üvey anne paniği..lütfen yardimm

en akıllıca cevap bence de bu, malesef kendi ayakları üzerinde duramayan kadınlar erkeklerden gelecek paranın garantısı ile yaşamak istiyorlar. Kardeşiniz var mı? eğer tek çocuksanız babanız site bir vekalet name çıkartacak, tüm malvarlığının alım satım tüm hakları xni size devredecek ya da en kestirmeden tüm malaları üzerinize yapacak bir maaşı kalır geriye e onuda allah esirgesin babanız vefat ederse eş alır. hanım efendinin babasının maaşı varmı bunu biliyor musunuz?
Niyetini anladiktan sonra hepsi onun olsun dedigim gibi benim ihtiyacim yok ztn paraya..maksat babamla ne amacla evleniyo ben onu dusunuyorum ben evhamli bir insanim cunku haberlerde neler goruyoruz insanlar eşler birbirini öldürüyo neler neler oluyo düzgün bi insanla evlensin tüm mali herseyi kadinin olsun benim icin hic problem degil

Merhaba arkadaslar..benim annemle babam ayrildilar..annem evinde babamda babannemle birlikte yaşiyo..babamin bir bayan arkadasi var fakat babam evlenmeye karsi şuan için..açikcasi bana söyledigi kizim benim tüm malvarligim senin bu yüzden kimseyle nikah kiymak istemiyorum yarin öbür gün ölürüm senin kimseyle sorun yaşamani istemiyorum hakkin yensin istemiyorum ben bugune kdar senin için çalıştım dedi bana .benim problemim şu kadin sürekli babamla evlenmek için baski kuruyo benim kuzenimi ariyo yani babamin yiğeni kıza dert yaniyo o da ben karisamam dayimin hayatina diyo..sürekli bir baski halinde babam beni boyle arkadas olarak kabul edersen et ben evlenmeyi düşünmüyorum demiş..ama kadinda sürekli bir ısrar var..kadinin iki büyuk cocugu var biri evli digeri nisanli torunuda var evindede hasta babasi var onunla birlikte yasiyor kadin.biz kuzenimle kafamiza taktik bu konuyu niyeti ne bilmiyoruz ama sürekli babamin aklini çelmeye çalisiyo napmamiz lazim paniklemelimiyiz yoksa normalmi bu durum bilemedim fikirlerinize ihtiyacim var şimdiden cok tesekkur ederim

sizde babanın üstünde baskı kurun..bence evlenmesin..kadının nişanlı oğlu var diyosun daha ne olsun..erkek çocuk evlendirmek zor..babanın üstüne kalıcak masraflar..

Baban evlencekse de mirasını sana devretsın..

sonra ne yapsın o evlat babasını sokağa atsın evi satsın mesela
yada babası öldüğünde babasının karısını sokağa atsın olur mu

ben böyle düşünmüyorum
babana-evladına bile güvenmeyeceksin
ortada az yada çok bir mal var hepimizde de var
ölüm hak miras helal ölğm olduktan sonra geride kalan mirasçılar herkes hakkına payına ne düşüyorsa alır
o kadında bu saatten sonra evlenecekse elbette adam onun geleceğini garanti altına alacak

ben olsam konu sahibinin babasının yerinde
evlenmek istiyorsam evlenirim
yeni eşime en azından bir ev veririm tapusu ile
kızımın üzerine de kalan herşeyi yaparım tapuları ile
ama noterden şart koydururum ölümüm halinde satılabilir devredilebilir ben yaşarken satılamaz diye
al sana ne şiş yandı ne kebap

