evet yaa:)benim yıllardır böyle ama eşim gece 1 e kadar falan oturur 8 de çat diye kalkar gider işe.(masallah)ben 11 gibi yatıyorum,tovbeler olsun 9-10 a zor kalkıyorum.kalksamda sersem gibiyim:)Az önce aynı konuyu açmayı düşündümBen bide demir ilacı kullanıyorum eskiden işe yarardı şimdi bana mısın demiyor.
Bir yolu varsa bende istiyorum lütfen gitti bütün derslerim
üni.zamanında da böyleydim canım yaa,final zamanı millet sabahlara kadar ders çalışırdı ben uyurdum sabah kalkamam diye:)yazında mı böyleydin yeni mi, ben şu 10 gündür uyanamıyorum ya, erken yatıyorum yine uyanamıyorum mevsim geçişinden herhalde
üni.zamanında da böyleydim canım yaa,final zamanı millet sabahlara kadar ders çalışırdı ben uyurdum sabah kalkamam diye:)
elmayı duydum denedim ama tınn:)o zaman redbulla kanatlan
ya bence bu redbull, kahve, kola falan çözüm olmuyo, yeşil çay, ada çayı, elma dene derim
elmayı duydum denedim ama tınn:)
yeşil çayın ada çayının uyku giderici etkisimi varmış:)
evet canım diğerlerinde uykun geçse bile esnemeye devam ediyosun, bi dinçlik verdikleri yok, ama ada çayıyla yeşil çayda o uyanamamış hissi kayboluyor, en azından bendeki etkisi bu
evet pskolojık sanırım,dur bende oyle yapayım:)aynı sorun bende de vardı...Erken de yatsam geç de yatsam farketmiyordu.Yatağa yapışıyordum.Hatta bununla ilgili konu da açtım.Yöntemini buldum artık,psikolojik olarak çözdüm diyelim aslında.İlk zamanlar alarm kurdum erken bir saate,diyelim 7de kalkmam lazım 6ya 6.30 a alarm kurdum,zaten uyku bozuluyor,7 de kalkabildim.Hiç haftasonu bile demeden aynı yöntemi denedim.Şimdi istediğim saatte uyanbiliyorum.
canım o bende ıse yaramaz,ihtiyacım gelse bile gece wc ye gider kaldığım yerden mışıl mışıl devam ederim3te su ic 1 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?