Üvey baba

Benim eaim bile kizimin poposuna dokunmaz kaldi ki baska bir adam dokunacak
Anneniz sizi koruyamamis , siz de kizinizi koruyamiyorsunuz farkinda misiniz?
Annem beni koruyamadı cahil kadın.
Ama ben kızımı korumaya çalışıyorum ki buraya yazdım umrumda olmasa yazmazdım işte o zaman koruyamıyorsun diyebilirdin.

En son geldıklerınde annem dedi ki "hadi dedeyle markete gidin" benim kızımı alıp.
"Hayır anne saçmalama daha bızım gıbı yürüyemiyor çocuk" dedim.
"Kucagında götürür dedesi" dedi annem.
BANA AŞIRI SAÇMA APTALCA GELDİ ANNEMİN SÖYLEDİĞİ.
"Hayır olmaz kızım evde duracak " dedım
Üvey şahıs da dedi ki gülerek
"Kaçırırım maçırırım mazallah"

Benim annem de de suç VAR hep o yüz veriyor

Babam oğlumun altı açıkken gelip karnını öptü. Onda bile uyarırım “baba altı açıkken karnından öpme. Sana güveniyor çocuk oyun olduğunu biliyor, kötü niyetli biri yaptığında bunun yanlış olduğunu anlamaz” dedim. Oda sağolsun anladı. Valla o kadar kötü devirdeyiz ki. Hiç kimse küsüp alınmamalı. Ki bahsettiğiniz adamı sevmiyorsunuz bile. Açık açık aöyleyin. “Mahrem yerlerine dokunmadan sevin” diye.

Bence'de insanlar 1 yaşındaki bir kıza art niyet ile yaklaşacak kadar aşağılık olmamıştır diye düşünüyorum. Dışarıda başka kadınlara çoğu erkek bakıyor buna şahit oluyoruz ama, söylediğiniz çok farklı konu. Bence siz ona nefretinizden yanlış anlıyor olabilirsiniz, arkadaşların dedikleri ve ek olarak ben olsam eve dahi sokmam gelmesini istemem, geliyorsa annem gelir başımın üstünde yeri var
Ah annemin kuyruğu. Yapışık annemle. Asla hitap etmiyorum kocasına. Muhatap olmuyorum. Annem geliyor kocası da geliyor kızımı öpüyor öpmesini istemiyorum. Gitsin anesini babasını öpsün. Benm kızıma dokunmasın ama nafile. Ben desem annem darılacak bana. Sevgiciceği çok kötü niyetli düşünüyor diyecekler

Cidden kafamı taktıgım durum. Annemn ikinci evliliği. 10 yıllık evliler annemler. Üvey baba var. Yaşı 50. Kendisini hiç sevmem bana ÇOK çektirdi dayak yedim kaç kere hemde sağlam.
Tekme tokat canımı çok acıttı. Annem beni korudu ama baş edemedi. Ben ergenken Anneme bağırınca o döviyordu çok aşırı tokat tekme atıyordu annem evi bile terkedecekti bunaldı ama baş edemedi o herif gıcıktı bize Onu affetmicem soğuk davranıyorum. Benm öz babam bile bizi dövmedi asla rahmetli.
Herneyse 1 yaşında şeker bir kızım var .
Annemler torununu sevmeye geldiğinde üvey baba da geliyor (baba demek istemiyorum)
Kızımın popousunu bizim yanımızda sıkıyor seviyor.
Bizden çekinmiyor.
Yanağından zaten öpüyor . (Keşke öpmese nefret ediyorum bağırmak istiyorum)
Anlayın beni çok çektirdi bana onun yüzünden hayatım psikolojım mahvoldu. Onun yüzünden erken evlendm sevdgm biriyle. Şükür buna da iyiki evlendm kurtuldum ama en azndan onla yaşamıorm