Ztn kadin ilişkiyi bitirebilir canim babam onu zorlamiyoki evlilik istemedigini söylüyo babam..kadininda bu yönden bir rahatsizligi varsa irtibati keseblir hemen ısrar edip yapışmasına anlam veremiyoruz

babanız acaba kadına evlenmek istemediğini belirtti mi bakın burası muamma
size ben evlenmek istemiyorum diye belirttim diyebilir
bu şekilde açıklayabilir
hiçbir kadının evlilik istemiyorum sözüne istinaden adamla ilişki yaşayacağına inanmıyorum
babanız çift oynuyor olabilir
kadına umut veriyor olabilir hatta evlenmek te isteyebilir
siz tepkilisiniz diyede kıvırıyor olabilir
karışmayın siz evlenecekse evlensin

sonra ne yapsın o evlat babasını sokağa atsın evi satsın mesela
yada babası öldüğünde babasının karısını sokağa atsın olur mu

ben böyle düşünmüyorum
babana-evladına bile güvenmeyeceksin
ortada az yada çok bir mal var hepimizde de var
ölüm hak miras helal ölğm olduktan sonra geride kalan mirasçılar herkes hakkına payına ne düşüyorsa alır
o kadında bu saatten sonra evlenecekse elbette adam onun geleceğini garanti altına alacak

ben olsam konu sahibinin babasının yerinde
evlenmek istiyorsam evlenirim
yeni eşime en azından bir ev veririm tapusu ile
kızımın üzerine de kalan herşeyi yaparım tapuları ile
ama noterden şart koydururum ölümüm halinde satılabilir devredilebilir ben yaşarken satılamaz diye
al sana ne şiş yandı ne kebap
Kardesim ben anlatamadim herhalde siz yazilarimi okumadan yorum yapiyosunuz..ben niye babami sokaga atayim..biz para derdinde degiliz ikide birde bunu yazmak istemiyorum artk da benim öz annemin eşimin ve benim malimiz mülkümüz var ztn hemde babamdan fazla ya..bu kadin babam ayrilir ayrilmaz gelmis sevgili olmayi teklif etmis babami is geregi taniyomus onceden..babamda ben evlenmek istemiyorum kesinlikte demis..kadinda bende evlenmek istemiyorum sadece derdimi paylasacagim arkadas ariyorum demis babama..bu kadin kendi babasiyla yasiyo benim babam babannemle yasiyo..smdi birben bire kadin bnm kuzenimi ariyo diyoki dayini evlenmeye nasil ikna edeblirim diye ve sürekli babama evlilik icin baski yapiyo baban hayir dedikce..bizde acaba maksadi ne bunu anlamaya calisiyoruz yani konu babamin öldükten sonra kalicak parasi degil kime kalirsa kalsin..ben babami dusunuyorum anlatabildim mi

Sen anlayamadin herhalde benim yazdiklarimi,birincisi beni tanimiyosun ve mal duskunu falan diye konusamazsin benim hakkimda..bu uslupla konusucaksan konudan cik ve yorum yapma lutfen..benim anneminde mal varligi var,evliyim eşiminde benimde ALLAHA cok sukur herseyimiz var fazla fazla babamdan tek bir kuruş kalmasada ben hayatimi rahatlikla sürdürebilirim..para pul düşkünü bir insan degilim sadece kadinin bu sekilde kafayi takmis olmasi benim aklimda süphe uyandirdi.hic duymadin herhalde para pul icin kendi eşini öldüren zehirleyen insanlari biz bunlari düşünüyoruz babam öldukten sonra napayim ben para pulu benim zaten herseyim var lutfen yorum yapmak icin sacma sapan yorumlar yapip benim canımı sıkmayın

canın sıkılsın paşam sıkılsın
herkes senle aynı düşünmek yada senin fikrini düşünceni onaylamak zorunda değil
bencede konunu yorumları baştan aşağı okudum ki yorumda yaptım
banada burdan bakınca mal mülk bölünecek paniğini senin yaşadığın görünüyor

babanız acaba kadına evlenmek istemediğini belirtti mi bakın burası muamma
size ben evlenmek istemiyorum diye belirttim diyebilir
bu şekilde açıklayabilir
hiçbir kadının evlilik istemiyorum sözüne istinaden adamla ilişki yaşayacağına inanmıyorum
babanız çift oynuyor olabilir
kadına umut veriyor olabilir hatta evlenmek te isteyebilir
siz tepkilisiniz diyede kıvırıyor olabilir
karışmayın siz evlenecekse evlensin
Evlenmek istemedgini belirtmiş..babam bana söyledi asla yada söylemez..hadi diyelimki bana öyle söyledi..yine eminiz cünkü kadin kuzenimi aradiginda anlatmis dayin bastan soyledi bende kabul ettim o yuzden simdi napablirim ikna etmek icin demis bu yuzden anlamiyoruz ztn bizde

