- 15 Ekim 2013
- 1.262
- 2.421
- 333
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yüzüme yüzüme sırf beni incitmek için banada böyle bir şey söylenmiş olsa ( allah korusun) bende buz gibi soğurdum bir dahada ısınmak için uğraşmazdım. kötümü davranırdım hayır ama benden kendi hayrına tek bir hareket göremezdi.Hayır eşim 34 yasında ve erken baba oldu yukardaki cevabımı okuyupta cevap verseniz keske benım hiçbirsıkıntım yoktu benim bebeğim vefat etti 1 sene önce 1,5 yasında cennete gönderdim onu ve üvey oğlumla hiçbir sorunum yoktu ama kardeşinim ölümünden sonra annesiyle kavga ettik ve onunda hareketleri değişti kardeşinin ölümüne üzülmediğini söyledi ben bu durumdan sonra çok soğudum yoksa lütfen biraz daha saygılı cevap verirsenz sevnrm
Bebeğinizi kaybetmenize çok üzüldüm,sabırlar dilerim.Yemn ederim kötü davranmıyorum ben sesimi dahi yükseltmem yasadıgım acının üstüne kardeşine melek olusuna üzülmediğini söylediği için soğudum sadece bu ve eskisi gibi olmak için çabalıyorum sıcak olabılmek için buyuzden sizlerden fikir alabılmek için yzdım
Yalnız bu üvey annenin problemi değil ve olmamalı. Annesi babası ilgilensin.En hırçın zamanları üstelik dağılan evlilikte pinpon topu olan bir çocuk var .Öfkeli ve hayata kızgın bir çocukla sizin 5 yaş elbebek büyüyen çocuk aynı değil maalesef
Bir cocugun annesiyle kotu olup cocugun kendisiyle iyi olacagini dusunmeniz bile abes .kimse anasinin karsisinda durmaz .bu tartisma cocuga hic yansitilmamaliydi.14 yas cok buyuk degil o hala bir cocuk .eminim oda sizinle yasamaktan memnun degildir .Hayır eşim 34 yasında ve erken baba oldu yukardaki cevabımı okuyupta cevap verseniz keske benım hiçbirsıkıntım yoktu benim bebeğim vefat etti 1 sene önce 1,5 yasında cennete gönderdim onu ve üvey oğlumla hiçbir sorunum yoktu ama kardeşinim ölümünden sonra annesiyle kavga ettik ve onunda hareketleri değişti kardeşinin ölümüne üzülmediğini söyledi ben bu durumdan sonra çok soğudum yoksa lütfen biraz daha saygılı cevap verirsenz sevnrm
Niye uzulmemis .Yemn ederim kötü davranmıyorum ben sesimi dahi yükseltmem yasadıgım acının üstüne kardeşine melek olusuna üzülmediğini söylediği için soğudum sadece bu ve eskisi gibi olmak için çabalıyorum sıcak olabılmek için buyuzden sizlerden fikir alabılmek için yzdım
Neyin duyarini kasiyorsunuz ben anlamadım ? Kadının çocuğu ölmüş. Bebeği bir kadının ilk yıl hayatı oluyor başka hiçbir şeyle ilgilenmiyorsun . Çocuğunuz var mı bilmiyorum biraz belki empati yapardınız çocuğunuz olsa. Birden onun bosluguyla ugrasirken eşek kadar olmuş başkasının çocuğunu dusunmezsiniz. Kadının mesajlarını okudunuz mu ? Evladım toprağın altında diyor . Anası zahmet olmazsa ilgilensin . Çok seviyormuş annesini hani onun gözüne girmek için yapıyormuş ya. Evinde durup yaptığı yemeği yediğine dua etsin . Kadın yine merhametliymis . Ben olsam gösterirdim ona evladımı ağzına almayı .
Kaybınız için üzgünüm Allah sabırlar versin ama 1 yıl önce diyorsunuz çocuk o zaman daha 13 yaşındaymış. 13 yaşındaki bir çocuktan çok mantıklı söylemler beklememek lazım. Adı üstünde çocuk. Hem de anne babası ayrı ve babasının 2. Evliliğinden kardeşi olan bir çocuk. Kıskanmıştır öyle demiştir. Sırf bir lafından dolayı çocuğa böyle soğuk davranmak yanlış bence.Kızlar üvey oğlum 14 yasında ve aynı evde yasıorum suan okulu bizim eve yakın oldugu için bizde kalıyo ve ben üvey oğlumu naptıysam sevemedim asla kötü davranmıyorum sadece sıcak olamıyorum günaha girmekten cok korkuyorum sevemediğim için napıcam lütfen yardım edin
Düzenleme
Kızlar ben 1 yıl önce evladımı kaybettim melek oldu ve üvey oğlum üzülmediğini söyledi yüzüme karşı ogünden beri ona karşı sıcak olamıyorum ve aynı evde yasıorm ve ben üvey oğlumu naptıysam birdaha eskisi gibi ısınamadım.