Merhaba arkadaslar..benim annemle babam ayrildilar..annem evinde babamda babannemle birlikte yaşiyo..babamin bir bayan arkadasi var fakat babam evlenmeye karsi şuan için..açikcasi bana söyledigi kizim benim tüm malvarligim senin bu yüzden kimseyle nikah kiymak istemiyorum yarin öbür gün ölürüm senin kimseyle sorun yaşamani istemiyorum hakkin yensin istemiyorum ben bugune kdar senin için çalıştım dedi bana .benim problemim şu kadin sürekli babamla evlenmek için baski kuruyo benim kuzenimi ariyo yani babamin yiğeni kıza dert yaniyo o da ben karisamam dayimin hayatina diyo..sürekli bir baski halinde babam beni boyle arkadas olarak kabul edersen et ben evlenmeyi düşünmüyorum demiş..ama kadinda sürekli bir ısrar var..kadinin iki büyuk cocugu var biri evli digeri nisanli torunuda var evindede hasta babasi var onunla birlikte yasiyor kadin.biz kuzenimle kafamiza taktik bu konuyu niyeti ne bilmiyoruz ama sürekli babamin aklini çelmeye çalisiyo napmamiz lazim paniklemelimiyiz yoksa normalmi bu durum bilemedim fikirlerinize ihtiyacim var şimdiden cok tesekkur ederim