Uyandığınızda Nasıl Birisiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabah nasıl kalktıysanız tum gunun ole gececeğine ınananlardanım..
Sabah kalktıgımda uykumu hıc alamadıgım ıcın somurtkan olurum..
ama somurtkan halımı ınsanlara gostererek onlarında canını sıkmak , goruntu kırlılıgı yaratmak gıbı hıc bır hakkım yok..İşte bu yuzden ya uykumu alarak kendım gıbı kalkmaya calısıorm yaada bı sıgara ve buz gıbı bı su kendıme getırıyor benı..a.s.

ayy bugünlerde tam bana göre bi soru bu
valla canım sana en yakın dün gecemden bahsadeyim.bahçemde tavuskuşları var ve bazen yersiz saatte öterler gakk ggukkk diye.ama baya bi itici bi ses düşünün yanii.ve yatak odamın penceresinin tam altında.ve ben bu kuşların sayesinde saat 5,30 kadar uyuyamadım.en son hava aydınlıyoduu kalkııpp bağardığımda hayvanlara :) ve böle bi uykusuzluktan sonra sabah nasıl kalktığımı az çok düşünün artık.ve 10 haftalık hamileyim,miğde bulantılarım oluyo ara ara.bi de sabah kalktım bunuda yaşayınca günümün nasıl devam edeceği belli oldu bile......

ben her sabah farkli kalkarim yataktan
bu benim bir önceki gün ne yasadigima bagli
güzel seyler yasadiysam cok mutlu kalkarim yataktan sarki söyleye söyleye a.s
ama kötü seyler yasaydiysam cok sinirli asabi olurum hic kimseyle konusmam. benimle konusmak isteyenide terslerim :çok üzgünüm:

suratsız ve asabi olurum en az 1 saat kendime gelemem
çoğu sabahta işe nasıl gittiğimi hatırlamam benneyaptımki

cogunlukla tepkisiz veya asabi olurum
ama uykumu almissam biraz yatak keyfi yapiyorsam degmeyin keyfime

o tavuskuşlarını ben varyaaa nasıl rahatsız ederler benim güzel annemi ve yeğnimiiii :teselli:

Genelde suratsız olurumtatlicadiarzufisfisfis
Ama kociş beni romantik bir şekilde uyadırmışsa o zaman tebessümle başlarım güne:asigim:

çok suratsız olurum, en az yarım saat lazım kendime gelmem için, heleki kahve ve ilk sigaramı içmeden kimseler gözükmesin gözümee

biraz gece hortlağıyım..hiç bi zaman uykumu alarak kalkmadığım için de bakırköy kaçkını gibi oluyorum ..tatlicadiarzu bu yüzden herkes benimle pek muhatap olmadan evden tüyer..sırnaşık şey
anladığım kadarıyla biz kadınların bi huyu olsa gerek herkes suratsızmış yahu.. bende bi tek benim zannederdim ..:1shok:
:roflol::roflol::roflol:

gece nasıl uyuduguma bağlıı.. eger mutlu uyuduysam melek gibi uyanırımŞeniz ama sinirli uyuduysam sabah farklı bi kişilik olarak uyanıyorum çok sinirli oluyorum...tatlicadiarzu

bıraz fazla uyudummu sarhos gıbı oluyom kafam yerınde olmuyor:tomato:sankı ben ben degılım

inanılmaz derecede sakin ve sessiz olurum.annem bile yatarken sever beni çoğunlukla çok güsel oluyomuşum uyandığımda da bi saflık oluyo üstümde herseye evet tamam diyorum genelde

bende uyandıgımda cok sınırlı suratsız olurum önce bı kahvaltmı yapıp sıgaramı ıcıp kendıme gelmem gerklı ozamna kadar cok suratszı sınırlı cekılmez bırı olurumsengözlerimebaksanab bna bişi sölensın ıstemm kendıme gelene kadar bırı bşi sölsın kvga edeckı yer ararım yanı cekılmez bırı yım malesefff:dilcikar:

off ben uyandığımda tam felaketimdir.
zaten yüzüm gözüm şiş olur, görüntü dehşet verici olur
bir de sinir stres..
nasıl oluyor anlamıyorum ama normalde o ka
dar sakin olan ben,uykudan kalktığımda tam bir canavar oluyorum.
her şeye sinirleniyorum her şey gözüme batıyor.

bende tam bi cadı gibi oluyorum sabahları saçlar dağınık kabarmış bi halde gözler şiş surat bi karış huysuzluğum üzerimde olur tatlicadiarzu

Ben uyandığımda süper olurum.Herşeye gülerim herkesle şakalaşırım.Ta ki eşim kalkana kadar.O zaman susarım.

Çünkü bilirim ki afyon meselesi var Kahvaltıyı edip sigarasını yaktıktan sonra patlar afyonu!.......Bu huyuna çok kızıyorum.......

cok ters olurum ben yeni uyandigimda..

uzun süre kimseyle konusmam acilana kadar..

ve potansiyel olarak tartismaya acik olurum her sabah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…