Uyanamama problemi

bu ciddi bir sorun. bunca sene neden ciddiye almadınız ? uyku apnesi olabilir, bir de zaman kaybetmeden bir nöroloji uzmanına gidin.
İşin aslı bu durum işime bile geliyordu çünkü istediğim zaman uyanabiliyordum hiçbir şeyden rahatsız olmadan deliksiz uyuyordum hoşuma gidiyordu ciddiyetini hiç fark etmedim

Çocuğun olsun
Ne derin uykular uyurdum,
Tepemde davul çalsa uyanmazdım.

Bi bebeğim oldu ve resmen uyku konusunda sınavdı bana.
24 saat boyunca yarım saatte bir uyuyup uyandığını hayal et

İncecik ağlama sesini derin uykumdan duyup uyanabilir olmuştum. Ne ilginç..

Bunun dışında burnun evet,
Bence de sebep bu.
Üstüne düşmelisin bu konunun
Uyku mühim.

Evet uykuda konuşuyorum hemde çok fazla ve anlaşılır şekilde mırıldanma değil ayrıca horlama mecburen var cunku ağzım açık yatıyorum burnumdan yarım nefes alıyorum

ben babama sordum,uyku apnesi olabilir nörolojiye görünsün büyük ihtimalle uyku laboratuvarına gönderirler uyku sırasında burundan kaynaklı oksijen sıkıntısı oluyorsa ortaya çıkar dedi. çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey değildir.

annelik ne zor şey ah ah

Teşekür ederim bildiğim kadarıyla baban hekimdi değil mi? Oksijen sıkıntısı kansızlık şu an zaten banko ama uyku apnesini üstte bir hanım daha söyledi baktım değil yani bana iki üç belirti dışında diğerleri uymuyor ama netten de teşhis koymam zaten yanlış

Bende hemen uyanirim.isigi yaksalar sessizce adimi seslenseler zil calsa telefon titrese vs.alkol almadiysam sorun degil uyanirim ama yine uyurum.sabah kizimi gonderiyorum okula 1 saatcik uyuyayim diyorim gozumu açıyorum saat 1 mesela.sonra3 gibi bi agirlik basiyor hadi bi daha uyuyorum .24 saat uykuluyum
Uyurum.hic enerjik degilim butun yasam kalitemi sifirliyor

ay bilemedim ben sordum böyle böyle diye hatta arkadaşım dedim gelsin bakalım dedi

beyin cerrahı babam da az çok anlar,nörolojiye kesin görünsün diyor uyku laboratuvarı kesin çözüm getirirmiş.

keşke bende böyle olsam bende tam tersi bir bira bile içsem sabah erkenden uyanırım çoook uykusuz olsam bile

ay bilemedim ben sordum böyle böyle diye hatta arkadaşım dedim gelsin bakalım dedi

beyin cerrahı babam da az çok anlar,nörolojiye kesin görünsün diyor uyku laboratuvarı kesin çözüm getirirmiş.
Sahi sen ankaradasın eğer baban da ankara içinde hekimse bana özelden ismini verebilirsin

Çözüm bulabildiniz mi? Ben de asla kafamı kaldıramam uyansam bile 5 dk daha diyerek o beşer dakikalık periyodlarla alarmı erteleyip 2 saat daha uyurum. Sonrası baş ağrısı. Asla yataktan çıkamıyorum o an kafa uykuyu bırakmamaya direniyor.

Ben beynimi kodluyorum kalkmam gerekiyorsa ve o saatte kalkıyorum. Nasıl oluyor bilmiyorum açıkçası. Umursamadan yatmışsam, geç kalsam da olur demişsem mutlaka biraz geç kalkıyorum, 2. Alarmı buluyor kalkmam.
Mesela gece uyumadan önce 8de kalk diye direktif ver beynine bir süre. Çocukluğumdan beri bunu yapıyorum ve oluyor. Aman nazar değmesin :))

Bence çok abartı! Konu karikatürize edilmiş. O artık uyanmamak değil komaya girmek denir ona tibben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…