• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üveykızım

allah kimseyi uvey anne eline dusurmesin..kendi cocuklarina yemek koyup ona koymamak ne demek.yok kendi alabilirms..o zman kocanada yemek koyma kendi alabilir koca adam dimi...sen resmen o kizi disliyosu.uvey oldgunu hatirlatiyosun..bu adamla evlenirken bilmiyomuydunn cocuklari oldgnu..orasi senn evin oldgu o kadr o kizin da evi..boyle davranmaya hc hakkin yok ..esin senn cocuklarina senn yptgni ypsa ne hissedersn..kimse vazgecilme degildr bigun esin senden vazgecer ama evladindan gecmez..bunu unutma ...

5 sayfadan fazla okumadım ama bu kıza daha fazlasıni da yapiyormussunuz gibi geliyor bana. Nasıl bu kadar nefret dolu olabilirsiniz. Hiç birseyi ona hak görüyorsunuz. Belki çoğu zaman sadece 3 çocuğunuz ve kendinize yetecek kadar yemek yapıp ona vermjyorsunuzdur utusunu yapmiyorsunuzdur. Genç kız tüyleri çıkar adet olur ağrısı olur... Siz kötüsünüz....

Öz anne hakaretlerine, saldırılarına maruz kalan çocuklar için de çözüm üretemiyoruz maalesef.
Elbette dualarımız tüm aileler için sağlıklı, huzurlu bir şekilde birarada yaşamaları yönünde ama
hayat ne getirir bilemeyiz.
Aynen oyle aslinda bu isin ozu uveyi yok,oz annelerde neler yapiyor,dogurup olume terkediyo hatta kiyiyo yavrusuna,bu biraz insanlikla alakali,Allah herkezin yuvasina huzur versin.

Cümlelerinden bariz belliydi zaten..Üvey kız,defolsun gitsin,kendi evladım gibi sevemem,üvey diye batıyor falan..Külkedisinin üvey annesi olsa k.k ya bunları yazmaya cesaret edemezEn Büyük KK:KK48:
Aynen ya tepki cekecegi okadar barizki kendimi 16 yasinda ergenki acabaaa;)
Du bi dakkaaa konudaki uvey kiz kendimi acaba:)

Ustume gelmeyin yalvariyorum artik ya:KK43: ben 2 yildir darlandim resmen.Herkesin onun yuzunden bana kizip bagirmasindan esimden hakaretler iceren sozler duymaktan.Kiz beni yaptiklariyla degil asil davranislariyla sinir etti.bir edali yurumeler,tepeden bakmalar basi dik yurumeler.Kendinden emin soze baslamalar.

Himmm kizin gencligini guzelligini kiskaniyoruz galiba.
Vahhh yavrummm tanisamda desem gece kapisini kitleyip yatsin ,mazallah kuskanclim tehlikeli bi huydur,bide uvey anne ise bu bilemedim.

konunun fake olmasina sevndm..bde destekli atsaydi bari.milletn isi gucu yok kafadan senaryo yazip solugu burda aliyo..uvey anne degil kotu kalpli cadi mubarek:KK53: bunlar hep bosluktann ..su okullar bi acilsaydi su ergen hikayelernden kurtulsaydik...

Back
X