Şimdi bu üvey babanın yoldq başka kadınların popolarına baktıgını da gördüm bizzat ben şahidim. Hemde annem yanındayken.
Yolda yürürken başka kadınların popolarına bakan adam. Benm bebeğimi çocugumun poposunu sıkması nedir. Sözde seviyor tatlı geliyor.
Nasıl davranmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
sizi taciz etti demi serefsiz hanfendi izin vermeyin sakin deil üvey dede öz dede bile yapmamali benim esim bile poposun falan ellemez kizimin sizin en önemli varliginiz yani kizinizda travma olmadan uzaklastirin ben olsam kovarim evden artik evlisiniz hatta esinize söyleyin o tepki versin

Ah annemin kuyruğu. Yapışık annemle. Asla hitap etmiyorum kocasına. Muhatap olmuyorum. Annem geliyor kocası da geliyor kızımı öpüyor öpmesini istemiyorum. Gitsin anesini babasını öpsün. Benm kızıma dokunmasın ama nafile. Ben desem annem darılacak bana. Sevgiciceği çok kötü niyetli düşünüyor diyecekler
birakk ya allahaskina ben evlatlarim icin herkese dönerim sirtimi yeterki toz kadar zarar görmesi ler

İzin veriyorum değil elleme poposuna desem annem bile şey der.
Ay ne var bebek o. Vitrine koy o zaman kızını.
Ki dediler de

Annenizin sayesinde çok çektiniz. Bırakın size annelik dersi vermesin "keşke bizi vitrine koysaydin da bu adamin dayaklarini cekmeseydik" diyin o zaman.

Annenizin sayesinde çok çektiniz. Bırakın size annelik dersi vermesin "keşke bizi vitrine koysaydin da bu adamin dayaklarini cekmeseydik" diyin o zaman.
En son geldıklerınde 5 dk tuvalete gıttım. Annemle kocası bebegıme herifin pis corabını koklatıyordu. Adam 5 vakit namaz kılıyor abdest alıyor ayağı kokmuyor dedi annem.
Bu nasıl gerizekalı lık.

Bende üvey şahısa nasıl tepki verdım biliyor musunuz.
"ALOOOOOO" DİYE YÜZÜMÜN KIZGIN OLDUGU BİR ŞEKİLDE BAĞIRDIM ÜVEY ŞAHISA.

O da dedi vitrine koy.
Allah kahretmesin aşırı nefret ediyorumm

Cidden kafamı taktıgım durum. Annemn ikinci evliliği. 10 yıllık evliler annemler. Üvey baba var. Yaşı 50. Kendisini hiç sevmem bana ÇOK çektirdi dayak yedim kaç kere hemde sağlam.
Tekme tokat canımı çok acıttı. Annem beni korudu ama baş edemedi. Ben ergenken Anneme bağırınca o döviyordu çok aşırı tokat tekme atıyordu annem evi bile terkedecekti bunaldı ama baş edemedi o herif gıcıktı bize Onu affetmicem soğuk davranıyorum. Benm öz babam bile bizi dövmedi asla rahmetli.
Herneyse 1 yaşında şeker bir kızım var .
Annemler torununu sevmeye geldiğinde üvey baba da geliyor (baba demek istemiyorum)
Kızımın popousunu bizim yanımızda sıkıyor seviyor.
Bizden çekinmiyor.
Yanağından zaten öpüyor . (Keşke öpmese nefret ediyorum bağırmak istiyorum)
Anlayın beni çok çektirdi bana onun yüzünden hayatım psikolojım mahvoldu. Onun yüzünden erken evlendm sevdgm biriyle. Şükür buna da iyiki evlendm kurtuldum ama en azndan onla yaşamıorm

Şimdi bu üvey babanın yoldq başka kadınların popolarına baktıgını da gördüm bizzat ben şahidim. Hemde annem yanındayken.
Yolda yürürken başka kadınların popolarına bakan adam. Benm bebeğimi çocugumun poposunu sıkması nedir. Sözde seviyor tatlı geliyor.
Nasıl davranmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
İğrenç bir adam, evinize hiç almasanız yeridir.

