- 27 Nisan 2012
- 15.827
- 19.091
- 498
Allah yardım etsin o yavruya
senden de Allah razı olsun canım
müge anlı bence de iyi fikir
lütfen gelişmeleri yaz bize
komsular şikayet ediyorlarmıs ama.ifade vermeye gelmiyorlarmış.nasıl insanlar var ya..konu savcılıktaymıs zaten...tam konuyu arastırcammmm inş.çocuğu kurtarırım..dua edin arkadaslar
arkadaslar.sgk dan gelmişler şikayet üzerine ama çocukta darp izi yok diye almamışlar...şimdi iş mahkemedeymiş.dün öğrendim bunları.ama komsuları çocuğun çığlığını duyuyorlarmıs dövüyormus nasıl darp çıkmaz anlamıyorum.üvey anne inkarda etmiyormus.gebersin diyomus...yavrumu karanlık odaya kapatıp orda bırakıyomuş.kakasını yaparsa yediriyorlarmıs..allahım böyle canı insanları nasıl biliyorsan öyle yap.akşam uyuyamadım aklıma o yavrucak geldi acaba bugun nasıl bir eziyet gördü diye.... bugun tam arastırcam eşimle eve gitmeyi düşünüyorum valla çocuğu verseler evlatlık alırım..hiç düşünmeden...
benimde o yasta oğlum var birlikte büyüsünler...ama işe yasalarrrrr nasıl olacak bilmiyom...allahım şu çocugu bir kurtarsammmm
yıllarca çocuğumuz olsun diye uğraşmış biri olarak içim sızladı.yazıklar olsun babaya buna göz yumduğu için.çocuğun çığlıklarını duyan komşular o an polisi arasa keşke.bizimde komşumuz vardı böyle eziyet eden.yemek vermezdi çocuk tüm gün birilerinin verdiği kuru ekmeği kemirirdi.sonra kendi elleriyle yurda verdiler.hep merak ederim şimdi napıyodur diye.üvey anne kolonya şişeleriyle vururdu kafasına.offf offf insan denmez böylelerine
sizden Allah razı olsun.ne kadar duyarlısınız.İnşallah o yavruyu kurtarırsınız canilerden.
anne baba nikahsız yaşıyorlarmış.adlarını adreslerini öğrendim.adam alkolikmiş. kadını çok dövüyormuş..altı çocuk varmış birebir gidip göremedim..belediye ve kaymakamlık yardım yapıyormus.para yardımını adama vermiyorlarmış alkole verdiği için kadın alıyormuş.100,00 tl sanırım oda okadar insanı 1 ay doyururmu bilmiyorum...ben gıda ve para yardımı yapıcam ay sonu hem bire bir görmek istiyorum...inş.insanlarımız abartarak anlatmıştırda o tabloyu gittiğimde görmem..benimde o yasta oğlum var ve her oğluma baklıtığımda aç dışarda yaşayan çocuk esirgeme kurumunda anneye hasret çocuklar aklıma geliyor ve aglamaya başlıyorum.elimden hiçbirsey gelmemesi beni kahrediyor...
ay sonu bakıcam arkadaslar bakalım hayırlısı....allahım kimseyi açlıkla sınama şiddet görenleri koru yüce rabbım...
arkadaslar kesinlikle peşini bırakmıcam.ailenin tam adını ve adresini ögrenmeye calışıyorum..benimde biryavrum var ve ogluma baktıkça o yavru aklıma geliyor...
offff allahım ya içim kadırmıyor böyle şeyleri ama duyarsızda kalamam.ben hale komsularına inanamıyorum.şikayet ediyorlar ama iş ifade vermeye gelince gitmiyorlar...birde aile fakirmiş kaymakamlık yardım ediyormus..tam adresini ögreneyim kaymakamın yanına çıkıcam birebir konuscam ama kulaktan dolma bilgilerle gidemem ben bir komsularla konusucam bugun inş.ögrenirim... müge anlıyıda aramayı düşünüyorum
bütün komşular toplanıp sosyal hizmetler il müdürlüğüne gidin şikayet edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?