- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Sen o kadar okudun ettin şimdi seni vizyonsuz oğullarına istiyor dedi. Sana söylesem hemen atlardın dedi. Bende layık bulmuyorum sorun benim için keskin konuşması bu tarz.Belli ki size adaylari layik görmüyor. Söylese belki kafaniz karisir diye korkmus da olabilir. Ne güzel temiz geri ceviriyor
Amin 20'li yaşlarımın başlarında evet evlilik meraklısıydım ama şimdi değiştim. Eğitimin ilişkide önemli olduğunu tecrübe ettim ama üvey annem hala beni o yıllardaki genç kız sanıyor.Nur içinde yatsın anne... E siz tabi aile olmuşsunuz alın gönlünüü :)) Sizinle ilgili karar alırken ne olursa olsun size danışmalı bunu vurgularsınız en güzeli...
Ben zaten istemezdim diyosun anladım. Görücü sıkıntı zaten boşver iyi olmuş umarım çok romantik bi şekilde tanışırsın o kişiyleAmin 20'li yaşlarımın başlarında evet evlilik meraklısıydım ama şimdi değiştim. Eğitimin ilişkide önemli olduğunu tecrübe ettim ama üvey annem hala beni o yıllardaki genç kız sanıyor.
İlkinin babası eski karısını içip içip dövdüğü için geri çevirmil ikincisinde de ilkokul mezunu diye.
Sen o kadar okudun ettin şimdi seni vizyonsuz oğullarına istiyor dedi. Sana söylesem hemen atlardın dedi. Bende layık bulmuyorum sorun benim için keskin konuşması bu tarz.
Yorumunuz içimi ferahlattı. Ben kişisel algıladım davranışını.E kadin hakli. Benimde kizim var. Görücüleri begenmesem bende haber bile vermem. Olur da akli kalir diye. Kadin bu iki görücüyü karsiniza cikarsa hem begenmez hem benden kurtulmak istiyor derdiniz. Davul bile dengi dengine. Ilk isiniz annenize sarilip, ozur dilemek olsun. Cok makul davranmis kadincagiz
kadin hakli, kiymetini bilin, bazi anneler aman banane evlensin basimdan gitsin diye dusunebiliyor. kiz evi naz evi, cok isteyen bir daha soylesinSen o kadar okudun ettin şimdi seni vizyonsuz oğullarına istiyor dedi. Sana söylesem hemen atlardın dedi. Bende layık bulmuyorum sorun benim için keskin konuşması bu tarz.
Bana annen haklı gibi geldi yani en azından seni özevladı gibi benimsemiş senin iyiliğini düşünüyorİyi geceler herkese, bugün iki farklı haber öğrendim. Üvey anneme iki farklı kişi telefon etmiş. İlkinde üvey annem çocuğun aile yapısını beğenmeyip olmaz demiş ikincisinde de çocuğun eğitim durumunu sorun edip olmaz demiş. Ben bunları kulak misafirliği ile duyunca sinirlendim ve neden böyle bir şeyi gizlediğini sordum. O da alaycı bir yüz ifadesiyle olmayacağını bildiğim için, babana bile söylemedim dedi. Sonra sevgi senin en hassas noktan yanlış yapmanı istemiyorum dedi. Seni istemesem evet der geçerdim dedi. Sonra tartıştık aslında çok basit mesele ama bana söylememesi beni sinirlendirdi. Bu tartışmada babamla yaptığı evliliğe atıfta bulunarak ağır konuştum maalesef. Benim derdim onlarla evlenmek değil neden benden gizlediğiydi ama o konuyu sevgi açlığına getirdi. Üçüncü bir göz olarak yorum yapabilir misinz rica etsem? Ağır konuştum maalesef.
Bu insanlarla mıhatap olsanız daha mı iyiydi? Telefonla ısmarlama koca mı bakıyorsunuz, topluma karışıp kendiniz birileriyle tanışmayı düşünmüyor musunuz? Kadından da özür dileyinİlkinin babası eski karısını içip içip dövdüğü için geri çevirmil ikincisinde de ilkokul mezunu diye.
Kadın o kadar haklı ki...Küslüğümüz genelde iki gün sürer. Yarın özür dilemeyi düşünüyorum. Sen bu kadar kendini değersiz mi görüyorsun dedi aslında bir sürü şey dedi ama uzatmak istemedim.
Üvey annen günümüzün öz annelerinden daha sahiplenici davranmış haberin olsun. Ne babasını dövenden ne ilkokul mezunundan bir cacık olmazdı. Ama sen duygusal bir yapıdaysan görüşmek istersin diye korumuş. Normalde böyle konular saklanmamalı ama bazen ebeveynlerin çocuklarının zaaflarına göre belli ölçüde bazı şeyleri göz önünden çekmesi iyi olabiliyor. Bu mesele için ona babanla olan evliliği üzerinden laf ederek çok ayıp ettin. Gerçekten seni sevmese yollar o heriflerden birine aranızı yapıp senden kurtulmaya çalışır. Çok gözlüyoruz bunlarıİlkinin babası eski karısını içip içip dövdüğü için geri çevirmil ikincisinde de ilkokul mezunu diye.
Aslında kadıncağız çok düşünceli davranıyor size karşı. Anneniz hayatta mı ya da anne-babanız ayrı mı bilmiyorum. Ama anladığım kadarıyla üvey anneniz, anne-babanızın bir arada olduğu bir aile hayatı yaşamadığınız için sevgi-ilgi eksikliği çekebileceğinizi, size ilgi gösterip sevgi vaad eden biri olunca da geleceğinizi düşünmeden hareket edebileceğinizi düşünmüş, buna engel olmak istiyor. Bu gerçekten sizi seven bir kadının yapacağı bir hareket. Şanslısınız o açıdan. Gelenler de size denk değilmiş zaten.Hayır üvey annem sürekli sevginin en hassas noktam olduğunu söyleyip duruyor. Benden saklamasına kızdım.
Küslüğümüz genelde iki gün sürer. Yarın özür dilemeyi düşünüyorum. Sen bu kadar kendini değersiz mi görüyorsun dedi aslında bir sürü şey dedi ama uzatmak istemedim.
Benim de en hoşlanmadığım şeydir, en son bu nedenle bi arkadaşlığım bitti gerçi niyetinden şüphe ettğime göre arkadaşım mıymış bilmemİyi geceler herkese, bugün iki farklı haber öğrendim. Üvey anneme iki farklı kişi telefon etmiş. İlkinde üvey annem çocuğun aile yapısını beğenmeyip olmaz demiş ikincisinde de çocuğun eğitim durumunu sorun edip olmaz demiş. Ben bunları kulak misafirliği ile duyunca sinirlendim ve neden böyle bir şeyi gizlediğini sordum. O da alaycı bir yüz ifadesiyle olmayacağını bildiğim için, babana bile söylemedim dedi. Sonra sevgi senin en hassas noktan yanlış yapmanı istemiyorum dedi. Seni istemesem evet der geçerdim dedi. Sonra tartıştık aslında çok basit mesele ama bana söylememesi beni sinirlendirdi. Bu tartışmada babamla yaptığı evliliğe atıfta bulunarak ağır konuştum maalesef. Benim derdim onlarla evlenmek değil neden benden gizlediğiydi ama o konuyu sevgi açlığına getirdi. Üçüncü bir göz olarak yorum yapabilir misinz rica etsem? Ağır konuştum maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?