En son geldıklerınde 5 dk tuvalete gıttım. Annemle kocası bebegıme herifin pis corabını koklatıyordu. Adam 5 vakit namaz kılıyor abdest alıyor ayağı kokmuyor dedi annem.
Bu nasıl gerizekalı lık.

O da dedi vitrine koy.

Evlenip kurtulmuşsunuz, anneniz de sevgili koçişine ses çıkaramıyorsa ikisi de sizden uzak dursun, böyle çirkin bir durumda hiç annelik hakkı falan düşünemiyorum

Esınıx olsun siz olun sert bir dille birkez uyarın öyle psıcolojıdeyız babalar bıle fazla sevse hemen müdahale etme ıstegı duyuyoruz..böyle psicopata bagladılar bızi...biliyorum beni yanlıs anlıyacaksınız ama öyle babasını bıle uyarırım ben ...

İzin veriyorum değil elleme poposuna desem annem bile şey der.
Ay ne var bebek o. Vitrine koy o zaman kızını.
Ki dediler de
Al koy o zaman. Götür başka odaya. Ne demek popo ellemek. Terbiyesiz adam. Bu davranışlarını gördükçe al ellerinden çocuğunu. Biraz daha büyüyünce kızın, Allah korusun başka yerlerine dokunmayacağı ne malum

Bu nasıl gerizekalı lık.

O da dedi vitrine koy.

Bence anneniz bu heriften farksız. Ne iğrençlik o. Bence tuvalete gitmek için bile yalnız bırakmayın. Gerekirse sert tepki gösterin. Şahsen o üvey baba tiple görüştürmem çocuğu. Kan bağı dahi yok

Kendi çorabını bebeğime koklatıyor kahkaha atıyorlardı. BENİM gerizrkalı eşim de telefonla oyun oynamaktan görmüyordu bunu. ALOOOOO dedım bağırdım üvey babaya. Yüzümü kızgın bir şekilde
O çorabı alır adamın ağzına tıkardım ben olsam, ikisinden de uzaklaşın anneniz de o adam kadar hatalı.

Kendi çorabını bebeğime koklatıyor kahkaha atıyorlardı. BENİM gerizrkalı eşim de telefonla oyun oynamaktan görmüyordu bunu. ALOOOOO dedım bağırdım üvey babaya. Yüzümü kızgın bir şekilde

O kadar iğrenç bir hareket ki, savunmasız birini rahatsız ederek bununla eğlenme ve bu durumdan haz alma eğilimi bile olabilir, abartıyor muyum bilmiyorum ama bana çok anormal geldi.

Anneni kırmaktan korkma. Sen torununu görmek istiyorsan yalnız gel sev git o adamı istemiyorum de. Kocasız yapamıyorsa kendi bilir. Sizi, üvey babaya ezdirmiş. Öz babası olsa yine dünyayı dar ederim ki nerede kaldı üvey baba, evladıma el kaldıracak. Kaldırdığı anda kırılır o el tarafımdan. Anneniz o adamdan farksız. Sizi incitmek istemem ama anneniz tam olarak kendine layık bir adam bulmuş aslında.

Son düzenleme:
Yaaa ne kadar büyük tepki. Eşin telefonla oynuyor diye alooo demek. Aferin size. Çok mu korktu üvey babanız. Pardon ama eşinizin üvey babası mı o? Sizin üvey babanız. Burda sesini çıkarması gereken hakaret ettiğiniz eşiniz mi yoksa siz misiniz

Yaaa ne kadar büyük tepki. Eşin telefonla oynuyor diye alooo demek. Aferin size. Çok mu korktu üvey babanız. Pardon ama eşinizin üvey babası mı o? Sizin üvey babanız. Burda sesini çıkarması gereken hakaret ettiğiniz eşiniz mi yoksa siz misiniz
Ben eşime Aloooo demedim
üvey pedere dedim
O da bozuldu belli

Back
X