç halleri aklıma geliyor.ben yemek yedikçe bogazıma diziliyor.acama onlar hala açmı yemek yemişlermidir diye..
offfffffffffffffff keşke elimden başla seyler gelsee

bütün komşular toplanıp sosyal hizmetler il müdürlüğüne gidin şikayet edin.

denilene göre etmişler sosyal hizmetler çocuğa bakmıs darp izi rastlanmadığı için almamıslar.olay mahkemedeymiş.savcılık,kaymakamlık,polis hepsi biliyormuş bu durumu ama bunları sadece duydum komsular birde şikayet edermiş.ama ifade vermeye gelmezlermiş.insanlarımız duyarsızzz....

ben bir aileyi görüp.durumlarını ve çocukların durumlarını bir göreyim zaten direk kaymakamla görüşmeye gidecegim ama ay sonu hem yardım yapacagım hem kadınla bire bir bir görüşecegim.şimdi pat diye gidememki evlerine sen çocupu dövüyormususn ac koyuyormussun diyememki...ya çocuga dahada kötü davranırsa ...ay sonu hersey belli olacak duan edin arkadaslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…