Üvey baba

Çocuğunuzun poposuna elliyorlar siz ne yapacaginizi mi soruyorsunuz ? Biraz ozguvenli olursak çizgimizi cizersek çok daha mutlu oluruz bu hayatta. Çocuğunuzu opmemeli bile bence ya
Bır dahaki geldiklerinde bırak öpme diyeceğim hatta elinden alacağım çocuğumu. Buradaki yorumları okudum.
Bir de şey mevzusu var. Ben işe gidersem kızımı anneme bırakacağım için bu üvey baba işten 16.00 da geliyor . Annem namaz kılarken bu herif çocuğuma hersey yapabilir. Yok abi çalışmıcam ben. Evde oturup ben büyütmek istiyorum :( zaten öyle oldu şmdiye kadar

Bır dahaki geldiklerinde bırak öpme diyeceğim hatta elinden alacağım çocuğumu. Buradaki yorumları okudum.
Bir de şey mevzusu var. Ben işe gidersem kızımı anneme bırakacağım için bu üvey baba işten 16.00 da geliyor . Annem namaz kılarken bu herif çocuğuma hersey yapabilir. Yok abi çalışmıcam ben. Evde oturup ben büyütmek istiyorum :KK43: zaten öyle oldu şmdiye kadar
Kesinlikle annenize bırakmayın ki annenizinde üvey babadan kalır yani Yok gibi maalesef..
Ayrıca ister altı açık isterse bezli olsun “anne” dahi olsa çoçuğun poposunu avuçlayarak sevemez...
Anne çocuğa mahremiyeti öğretir..
Çocuk akıl-bali olunca zorunlu ihtiyacı çiş-kaka öğrenimin de bile o bölgeleri çocuğun özelidir..
Çocuğa iki şeyi öğretin orası senin mahremiyetin zorunlu durumlar da senin haricin de kim dokunabilir ya da görebilir ???
Anne ve doktor
Başka kimseeee ne görebilir ne dokunabilir ve avuçlayabilir...
Ayrıca buradan altından bezi var daha 1 yaşın da üvey baba popsunu sıksada birşey olmaz anlayamaz diyen üyeyi
K ı n ı y o r u m !!!

Allahım konuyu okurken sinir krizi geçirdim hanfendi iyi misiniz siz ya? Bi de çalışırken anneme bırakıcam diyosunuz. Bakıcı tutun lütfen asla annenize bırakmayın. Ayrıca eve falan da almayın annenize diyin ki geleceksen o olmadan gel yok illa o adamsız gelmem diyorsan kendin bilirsin o zaman sen de gelme. Tavrınızı da net koyun öyle alo demekle falan olmaz.

Yazdiklarinjzj okurken kendi babam ve kp kizimi nasil seviyor diye dusundum de, kizim 4 aylik kucagina alirken olsun severken olsun cok dikkatliler hic poposunu sıkarak sevme falan gormedim, yanaktan opme bile cok nadr onunla konusup guldurur iletisim kurarlar en fazla gidiklama falan o da koltuk alti ve gobektun,bence uvey babanizn yaptigi hic normal gelmedi bana ben olsam o adama kizimj vermezdim ki sizin icinize sinmeyen birsey varsa mutlaka vardir birsey bu konulari kadinlar hisseder mutlaka

bakin sozu carpitiyorsunuz.hakli cikmam icin diyorsunuz hangi konuda? Uvey babanizin aslinda pedofili oldugu konusunda mi yoksa kotu bir babalik yapmasindan dolayi mi?Kotu bir babalik yaptigini kabul ediyoruz ama bu konuda surekli kendinize aciyip uzulup durmayin o noktada takilmayin cunku oz bile olsa buradaki pek çoğu kadinin babasi tekme tokatta girmiştir,sirtinda sopa kirilani da olmustur.Bu gibi seyleri dusunup durarak aslinda pedofili olmayan bir adami hareketlerini yanlis yorumlayarak ithammi ediyorsunuz.Buna dikkat edin.
Ya birader sen mesaj yazma

