- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle. Cunku cok konusu oldu ailede. Eminim
Emin değilim kii annem kanser hastasiydi cook uzun ssüre kan aaradılar ben orta okuldayken o zaman sanki 0- cok zor bulunan bi kan demişlerdi ama emin degilim kimseye de soramiyorim kendi kendimi yiyorum :/
Ee ben 0- eşim A+ kızım AB- nasıl oluyo o zamanBir Laborant ve bu işi yapmış hastanede kan grubu tahlilleri yapmış bunun dersini görmüş biri olarak söylüyorum. Kesinlikle üvey değilsiniz. Anne ya da baba 0 ise kesinlikle ama kesinlikle AB kan grubuna ait bebek olmaz. Sizde AB olmadığınızı göre üvey değilsiniz. En yakın sağlık kuruluşuna gidip danışabilirsiniz.
Ee ben 0- eşim A+ kızım AB- nasıl oluyo o zaman
bence bunlara takılma
bak ben (b+) eşim (a+)
rabbime şükürler olsun iki kızım oldu
büyüğü (0+)
küçüğü (ab+)
hepimiiznki farklı farklı ama yavrularım benim canım
Hayır eminim kan gruplarimizdansizin yada eşinizin kan grubunu yanlış biliyor ihtimaliniz var mı?
Hayır eminim kan gruplarimizdan
öyle ama onunda kafası karışsın istemedim bi kan grubu görmeyle ((oda net bi görme bile değil hatırlıyo)) üvey olduğunu düşünmesi çok üzücüsizinki normal ki zaten.. a ve b den her çeşit oluyor.
öyle ama onunda kafası karışsın istemedim bi kan grubu görmeyle ((oda net bi görme bile değil hatırlıyo)) üvey olduğunu düşünmesi çok üzücü
canım yaa :)) ben de benzer bi şey yaşamıştım kısa süre de olsa.babam hep benim kan grubum az bulunur sıfır der dururdu. bir gün annemin de benim de kan grubuna bakmamız gerekti bi de ne göreyim annem b ben a ne oluyo yaa filan derken babamın ehliyeti her şeyi açıklamıştıKafayı yicem annemin kan grubu 0(-) babamın kan grubu A (+) kardeşim de babamla aynı ama ben B (+) im( babaminkini ehliyetinde gordum anneminkinin de en zor bulunan kan olduğunu hatta 0- olduğunu hatırlıyorum ben niye böyleyim
annemin hamilelik resimleri var günlüğünde bugün kızımı dogdum yaziyo hatta doğum bilekligim ve raporum da var annem saklamis kimseye soramiyorum daa
![]()
http://www.cafrande.org/kan-gruplar...baba-rh-pozitif-cocuk-rh-negatif-olabilir-mi/Kafayı yicem annemin kan grubu 0(-) babamın kan grubu A (+) kardeşim de babamla aynı ama ben B (+) im( babaminkini ehliyetinde gordum anneminkinin de en zor bulunan kan olduğunu hatta 0- olduğunu hatırlıyorum ben niye böyleyim
annemin hamilelik resimleri var günlüğünde bugün kızımı dogdum yaziyo hatta doğum bilekligim ve raporum da var annem saklamis kimseye soramiyorum daa
![]()
http://www.cafrande.org/kan-gruplar...baba-rh-pozitif-cocuk-rh-negatif-olabilir-mi/
sız uvey falan degılsınız, boyle bos ıslerle kafanızı yormayın...
cocukların kan grubu anne baba ıle her zaman aynı olmaz, eger kı anne ve babanın her ıkısınınde kan grubu aynı ıse cocukta aynı kan grubuna dahıl olur.
mesela annem A+ babam B+ ben O+ im...
Eşim A+ ben O+ im mendel hesaplamasına göre AO + OO buyuk ıhtımal cocugumuz O+ olacak ama A+ B+ O+ ucunden bırı olma ıhtımal var sadece AB + olamaz..