- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Tam bir ergen kafasi yasiyorsun sankiSen o kadar okudun ettin şimdi seni vizyonsuz oğullarına istiyor dedi. Sana söylesem hemen atlardın dedi. Bende layık bulmuyorum sorun benim için keskin konuşması bu tarz.
Demek ki sizi tanıyor, ben sizi haksız buldum sırf üvey diye parlamışsınız kadına. Kendi sorunlarından pay biçmesi samimi olduğunu gösteriyor ayrıca. Münasip bir dille özür dilemelisinizHayır üvey annem sürekli sevginin en hassas noktam olduğunu söyleyip duruyor. Benden saklamasına kızdım.
he mı deseydı :) ne dedın de kırdın bılmem ozur dıle affeder de actıgın yara oyuk gbıı kalır.... gecmıs olsun. bundan sonra cenenı tutmayı ogrenıverırsın :) buyudun ya malum.İlkinin babası eski karısını içip içip dövdüğü için geri çevirmil ikincisinde de ilkokul mezunu diye.
İlkinin babası eski karısını içip içip dövdüğü için geri çevirmil ikincisinde de ilkokul mezunu diye.
Ay ne güzel yapmış gerçek bir annenin yapacağı şeyi yapmış . Siz ister miydiniz bu adamları ? Birde kadın güldü falan diyorsunuzİlkinin babası eski karısını içip içip dövdüğü için geri çevirmil ikincisinde de ilkokul mezunu diye.
İstemezdim. Bugün özür diledim, böyle yapacağını biliyordum dedi. Senin için dua ediyorum dedi. Velhasıl olay tatlıya bağlandı. Yorumlarınız için teşekkür ederim.Ay ne güzel yapmış gerçek bir annenin yapacağı şeyi yapmış . Siz ister miydiniz bu adamları ? Birde kadın güldü falan diyorsunuz
Iyi yaptin, gozunu sevim su kadini uzme sacma sapan seylerden bir daha.. her evde tatsizliklar olur ama iste uvey olunca daha batiyor olabilir. Sen iyi bir insan mi annen ona bak.. hemen ufak bir tartismada babanla evliligini vs su yuzune cikarma ki buna gerek yok.. belki sende yapacaksin ilerde boyle bir evlilikİstemezdim. Bugün özür diledim, böyle yapacağını biliyordum dedi. Senin için dua ediyorum dedi. Velhasıl olay tatlıya bağlandı. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Evet daha fazla batıyor maalesef batmıyor desem yalan söylerim ama üzerimde de çok emeği var bunu da inkar edemem. Normalde üvey annem demiyorum anne diyorum burda o şekilde belirttim.Iyi yaptin, gozunu sevim su kadini uzme sacma sapan seylerden bir daha.. her evde tatsizliklar olur ama iste uvey olunca daha batiyor olabilir. Sen iyi bir insan mi annen ona bak.. hemen ufak bir tartismada babanla evliligini vs su yuzune cikarma ki buna gerek yok.. belki sende yapacaksin ilerde boyle bir evlilik
Daha cok batmasi kiyas edebiliyor musun oz annenle.. belki ondan.. ama inan oz anneylede herkes anlasamiyor.. hemde cok kotu kavgali olanlar bile var..anlasabilecegin bir annen var gercekten cok sanslisinEvet daha fazla batıyor maalesef batmıyor desem yalan söylerim ama üzerimde de çok emeği var bunu da inkar edemem. Normalde üvey annem demiyorum anne diyorum burda o şekilde belirttim.
Ay sende bir tuhafsin ne acayip konulara deginiyorsun bı sıkıntı var sanırım sende.kadinin o konulara deginme sebebi yani bak bende böyle böyle oldum bari senin başına gelmesin demek istemiş..konuyu oraya niye getirmiş diyor yaaaŞimdi aklıma geldi sen bizden kurtulmak istiyorsun ama bizden başka kimse senin iyiliğini istemez dedi. Kendi evliliklerinde yaşadığı sorunları anlattı. Konuyu oraya getirmesini de anlamadım.
Kadin hakli degil mi? Ozur dileyin bence.İlkinin babası eski karısını içip içip dövdüğü için geri çevirmil ikincisinde de ilkokul mezunu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?