Bence'de insanlar 1 yaşındaki bir kıza art niyet ile yaklaşacak kadar aşağılık olmamıştır diye düşünüyorum. Dışarıda başka kadınlara çoğu erkek bakıyor buna şahit oluyoruz ama, söylediğiniz çok farklı konu. Bence siz ona nefretinizden yanlış anlıyor olabilirsiniz, arkadaşların dedikleri ve ek olarak ben olsam eve dahi sokmam gelmesini istemem, geliyorsa annem gelir başımın üstünde yeri var
Bu ülkede 3 yaşında kıza tecavüz edildi, çok var art niyetli

bakin sozu carpitiyorsunuz.hakli cikmam icin diyorsunuz hangi konuda? Uvey babanizin aslinda pedofili oldugu konusunda mi yoksa kotu bir babalik yapmasindan dolayi mi?Kotu bir babalik yaptigini kabul ediyoruz ama bu konuda surekli kendinize aciyip uzulup durmayin o noktada takilmayin cunku oz bile olsa buradaki pek çoğu kadinin babasi tekme tokatta girmiştir,sirtinda sopa kirilani da olmustur.Bu gibi seyleri dusunup durarak aslinda pedofili olmayan bir adami hareketlerini yanlis yorumlayarak ithammi ediyorsunuz.Buna dikkat edin.

Kendi çocuğu yoksa, yaş gittikçe blki çocuğunuzunu torun gbi görüyordur.....
Evet ama poposunu sıkıyor benım çocugumun öz dayısı yani öz abim öyle şeylere çok dikkat eder. Asla poposundan bile tutmaz. Bu özelliklenpoposuna elliyor.

Yarın akşam geleceklermiş kızımı sevmeye.
:(:sopa:

Kusura bakmayin ama annenizde sizin gibi dusundugu icin sizi koruyamadi. Cocuk bu. Aciz olmayin bu kadar, ne muhtacliginiz var bu kadar ki?

En hassas olduğum konu bırak üvey babayı ne öz babam nede eşimin öz babası asla ellettirmem görürsemde anında uyarırım iki kızım var biri 3 biri 5 yaşında her zaman söylerim kim olursa olsun başta yabancılar ve ne ben ne baban ne ananenle babanen nede dedelerin hiçbiri senin poponu oranı buranı elleyip sevemez itiraz etmen gerekir kızman gerekir diye sürekli anlatıyorum babannesi bi iki kere öyle poposunu sıkıp sevdi hemen babennesine hayır ayıp popo ellenmez sevilmez yüzümü sev babanne dedi zaman o kadar kötü ki kimseye guven yok bian önce konusun bence üvey babanızla konusmak istemiyosanız bile annenize söyleyin uyarsın baktınız laf anlamıyo yada kavga cıkarıcak almayın eve uzak olsun öyleleri nefret ediyorum ya ufacık bebelerin poposunu orasını burasını sıkıp sevenlerden o cocuk babanem dedem yapıyosa ayıp bişey değil demekki diye algılayıp ilerde bi başkası yaparsa da ses cıkarmayabilir asla sevgi adı altında oyun gibi sıkıp mıncırıp böyle sevilmemeli kız erkek hiçbi cocuk

Bir de şey mevzusu var. Ben işe gidersem kızımı anneme bırakacağım için bu üvey baba işten 16.00 da geliyor . Annem namaz kılarken bu herif çocuğuma hersey yapabilir. Yok abi çalışmıcam ben. Evde oturup ben büyütmek istiyorum :KK43: zaten öyle oldu şmdiye kadar
Aman diyim bacım bırakma kendin bak yavruna bence o adama karsı anneniz sizi nasıl koruyamadıysa senin evladını da koruyamaz yada benim işim var deyip ona emanet edip gidip işlerini yapabilir bilmiyorum ben yapamazdım bırakamazdım 😔

ben olsam güvenmezdim oyle bir adama.
kendi öz abime bile soyluyorum yanlis bir sey dusundugunden degil cocuklar ilerde tacize ugruyor anlamiyorlar bu sekilde sevilmeyi normal saniyorlar severken hareketlerinize dikkat edin poposunu sikmayin dudaklarindan dudagina yakin bolgelerden falan opmeyin diyorum haklida buluyorlar bu şekilde anlatabilirsiniz

'çocuğuma böyle dokunamazsın, ben annesi olarak istemiyorum' diyeceksin. inan çok zor değil. annen de laf edecek olursa 'anne sen beni bildiğin gibi büyüttün, üvey baba dayakları ile büyüdüm, ben kendi çocuğumu senin bildiğin gibi değil kendi istediğim gibi büyüteceğim. nokta' diyeceksin.
alınan alınsın darılan darılsın. sen evladını korumakla yükümlüsün.

