- Emoji Skoru
- 12.868
- Puanlar
- 498
Senin tam ihtiyacın okarkadaşlar erken yattım olmadı,uyku uykuyu getirir dediler geç yattım yine olmadı.
uyanamıyorum ben,bütün işlerim geri kalıyor.
kan değerlerim falan da normal..
uykuyla baş etme yöntemi olanınız var mı?
evet yaa:)benim yıllardır böyle ama eşim gece 1 e kadar falan oturur 8 de çat diye kalkar gider işe.(masallah)ben 11 gibi yatıyorum,tovbeler olsun 9-10 a zor kalkıyorum.kalksamda sersem gibiyim:)
benimde kpss falan çalışmam lazım.hiç bişey yapmasam evi temizlemem lazım:)böyle 1 günün nasıl geçtiğini anamıyorum..
arkadaşlar erken yattım olmadı,uyku uykuyu getirir dediler geç yattım yine olmadı.
Bugün yine dersi kırınca erkek arkadaşım kızdı, kendimi aklıcam ya bence bu evin havasında bişey var oksijen mi az acaba o yüzden uykumu güzel alamıyorum demeye başladım
O kadar özeniyorum ki sorunsuz erken kalkanlara. İş hayatımda nasıl olacak bilmiyorum
Ben yataktan dahi kalkamiyorum alarmı kapatıp hooop uykuya. O çayları nasıl içicem kalkmadan :)
bende uyanamıyorum ya alarmı kuruyorum kapatıp geri yatıyorum nedir ki çözümü
konu dışı olcak ama katipliği ne yaptın :)
az öncede bir rtkadaş uyuyamıyorum çok uykum var diye konu açmıştı
mevsimsel sebepler de etkili elbette
ancak uyku düzensizliği diye bir rahatsızlıkta vardır ki ileri derece sorun oluşturan durumlar mevcutsa mutlaka
muayene olmalısın
onun dışında sana bir kaç küçük tavsiye vericeğim
yattığın odanın perdelerini asla kapalı bırakma yatmadan önce mutlaka açık olsunlar
sabah güneşi odaya vursun
başucunda bir bardak su bulundur
sabah kalkar kalkmaz bu suyu içmeye zorlA KENDİNİ
mide bağırsaklar ve beyninin çalışmasını sağlayarak
uykunu açmaya yardımcı olacaktır
arkadaşlar erken yattım olmadı,uyku uykuyu getirir dediler geç yattım yine olmadı.
Kan değerlerinizde tiroitlerinize,b12 değerinize ve kansızlığınıza bakıldı mı?arkadaşlar erken yattım olmadı,uyku uykuyu getirir dediler geç yattım yine olmadı.
evet baktırttım,turp gibiyim canım:)Kan değerlerinizde tiroitlerinize,b12 değerinize ve kansızlığınıza bakıldı mı?