- Konu Sahibi ImTheDevil
-
araştırdım çoğu insan diyor ki uygulama kendi kendini durduruyormus doğru mu?Merhaba, benimde küçüklükten gelen burnumun içinde kemik eğriliği var, bu uykumu etkiliyor. Sizin gibi zor uyanıyordum ama işten dolayı artık biyolojik saatim var diyelim.
Sleep cycle diye bir program var, telefonunuza indirebilirsiniz. Diyelim ki 6.30'damı kalkacaksınız, alarmı kurup bu saatlerde uykunuzun en hafif olduğu anı yakalayıp alarm çalıyor, böylelikle sizde uyanıyorsunuz. Tek tavsiyem bu :) Biraz araştırın programı olumlu bildirimler aldığını göreceksiniz.
Evet uykuda konuşuyorum hemde çok fazla ve anlaşılır şekilde mırıldanma değil ayrıca horlama mecburen var cunku ağzım açık yatıyorum burnumdan yarım nefes alıyorumçevrenizdekiler horladığınızı veya uykunuzda konuştuğunuzu söylüyor mu?
Ben günde bir öğünle duran insanım çoğu zaman akşam yemeği yemeyi unuturum sırf bu yüzden geçen baygınlık geçiriyordum son bir haftadır akşam yemeği yemeye alıştırdım kendimi ve tatlı yemekten çok hoşlanmam ama kansızlık var bendeAç uyumayı denediniz mi? Ve öğleden sonra hiç tatlı yememeyi falan? Eğer kansızlık yoksa Beslenmenizi düzenlemenizi öneririm.
Hemen bakıyorum canımuyku apnesi olabilir mi bir araştır canım
Hangi hekime gideceğim bunun için?Bende uykuya bayılıyorum ama sizinki biraz abartı gibi geldi bir doktora görünmenizde yarar var
Dahiliye doktoru olabilirHangi hekime gideceğim bunun için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?