Canm öncelikle allah sabır versin umarım bi gün aranız düzelir. Her nekadar çekmeyen bilmese de seni anlamaya çalışıyorum tabiki haklı olduğun yerler var bunalman sinirlenmen normal canm ama çocukda her nekadar ileri gittiği durumlar da olsa haklı olma payı biraz daha fazla önce herseyi var diyosun beden şikayet ediyo gibi tabiki olucak annesinlede kalsaydı yardım edecekti esin çünkü evladı. Kendi annesinde kalmamasi bence annesinin ayıbi ne olurda olsun ben olsam çocuğumun benim yanımda kalmasını isterim.
İkinci konu kendi cocuklarima koyuyorum o alabilecek yaşta dediğin anda çocuk zaten ister istemez ayrım yaptığını düşünecek zaten istemezseniz bile üvey yaftasi var üstünüzde kendi çocuklarına koyarken onada koysam zamanla yardimci olur belkide sanada.her yetişkin kendine yemek koymak diye bakarsak ne kocamiza ne cocuklarimiza zamanla yemek koymayalim madem yada çocukların onun yaşına geldiğinde onlara büyüdünüz artık deyip yemek koymicakmisin.
Çamaşır meselesinde tamam belki fazla çıkartıyordur belki inatlasiyordur ama napsin kendimi yıkayın siz sadece çocuklarınız eşiniz kendinizinkini yıkayın bole mi olmasi lazim.
Ev tutalım onlara dediğine göre çocuk istemediğinizi düşünüyo saol abla teşekkür ederim mi desin zaten kendini dışlanmis hissederken. Esim kızını haklı buluyor yazıyorsun oda karşı çıksın tamam çocuk temelli babamda istemiyo desin zaten kendi anneside sizin yaninizda kalmasını istediğine göre bi problem ordada var.
Ergenlikte hepimiz ailemizin bizi anlamadigini düşünüyorduk şimdi haklı buluyoruz. Çocuk hem ergenlik çağına hemde özel bi durumu var babası ve ikinci annesiyle yaşıyor. Ee napsin çocuk ozaman..
Kimse beni anlamıyor demişsin ya Canm bence sende biraz o kızı anlamaya çalış. Bana bunları yapıyor sorusundan önce ben ona napiyorum bana bole davranıyor sorusunu sor bi kendine biraz empati sadece. Bi adım at bi anne gibi davran bunun ona ihtiyacı var. He tam anlamıyla iyi davrandığinda hala inadına yazıyorsa hadi ozaman haklısın. İlgi çamaşırı yıkamak herseyi almak en güzele okula yollamakla olsaydı oo hersey nekadar kolay olurdu.
Biraz sevgi biraz sabır çok şey değil.
Uzun oldu biraz kusura bakma amacım seni kırmak olamaz ama anlatmak istedim biraz tarafsız düşünmekte fayda var.
İnsiallah her şey düzelir ve mutlu olursunuz.