Ayrica bir kadin kendine o sekilde yasamayi yakistiriyosa bu babamin degil onun edepsizligidir bana göre kimse onu biseye zorlamadi..daha önceden babami taniyodu arkadasiydi ayrilinca geldi yapisti babamda ben evlilik dusunmuyorum secimini kendin yap dedi kadinda tamam bende evlilik dusunmuyorum dedi arkadas kalmayi kabul etti smdi birden bire evlilik cikartti istemiyorum dedikce babam bi sekilde nasil evlenebilirim diye cözüm yolu ariyo burda sorun babamdami yoksa kadindami istemiyosa kendine yakistirmiyosa ceker gider ozaman silah zoruyla tutanmi var zaten metres hayati falan yasayan yok kadin babasiyla yasiyo benim babam annesiyle yasiyo

sen sürekli aralarındamısın
baban ne konuşuyor ne vaad ediyor biliyormusun
bence baban sana başka ona başka konuşuyor

canın sıkılsın paşam sıkılsın
herkes senle aynı düşünmek yada senin fikrini düşünceni onaylamak zorunda değil
bencede konunu yorumları baştan aşağı okudum ki yorumda yaptım
banada burdan bakınca mal mülk bölünecek paniğini senin yaşadığın görünüyor
sen sürekli aralarındamısın
baban ne konuşuyor ne vaad ediyor biliyormusun
bence baban sana başka ona başka konuşuyor
Babam o karakterde bir insan degil benden iyimi tanicaksiniz kac yillik babami..ayrica babam soylemesede kadin kendi agziyla soylemis bunu kuzenime ayrica benimle duzgun konusu lutfen paşam falan filan diye konusmayin..sizi zorlayan yok yorum yapmaniz icin durup dururken polemik yaratmaya calismayin bende cvbini verirsem agir olur lutfen diyorum sakinligimi bozmayin

Kardesim ben anlatamadim herhalde siz yazilarimi okumadan yorum yapiyosunuz..ben niye babami sokaga atayim..biz para derdinde degiliz ikide birde bunu yazmak istemiyorum artk da benim öz annemin eşimin ve benim malimiz mülkümüz var ztn hemde babamdan fazla ya..bu kadin babam ayrilir ayrilmaz gelmis sevgili olmayi teklif etmis babami is geregi taniyomus onceden..babamda ben evlenmek istemiyorum kesinlikte demis..kadinda bende evlenmek istemiyorum sadece derdimi paylasacagim arkadas ariyorum demis babama..bu kadin kendi babasiyla yasiyo benim babam babannemle yasiyo..smdi birben bire kadin bnm kuzenimi ariyo diyoki dayini evlenmeye nasil ikna edeblirim diye ve sürekli babama evlilik icin baski yapiyo baban hayir dedikce..bizde acaba maksadi ne bunu anlamaya calisiyoruz yani konu babamin öldükten sonra kalicak parasi degil kime kalirsa kalsin..ben babami dusunuyorum anlatabildim mi

ben anlıyorum anlıyorum ama
siz anlamıyorsunuz bence panik yok arkadaşım baban 54 yaşında kendi kararını kendi verebilir
sana gerek yok sen panik yapma

Hanfendi konu para degilki ben anlatamadim size sanirim parada kalsin malda kalsin kadina ben yazdim ztn yorumlarimda ben malvarligi olan bir insanim benim anneminde eşiminde benimde malvarligimiz var ztn babamin parasina ihtiyacim yok ki benim asla..ben neden bukdar inatla israrla evlenmek istiyo bunu anlayamadim babam öldügündede yaşarkende kalsin tüm parasi ona sorun o degil.ama haberlerde neler neler goruyoruz 3 kuruş para icin insanlar birbirini öldürüyo kadinin bu sekilde israri beni korkuttu farkli bir amaci varmi acaba diye huzursuz oldum.yoksa konu babamin öldükten sonra kalicak parasi degil