Kusura bakmayin ama annenizde sizin gibi dusundugu icin sizi koruyamadi. Cocuk bu. Aciz olmayin bu kadar, ne muhtacliginiz var bu kadar ki?
Geldiler bu akşam. Kızımı sürekli kendime çektim, o adama gitmek ıstedı aldım kızımı mama verdım. Ama adam anladı. Ne hayırdır sevmemi istemiyorsan bir daha gelmem dedi. Annem de onu savundu. Biz 10 yıldan fazla evliyiz sen art niyetlisin dediler bana. Hastalıklu düşünüyormuşum ben. Çektiler gittiler. Suçlu BEN oldum.

ben olsam güvenmezdim oyle bir adama.
kendi öz abime bile soyluyorum yanlis bir sey dusundugunden degil cocuklar ilerde tacize ugruyor anlamiyorlar bu sekilde sevilmeyi normal saniyorlar severken hareketlerinize dikkat edin poposunu sikmayin dudaklarindan dudagina yakin bolgelerden falan opmeyin diyorum haklida buluyorlar bu şekilde anlatabilirsiniz
Geldiler bu akşam. Kızımı sürekli kendime çektim, o adama gitmek ıstedı aldım kızımı mama verdım. Ama adam anladı. Ne hayırdır sevmemi istemiyorsan bir daha gelmem dedi. Annem de onu savundu. Biz 10 yıldan fazla evliyiz sen art niyetlisin dediler bana. Hastalıklu düşünüyormuşum ben. Çektiler gittiler. Suçlu BEN oldum.

Aman diyim bacım bırakma kendin bak yavruna bence o adama karsı anneniz sizi nasıl koruyamadıysa senin evladını da koruyamaz yada benim işim var deyip ona emanet edip gidip işlerini yapabilir bilmiyorum ben yapamazdım bırakamazdım 😔
Geldiler bu akşam. Kızımı sürekli kendime çektim, o adama gitmek ıstedı aldım kızımı mama verdım. Ama adam anladı. Ne hayırdır sevmemi istemiyorsan bir daha gelmem dedi. Annem de onu savundu. Biz 10 yıldan fazla evliyiz sen art niyetlisin dediler bana. Hastalıklu düşünüyormuşum ben. Çektiler gittiler. Suçlu BEN oldum. Şuan midem bulanıyor üzüntüden stresten

En hassas olduğum konu bırak üvey babayı ne öz babam nede eşimin öz babası asla ellettirmem görürsemde anında uyarırım iki kızım var biri 3 biri 5 yaşında her zaman söylerim kim olursa olsun başta yabancılar ve ne ben ne baban ne ananenle babanen nede dedelerin hiçbiri senin poponu oranı buranı elleyip sevemez itiraz etmen gerekir kızman gerekir diye sürekli anlatıyorum babannesi bi iki kere öyle poposunu sıkıp sevdi hemen babennesine hayır ayıp popo ellenmez sevilmez yüzümü sev babanne dedi zaman o kadar kötü ki kimseye guven yok bian önce konusun bence üvey babanızla konusmak istemiyosanız bile annenize söyleyin uyarsın baktınız laf anlamıyo yada kavga cıkarıcak almayın eve uzak olsun öyleleri nefret ediyorum ya ufacık bebelerin poposunu orasını burasını sıkıp sevenlerden o cocuk babanem dedem yapıyosa ayıp bişey değil demekki diye algılayıp ilerde bi başkası yaparsa da ses cıkarmayabilir asla sevgi adı altında oyun gibi sıkıp mıncırıp böyle sevilmemeli kız erkek hiçbi cocuk
Benden nefret edecekler.
Annem şimdi diycek ki bi torunum vardı şimdi annesi eşimi istemiyor diye

Popo sıkarak sevmek nedir yahuuu... O şekilde eşim çocuklarımı sevse ellerini kırarım...
Bu şekilde sevme şekli mi varmış...
Kim olursa olsun ister darılsın, ister bir daha evime gelmesin o şekilde benim çocuklarımı kimsenin sevmesine izin vermem... Vermeyinde lütfen...

Back
X