Üvey baba

Bir çocuğu kucaklarken mecburen
belden altına temas etmekle,
bile,isteye poposunu elleyip sıkmak arasında bariz bir fark var.
Bu konuda hoşgörü gösteren,poposuna dokunmadan nasıl kucaklayacağız?
Diye soran arkadaşlara hatırlatmakta yarar görüyorum.

Sizin konunuza gelince konu sahibi arkadaşım,
izin vermeyin,açık ve net bir dille engel olun.
Beni korumasız ve savunmasız bir çocukken döven bir adamla,annenim eşi de olsa mecburi durumlar dışında görüşmezdim.
Evinize gelmesin,annenize söyleyin yalnız gelsin.
Anneniz 'ben kocam olmadan gelmem'
diyorsa kendisi bilir.
Niye çekiniyorsunuz ki?
Evladım sözkonusu ise kimseyi tanımam,
üstelik küçükken beni,kocasının dayaklarından koruyamamış bir anne sözkonusu.

Evlat herkesten önce gelir. Kim kırılırsa kırılsın. Hele anneniz sizi zamanında koruyamayarak bu konuda yetkin olmadığını ve doğru kararlar veremediğini kanıtlamış. Onun ne dediği umurunuzda olmamalı.

Çocuğunuzu geçtim, kendinizi bile mecbur hissetmeyin o adamla görüşmeye.

İzin veriyorum değil elleme poposuna desem annem bile şey der.
Ay ne var bebek o. Vitrine koy o zaman kızını.
Ki dediler de
Desinler. Çocuğundan önemli mi. Gerekirse annenle bile görüşme. Önemli olan kızın. Sana bu kadar çektiren adam sence senin kızını torun gibi mi seviyordur.

Öyle anneyi de üvey babayı da eve sokmam. Çok çocuk aşkı varsa zamanında size merhametli davransaymış. Anneniz de sizi evlendirmek yerine o adamı boşadaymış o adamdan zerre farkı yok annenizin de. Görüşmeyin.

Şimdi üvey babanızın günde 5 posta dayak attığını sanmıyotum.Çoğu öz bab çocuğu da sizin kadar dayak yiyor.
Çocuğunuz 1 yaşında olduğuna göre altı bezlidir.Yani eli tenine değmiyordur zaten pedofili olanlar milletin yanında çocuğa dokunmayan saygılı görünümlü insanlar.Üvey babanızın anadolunun pek çok yerinden olanlarla aynı mıncıklayarak sevenlerden olduğunu düşündüm.
Evli olmuş ,60 yalına da gelse 20 sindede olsa erkeklerimizin çoğunun gözğ popolarda zaten.Yani babanıza has bir durum değil onun pedofili olduğunu düşünmüyorum olsa ilk fırsatta sizlere yapardı zamanında.
Hoşlanmadığınız için böyle düşünüyorsunuz sadece.İnsan öz babasından da çok çekiyor ama torun olunca sevdiriyor uzaktan takip edin ama yaftalamayın bence

Şimdi üvey babanızın günde 5 posta dayak attığını sanmıyotum.Çoğu öz bab çocuğu da sizin kadar dayak yiyor.
Çocuğunuz 1 yaşında olduğuna göre altı bezlidir.Yani eli tenine değmiyordur zaten pedofili olanlar milletin yanında çocuğa dokunmayan saygılı görünümlü insanlar.Üvey babanızın anadolunun pek çok yerinden olanlarla aynı mıncıklayarak sevenlerden olduğunu düşündüm.
Evli olmuş ,60 yalına da gelse 20 sindede olsa erkeklerimizin çoğunun gözğ popolarda zaten.Yani babanıza has bir durum değil onun pedofili olduğunu düşünmüyorum olsa ilk fırsatta sizlere yapardı zamanında.
Hoşlanmadığınız için böyle düşünüyorsunuz sadece.İnsan öz babasından da çok çekiyor ama torun olunca sevdiriyor uzaktan takip edin ama yaftalamayın bence
Günde 5 posta dayak mı atması gerekiyor hanfendi ! Haklı çıkmam için !
4 kez olmak üzere ben 14 yasındayken tekme tokat dalmaktan zerre çekinmedi yetimi üzmeyi göze aldı. Yetim gözyaşı bilir misiniz