Bak kadının tavrı, sürekli evlilik ısrarı yanlış, bu konuda hemfikiriz. Ama siz bu kadını tanımıyorsunuz. Oturup çay içmişliğiniz, sohbet etmişliğiniz yok. Bunu da sinirlenirim, tanışmam, annemin yerine koyamam gibi sözlerle açıklamışsınız. Lütfen çocuk değilsiniz ya, sizin şu sözlerinizi ortaokul, lise çağındaki çocuklar söylese tamam derim ama sizin bu şekilde konuşmanız gerçekten yeterince olgun düşünmediğinizi gösteriyor.

Tekrar yineliyorum, haklısınız, ısrar etmemeli. Ama ısrar etmesine rağmen babanız neden ayrılmıyor? Yeter, ısrar edip durma, bitti bu iş, evleneceğin birini bul desin madem. Babanız emin olun açık kapı bırakıyor, kadında umutlanıyor. Kadın ayrılsın diyorsunuz, madem babanız evlenmeyecek, kendinden emin, baskı kurulmasını da sevmiyor. Babanız ayrılsın?

Babanızda yalnızlıktan bıkmıştır. Evlenmek istemiyorum dese de, istiyordur, her erkek ister evinde kendisiyle ilgilenen birisinin olmasını. Ve bu kadının ilgisinden de memnundur. O yüzden ısrarlarını görmezden geliyordur, açık kapı bırakıyordur, bırakıp gitmesin diye.

Yerinizde olsam babamla konuşur, evlenmesini desteklediğimi ve kadınla tanışmak istediğimi söylerim. Bakarım haline, tavrına, konuşmalarına. Kısa sürede kendini belli eder zaten ne niyette olduğu.

Ayrıca para için eşini öldürenlerden bahsetmişsiniz de, yani % 1 bile değildir bu şekilde bir amaç için evlenenler. Biraz olumlu düşünün. Babanızın yaşı çok kritik bir yaş. Ve bence bir an önce evlenmeli. Siz bakarsınız, sarıp sarmalarsınız yaşlandığında ama o yaşta bir adam sığamaz evladının evine. İlerde pişman olmayın.

ben anlıyorum anlıyorum ama
siz anlamıyorsunuz bence panik yok arkadaşım baban 54 yaşında kendi kararını kendi verebilir
sana gerek yok sen panik yapma
Anlasilan siz hic haber dinleyen gazete okuyan bir insan degilsiniz dünyada olup bitenden haberdar degilsiniz o yuzden bukdar rahatsiniz..burasi türkiye kac yillik esler bile birbirlerini öldürüyo burda..o benim babam ve dusunmek zorundayim kimle hayat kuracagini kadinin niyetinide ogrenmek zorundayim

ben çok sakinim arkadaşım
siz uslubunuza dikkat edin
hiç kimseye böyle yorum yapacaksanız konumu terkedin benim canımı sıkmayın diyemezsiniz
canınız sıkılacaksa eleştiri kabul etmeyecekseniz konuyu buraya açmayacaktınız
açtıysanız canınız sıkılabilir
itina ile can sıkılır

Bak kadının tavrı, sürekli evlilik ısrarı yanlış, bu konuda hemfikiriz. Ama siz bu kadını tanımıyorsunuz. Oturup çay içmişliğiniz, sohbet etmişliğiniz yok. Bunu da sinirlenirim, tanışmam, annemin yerine koyamam gibi sözlerle açıklamışsınız. Lütfen çocuk değilsiniz ya, sizin şu sözlerinizi ortaokul, lise çağındaki çocuklar söylese tamam derim ama sizin bu şekilde konuşmanız gerçekten yeterince olgun düşünmediğinizi gösteriyor.

Tekrar yineliyorum, haklısınız, ısrar etmemeli. Ama ısrar etmesine rağmen babanız neden ayrılmıyor? Yeter, ısrar edip durma, bitti bu iş, evleneceğin birini bul desin madem. Babanız emin olun açık kapı bırakıyor, kadında umutlanıyor. Kadın ayrılsın diyorsunuz, madem babanız evlenmeyecek, kendinden emin, baskı kurulmasını da sevmiyor. Babanız ayrılsın?

