- 1 Temmuz 2015
- 841
- 856
- 18
- 24
- Konu Sahibi Mihaylovicdostoyewski
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Opsiyonelse söylesin bizde böyle yaparızİlk çocuğunu doğurur doğurmaz hamile kalıyor aynı gün ve 6 ay sonra doğuruyor ikinciyi
Sana yüzde yüz eminim fakesin demiştim konu sahibi bak çıktı yalanın ortaya.
Cok zoruma gitmisti ama hic unutmam onu.haha :)
stres at diyedir o.
Aynen oyle aslinda bu isin ozu uveyi yok,oz annelerde neler yapiyor,dogurup olume terkediyo hatta kiyiyo yavrusuna,bu biraz insanlikla alakali,Allah herkezin yuvasina huzur versin.Öz anne hakaretlerine, saldırılarına maruz kalan çocuklar için de çözüm üretemiyoruz maalesef.
Elbette dualarımız tüm aileler için sağlıklı, huzurlu bir şekilde birarada yaşamaları yönünde ama
hayat ne getirir bilemeyiz.
Cümlelerinden bariz belliydi zaten..Üvey kız,defolsun gitsin,kendi evladım gibi sevemem,üvey diye batıyor falan..Külkedisinin üvey annesi olsa k.k ya bunları yazmaya cesaret edemezOpsiyonelse söylesin bizde böyle yaparız![]()
Aynen ya tepki cekecegi okadar barizki kendimi 16 yasinda ergenki acabaaaCümlelerinden bariz belliydi zaten..Üvey kız,defolsun gitsin,kendi evladım gibi sevemem,üvey diye batıyor falan..Külkedisinin üvey annesi olsa k.k ya bunları yazmaya cesaret edemez![]()
3 çocuğu varmış ilki 9 yaşında ikincisi 8,5 6 ayda hamile kalıp doğurmuşAynen ya tepki cekecegi okadar barizki kendimi 16 yasinda ergenki acabaaa
Du bi dakkaaa konudaki uvey kiz kendimi acaba:)
Ustume gelmeyin yalvariyorum artik yaben 2 yildir darlandim resmen.Herkesin onun yuzunden bana kizip bagirmasindan esimden hakaretler iceren sozler duymaktan.Kiz beni yaptiklariyla degil asil davranislariyla sinir etti.bir edali yurumeler,tepeden bakmalar basi dik yurumeler.Kendinden emin soze baslamalar.
3 çocuğu varmış ilki 9 yaşında ikincisi 8,5 6 ayda hamile kalıp doğurmuş![]()
Fake olunca eline ne geçer ki ?anlamadım