- 28 Kasım 2010
- 42.400
- 140.797
- 798
- Konu Sahibi Madamgonca
Evet annemin birikimi tamamen kendisinde su anda. Babamin evi ve arabasi ablalarim annem ve ben olarak bolusuldu. Ablalarim her seyi bolusmek istediler cunku. Annemle ben farkli fikirlerdeydik, bir egitim kurumuna bagis yapalim babamin adina veya bir koye okul insa edelim demistik. Egitime bu kadar gonul veren bir insanin ismini olumsuzlestirmek adina. Cunku ablalarimin asla maddi olarak ihtiyaci yoktu anneleri cok zengin,meclis uyesi ve is kadini bir insan. Sayisiz mal mulku var,allah daha cok versin asla gozum varmis gibi algilanmasin da o parayi bolusup cebine atmaya ihtiyaclari yoktu onu anlatmak icin soylemek istedim su an.Üzüldüm gercekten çok Üzücüinsan bu kadarını yapmamalı ama işte kendilerini garanti altına mı almak istediler ne Yaptılar artık büyük ihtimal öyle düşünmüşlerdir . Şimdi zaten babamın eşi ve kızı vsr bize bşy düşmez bizde ne alırsak kar Demiş olabilirler . Yine de ele güne rezil etmek Yakışmaz asla . Zaten Dünya'da kimseden kimseye fayda yok en Güzeli kişinin kendi sahip olduğu Şeyler .
Annenizin birikimi size kaldı babsnızınki de ablalar ile bölüşüldü değil mi anlaşmazlıklara rağmen ?
İş mahkemeye falan intikal etmedi değil mi
Eger kiyasa gideceksek benim hic bir seyim yok,annemin bir evi var memleketinde de arazileri ve evleri var. Memleketindekiler ailesinin ve asiretlerinin ortak mali asla satilamaz sadece kullanimi soz konusu.
Kabul etmeyiz bu ev ve araba ya simdi satilir ya da mahkeme yoluyla satilir diye tehdit ettiler. Annem o surecte kendisi asla gelmedi,avukatini gonderdi. Ben kendim gittim,neler soyleyeceklerini kulaklarimla duymak icin. Duymam da cok iyi oldu. Aklim basimdaydi 20 yasinda bir universite ogrencisiydim. Senelerdir halam ve babaannemin annem uzerinde ablalarimi ve babamin akilsizliklarini kullanarak oynadiklari oyunlari bir bir yuzlerine vurdum. Sakin anneme tek bir kelime daha etmeyin yoksa sonuclarina katlanirsiniz seklinde aldim sazi elime