Babanızda yalnızlıktan bıkmıştır. Evlenmek istemiyorum dese de, istiyordur, her erkek ister evinde kendisiyle ilgilenen birisinin olmasını. Ve bu kadının ilgisinden de memnundur. O yüzden ısrarlarını görmezden geliyordur, açık kapı bırakıyordur, bırakıp gitmesin diye.

Yerinizde olsam babamla konuşur, evlenmesini desteklediğimi ve kadınla tanışmak istediğimi söylerim. Bakarım haline, tavrına, konuşmalarına. Kısa sürede kendini belli eder zaten ne niyette olduğu.

Ayrıca para için eşini öldürenlerden bahsetmişsiniz de, yani % 1 bile değildir bu şekilde bir amaç için evlenenler. Biraz olumlu düşünün. Babanızın yaşı çok kritik bir yaş. Ve bence bir an önce evlenmeli. Siz bakarsınız, sarıp sarmalarsınız yaşlandığında ama o yaşta bir adam sığamaz evladının evine. İlerde pişman olmayın.
Haklisin tanisicam galiba bu gidisle baska care kalmadi

ben çok sakinim arkadaşım
siz uslubunuza dikkat edin
hiç kimseye böyle yorum yapacaksanız konumu terkedin benim canımı sıkmayın diyemezsiniz
canınız sıkılacaksa eleştiri kabul etmeyecekseniz konuyu buraya açmayacaktınız
açtıysanız canınız sıkılabilir
itina ile can sıkılır
Birazda konusmaya devam edersen itinaylada laf soyliycem ve bu konu kapatilicak senin yaptgin elestiri degil can sıkıntısından polemik yaratma biz ne diyoruz sen hala mal mülk diyosunuz sana hayir oyle degil boyle diyorum hala uzatiyosun o yuzden alinti yapma artik

Haklisin tanisicam galiba bu gidisle baska care kalmadi

Dürüst olayım size karşı. Ne olursa olsun, baban istemiyorum dese de, kadına açık kapı bırakmış. Bilerek ya da bilmeyerek yapmış bunu. Kadın da haklı olarak nasıl ikna edebilirim diyor. Çünkü bir umut var. Ya babanız ayrılacak, ya da evlenecek. Ha belki kötü niyetli bir kadındır bilemem ama ben eminim ki babanız evlenmek istiyor, onunla ya da başkasıyla.

Ayrıca belirli bir yaştan sonra yapılan evliliklerde maddi beklentilerin olması çokta garip değil. Kadın 53 yaşında, 2 evladı var, biri evli, diğeri evlenecek. Artık sorumluluk kalmamış üzerinde, artık hayatını yaşamak istiyor. Düşünsene, yıllarca evli kalacaklar babanla, Allah korusun baban ölünce, evlatları hadi bakalım, çık babamızın evinden diyecek.

Demişsin ya cinayet işliyorlar bunun için, örnekleri çok diye, baba ölünce 2. eşe çık babamızın evinden diyende çok. Şimdi bu kadın bunu düşünmesin mi? Bana garip gelmiyor.

Birazda konusmaya devam edersen itinaylada laf soyliycem ve bu konu kapatilicak senin yaptgin elestiri degil can sıkıntısından polemik yaratma biz ne diyoruz sen hala mal mülk diyosunuz sana hayir oyle degil boyle diyorum hala uzatiyosun o yuzden alinti yapma artik

yapıcam tabiki alıntı beni sen yönetemezsin çünki
arkadaşım konun ilgimi hiç çekmedi çok açık çok net
mal mülk derdine düşmüş evlat konusu
bu bundan sonra her ne yazarsan yaz senle muhatap değilim

itina ile laf sokulur gene sözümdeyim
üvey anne mal mülk gitti bölündü paniği sizinkisi
kendi çalışıp edindiğiniz malların üzerinde söz hakkınız var
anne-babadan kalacak olanlar için eyvallah deyip oturun

Back
X