Günde 5 posta dayak mı atması gerekiyor hanfendi ! Haklı çıkmam için !
4 kez olmak üzere ben 14 yasındayken tekme tokat dalmaktan zerre çekinmedi yetimi üzmeyi göze aldı. Yetim gözyaşı bilir misiniz
bakin sozu carpitiyorsunuz.hakli cikmam icin diyorsunuz hangi konuda? Uvey babanizin aslinda pedofili oldugu konusunda mi yoksa kotu bir babalik yapmasindan dolayi mi?Kotu bir babalik yaptigini kabul ediyoruz ama bu konuda surekli kendinize aciyip uzulup durmayin o noktada takilmayin cunku oz bile olsa buradaki pek çoğu kadinin babasi tekme tokatta girmiştir,sirtinda sopa kirilani da olmustur.Bu gibi seyleri dusunup durarak aslinda pedofili olmayan bir adami hareketlerini yanlis yorumlayarak ithammi ediyorsunuz.Buna dikkat edin.

bakin sozu carpitiyorsunuz.hakli cikmam icin diyorsunuz hangi konuda? Uvey babanizin aslinda pedofili oldugu konusunda mi yoksa kotu bir babalik yapmasindan dolayi mi?Kotu bir babalik yaptigini kabul ediyoruz ama bu konuda surekli kendinize aciyip uzulup durmayin o noktada takilmayin cunku oz bile olsa buradaki pek çoğu kadinin babasi tekme tokatta girmiştir,sirtinda sopa kirilani da olmustur.Bu gibi seyleri dusunup durarak aslinda pedofili olmayan bir adami hareketlerini yanlis yorumlayarak ithammi ediyorsunuz.Buna dikkat edin.
Tekme tokat dövülmeyi hatta sırtında sopa kırılmayı bu kadar normalize etmeniz bana
tuhaf geldi.
Bir önceki yorumunuzu da yadırgamıştım,
bunda dozun daha da arttığını üzülerek görüyorum.
Ailemden şiddet görmeden büyüdüm.
Görseydim bile artık yetişkinim ve çoğu normal insan gibi,bu ebeveynlik tarzının,
doğru olmadığını bilecek yaş ve tecrübedeyim.

Üvey babası tarafından şiddet gösterilen birine yönelik;
'bunda bu kadar dertlenecek bir şey yok.
Günde beş posta dayak yemediniz sanırım.
Üstelik insanlar öz babasından bile dayak yiyor' söylemini ne empatik buldum,
ne de konu sahibine yararı dokunacağını düşünüyorum.

Adamın pedofili olması şart değil.
Geçmişinde konu sahibine yapıp ettikleri,
görüşmek istememek için yeterli.
Ayrıca küçük bir bebeğin poposunu elleyip sıkması da hoş bir davranış değil.
-'Adam muhtemelen pedofil değildir,
küçükken seni dövdü diye tepkilisin,
kızının poposunu ellemesi nedeniyle bu kadar huzursuz olma' şeklindeki bir bakış açısını
ben gerçekten anlamakta zorlanıyorum.

Bir kere,sözkonusu adamın o küçük bebekle
bir kan bağı yok.
Olsa bile konu sahibinin
bebeğinin poposunu avuçlayıp sıkamaz.
Kaldı ki bu adam çocuklara kötü muamele konusunda sabıkalı.
Daha neyi,niçin tartışıyoruz?

Son düzenleme:
İzin veriyorum değil elleme poposuna desem annem bile şey der.
Ay ne var bebek o. Vitrine koy o zaman kızını.
Ki dediler de
Desinler.. onlar öyle deyince ne oluyor ki, zaten bunu yapan insan, afedersin kızım yanlış davrandık demez dimi..
Sen her türlü tavrını köy, ne munasebetmis mi uvey baba poposundan sevecek, başka yeri mi kalmadı..

Tekme tokat dövülmeyi hatta sırtında sopa kırılmayı bu kadar normalize etmeniz bana
tuhaf geldi.
Bir önceki yorumunuzu da yadırgamıştım,
bunda dozun daha da arttığını üzülerek görüyorum.
Ailemden şiddet görmeden büyüdüm.
Görseydim bile artık yetişkinim ve çoğu normal insan gibi,bu ebeveynlik tarzının,
doğru olmadığını bilecek yaş ve tecrübedeyim.

