Uyandığınızda Nasıl Birisiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Uyandığınızda Nasıl Birisiniz? Sabahleyin uyanirken kimi insan huysuz olur kimisi sinirli kimisi hayattan kopuk

Siz Ne dersiniz??

ben uyandığımda tepkisizzz olurum ve anne beş dakka dahaaa lütfeen derimmm yada tamam birazda sağıma yada soluma dönim öle kalkıcam derim:sm_cool::lepi::emir_bebek
:

eğer hemen uyanıp bi yere yetişmem gerekiyorsa kurulmuş makine gibi olurum tepkisiz hemen kalkar hazırlanır çıkarım yok normal tatil günü evdeysem filan uyanırım yüzümü filan yıkarım odamdan çıkarım ama suratım asık olur konuşmam huysuz olurum kimse bana bulaşmasa mutlu olurum bu yarım saat filan sürer sonra kendime gelirim

Canım bu yaşıma kadar her sabah istisnasız hep gülümseyerek kalkarım yataktan....
Daha bir gün oflayıp puflayarak kalktığımı anımsamam..
Bir inanışım var çünküm:))

Benim o günü nasıl geçirdiğime bağlı uyanma şeklim..
Gün içersinde çok mutlu olmuşsam;yorulmamışsam;huzurluysam güzel uyurum ve kalkarken de gülümserim gülerim zıpır olurum eşime sarılırım hemen ardından pıtışıma (bebeğime):dance:
Okuduğum kitaplardan ya da izledğim filmlerden yaşanan olaylardan etlkilenip korkarsam tırsarsam da öyle uyursam -bilinçaltımda kendimle ve eserin karakterleriyle olayla cebelleşirim uyanırken psikopat olurum :1shok: kontrol ederim herşey eskisi gibimi diye ohhhhh derim rahatlarım yerimseniben
Çok yorgun ve pestilim çıkmış halde uyursam (atom karıncam sayesınde son günlerde sık oluyor :icecream:) uyanırken bir kova buzlu su gerekir ya da bebeğimin sesi)
Çok sinirli uyursam uyandığımda da unutmam hıı o siniri :roflol: kaşlarımı çatar pozisyona getiririm..Çok üzgünüm çoook
Eğer kızım o gnün düştüyse ya da biryerlere tosladıysa ben de anneik içgüdüsüyle korumaya kalkmışsam ödüm patladıysa ona bişi olacak diye uyanırken ve uyku esnasında da ayy! hiiihh! şiş! kızım!! diye korkarak uyanırım.
Örnekler çoğaltılabilir olmakla beraber şimdilik aklıma gelen bunlar..gamyoncuiremsu

Normalim bir değişlik olmaz bende.
Yanlız saatin çaldığı gibi hemen uyanamıyorum. Bende saati 15 dakika önceye kuruyorum.
sırnaşık şey

uyandıktan sonra yarım saat televizyon karsında keyif yapmadan kendine gelemıyorm:) sinirli olmam mutluda olmam ikisinin arası:) ama yegenim operek uyandırırsa cok mutlu olurum:)

Bazı sabahlar sebepsiz yere sinirli olurum.Sinirli değilsemde somurtkan olurum genelde.
Hep gülümseyerek uyananlara,somurtkan olmayanlara imrenmişimdir..

Bende degisiyor.
Bazen uyanirim cok mutluyum, bazende sinirli, asik suratli oluyorum (ozellikle gec yatip erken kalktigim zaman).
Cok fazla uyudugum zamanda asiri yorgun ve cok tembel hissediyorum kendimi.
Erken yatip erken kalktigimda cok neseliyim.

Uyandigimda nasil oldugumu kimse gormedigi icin herhalde bir onemi yok.
Karsimda kimse olmadigi icin bir etkisi de yok galiba kimseye.
Ama sunu soyleyebilirim ki uyandiktan hemen sonra konusmayi sevmiyorum nedense cok zor geliyor bana. O yuzden kalkar kalkmaz gunaydın diyemiyorum eger birisi varsa da, ne biliyim garip

Valla benimki de değişiyor...Eğer sabahın 4-5inde kalkıp ders çalışmam gerekiyorsa ki 4-5 ayım böyle geçiyor. bezgin bıkkın bir halim oluyor..Sinirli ağlamaklı somurtuk bir tip:bbo:Allahtan o saatte herkes uyuyorda kimseye negatif enerji yüklemiyorumyerimseniben Ama ders çalışmayacaksam yine de en geç 9 9 buçukta kalakarım, hiç de asık yüzlü olmam..Gayet kanlı canlı neşeli olurum.. Bizimkiler uyuyorsa kahvaltıyı hazırlarım..Kurabiye, börek, poaça bile yaparım kahvaltı için:lepi:Bir taraftan da müzik açarım..Yada gazete okurum..nette dolaşırım biraz vs.:1hug:

Hiç ama hiç çekilmem.Surat beş karış dolaşırım ortalarda.şutarafagitti

Valla benimki de değişiyor...Eğer sabahın 4-5inde kalkıp ders çalışmam gerekiyorsa bezgin bıkkın bir halim oluyor..Sinirli ağlamaklı somurtuk bir tip:bbo:Allahtan o saatte herkes uyuyorda kimseye negatif enerji yüklemiyorumyerimseniben Ama ders çalışmayacaksam yine de en geç 9 9 buçukta kalakarım, hiç de asık yüzlü olmam..Gayet kanlı canlı neşeli olurum.. Bizimkiler uyuyorsa kahvaltıyı hazırlarım..Haftasonları börek, poaça bile yaparım kahvaltı için:lepi:Bir taraftan da müzik açarım ooooh değmeyin keyfime:teytey:..Ya da gazete okurum..nette dolaşırım biraz ve KK sız da hiç olmazzz tabivs.:1hug:

uyandığım o an konuşmayı sevmem sessiz olurum genelde
nasıl olduğumsa o günki ruh halime bağlıdır tamamen
bazen mutlu bazen asık suratlı bazen güne başlamanın heyacanı olur üzerimde
değişir yani durumlar mervecim..

Ben suratsız ve suskun olurum..Çok çabuk kızarım uyku halim geçene kadar..O yüzden öğrencilerim bile bu huyumu öğrendi ve en sessiz oldukları saatler ilk ders saatiydi :roflol:

valla uyanma saatıme baglı sabah erken uyanmıssam oflarım puflarım uyumak ıstıyorum dıe soylenırım bı bes dk derım..o an o bes dk benım ıcın oyle guzel gelır kı..ama uykumu almıssam gec kalkmıssam sorun yok kalkarım ama o zaman da cok uyumaktan salak gıbı evın ıcınde dolanırım acılıncaya kadar..uyku bana yaramıyo her halukarda manyaklasıyorum uyandıgımda:mymeka:

bı sevgılım olsa sole aynı ıs yerınde calıssak o benı sevse ben onu sevsem sabahları gunaydın askım msj ıle uyandırsa benı gune onu gorme umuduyla baslasam erken kalksam sacımı basımı yapsam guzelce gıyınsem kosa kosa ıse gıtsem ne guzel olurdu uyumak benım tek sevgılım bıraksalar aksama kadar uyurum su an bıle uykum var pc basında her an uyuyabılırım:1shok:

uYKUCU güzeli demek ....:roflol:

uykumu aldiysam super olurum, alamadiysam sinirim tepemdedir yanima yaklasilmaz afyonum patlamadan:) cok uyuduysamda sersem gibi tembel olurum gun boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…