Üvey babası tarafından şiddet gösterilen birine yönelik;
'bunda bu kadar dertlenecek bir şey yok.
Günde beş posta dayak yemediniz sanırım.
Üstelik insanlar öz babasından bile dayak yiyor' söylemini ne empatik buldum,
ne de konu sahibine yararı dokunacağını düşünüyorum.

Adamın pedofili olması şart değil.
Geçmişinde konu sahibine yapıp ettikleri,
görüşmek istememek için yeterli.
Ayrıca küçük bir bebeğin poposunu elleyip sıkması da hoş bir davranış değil.
-'Adam muhtemelen pedofil değildir,
küçükken seni dövdü diye tepkilisin,
kızının poposunu ellemesi nedeniyle bu kadar huzursuz olma' şeklindeki bir bakış açısını
ben gerçekten anlamakta zorlanıyorum.

Bir kere,sözkonusu adamın o küçük bebekle
bir kan bağı yok.
Olsa bile konu sahibinin
bebeğinin poposunu avuçlayıp sıkamaz.
Kaldı ki bu adam çocuklara kötü muamele konusunda sabıkalı.
Daha neyi,niçin tartışıyoruz?
yazan parmaklariniz dert görmesin böyle düsünen lerin yetistirdigi cocuk o üvey baba iste dayagi normalestiriyorlar taciizi amann ne var bunda iki öpmüüs diyip magduru suclayanlar hepsi igrenc birer varliklar allah böylelerinden korusun birakin üvey dedeyi baba bile kizini öyle sevemez kiz ilerde gercekten tacize ugrasa babam gibi dedem gibi sevdi diyip söyleyemiyecek bile kimse benim cocugumu izinsiz öpemez kimsede izin vermesin

Cidden kafamı taktıgım durum. Annemn ikinci evliliği. 10 yıllık evliler annemler. Üvey baba var. Yaşı 50. Kendisini hiç sevmem bana ÇOK çektirdi dayak yedim kaç kere hemde sağlam.
Tekme tokat canımı çok acıttı. Annem beni korudu ama baş edemedi. Ben ergenken Anneme bağırınca o döviyordu çok aşırı tokat tekme atıyordu annem evi bile terkedecekti bunaldı ama baş edemedi o herif gıcıktı bize Onu affetmicem soğuk davranıyorum. Benm öz babam bile bizi dövmedi asla rahmetli.
Herneyse 1 yaşında şeker bir kızım var .
Annemler torununu sevmeye geldiğinde üvey baba da geliyor (baba demek istemiyorum)
Kızımın popousunu bizim yanımızda sıkıyor seviyor.
Bizden çekinmiyor.
Yanağından zaten öpüyor . (Keşke öpmese nefret ediyorum bağırmak istiyorum)
Anlayın beni çok çektirdi bana onun yüzünden hayatım psikolojım mahvoldu. Onun yüzünden erken evlendm sevdgm biriyle. Şükür buna da iyiki evlendm kurtuldum ama en azndan onla yaşamıorm

Şimdi bu üvey babanın yoldq başka kadınların popolarına baktıgını da gördüm bizzat ben şahidim. Hemde annem yanındayken.
Yolda yürürken başka kadınların popolarına bakan adam. Benm bebeğimi çocugumun poposunu sıkması nedir. Sözde seviyor tatlı geliyor.
Nasıl davranmalıyım fikirlerinizi bekliyorum

Çocuğunuzun poposuna elliyorlar siz ne yapacaginizi mi soruyorsunuz ? Biraz ozguvenli olursak çizgimizi cizersek çok daha mutlu oluruz bu hayatta. Çocuğunuzu opmemeli bile bence ya

Çocuğunuzun poposuna elliyorlar siz ne yapacaginizi mi soruyorsunuz ? Biraz ozguvenli olursak çizgimizi cizersek çok daha mutlu oluruz bu hayatta. Çocuğunuzu opmemeli bile bence ya
Bende istemiyorum öpmesini zaten ... iğrenç sanki beni öpüyor gıbı hissediyorum kendi kıızımı öptüğü için. Peki ne demeliyim ne demeli bu konuda ona ?

Back
X