Uyandığınızda Nasıl Birisiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uyandığımda uyku hallerim devam etmez kesinlikle.sanki saatlerdir ayaktaymışım gibi olurum..yada bi 5 dakika daha uyuyiim die mızmızlanmam kimseye...mızmızlanana da sinir olurum tatil de olsa yatak keyfi derlerya dakikalarca yatakta öylece uzanmaya,nasıl yaparlar şaşarım..çok acıkmışsam sinirli olurum..çocukken de tatil de olsa sabah 5-6 da kalkardım..kızlar yurdu die bir dizi vardı perran kutmanın.hoş bi diziydi.onu izlerdim sıkıntıdan:1rolleyes: delimiymişim ne:icecream:

ben de gayet hoş uyanırım tabi çevremdekiler uslu olurlarsa.........

uyumamış gibi uyanırım :))

yani öle uyanınca yok konuşmam şaka kaldırmam cevap vermem hallerim yoktur gayet normalimdir:))

bende hiç uyumamış gibi uyanırım aslında öylede şu sıralar eşimin maşallahı var sesi az çıkıyomuş gibi kulağımın dibinde horladığı için mütemadiyen kalkmak zorunda kalıyorum sözün özü hiç uyumamış gibi uyanıyorum:bbo:

çok agresifim ilk uyandığımda hele biri uyandırdıysa kesinlikle ters cevap veriyorum uyandımda çok sinirli oluyorum ilk 15 dakika falan :S

eskiden acaaip neşeli uyanırdım eşim sen hiç uyku sersemi olmuyon şaşırıyorum derdi sanırım sinirlerim yıprandı, artık hç öle değilim valla benim hergün değişiyo bi önceki gün bişeye üzülür yada sinirlenirsem ertesi sabah yorgun ve mutsuz kalkarım tabii sinirlerimde tepemde olur ama iyi bi gün geçirmişsem oda öyle devam ediyo tamamen psikolojime bağlı anıcaaanız....

ahhh ah uyku demeyin bana, sanirim bu dünyadaki en uykucu insan benim
annem anlatir. ben bebekken okadar cok uyuyormusumki , arada bi bakiyomus nefes aliyormuyum diye. öldümmü diye :roflol:

yada ben kücükken ( yani 3-4 yaslarinda). annem bi bakarmis, ben ortadan kayboldum. arar arar, yatakodasinda bulurmus beni.
annemle babam gülüsürlermis. aha seninki uyuyor gene diye
canim sIKILdikca gider uyurmusum tatlicadiarzu
ve hala öyleyim. günde 24 saat uyusam, hatta hic uyanmasam. ne güzel olur. uykuyu okadar cok seviyorumki ayyyyyyy. :tomato:
neyse dönelim konumuza :icecream:
sabahlari kalkinca asiri sinirli olurum, ve asla kimseyle konusmam Kötü Kazen
bütün aile kahvalti masasinda olur, en son ben kalkar otururum tabi (annemin önce en az 20 kere cagirmasi gerekiyor da )
ve o sirada zaten babam muhtemelen espiriler yapar benim üzerimden. annemde yorumunu katar.
ama ben asla konusmam, herkese ka$ catarim <<. ve sinirli sinirli bakinirim ve bisey yemem :dilcikar:
önce kendime gelmem lazim oda yarim saat filan sürer :roflol:

ayyy çok aksiyimdir ....eşim nasıl dayanıyor bilmiyorum....ben olsam benimle uyanmak istemezdim yaniii o kadar agresifim:mymeka:

bende uyandığımda çok sinirli olurum 15 sonra ancak kendime gelirim

ya cok sakin olurum seslenmem ya da cok asiri sinirli olurum

normal halimle uyanirim donemsel sorunum falan yoksa genelde sabahlari pozitifimdir

Yataktan ayağımı yere atarken besmele çekerim mutlaka. Aslında güne nasıl uaynacağımı önceki günkü yaşadıklarım belirler. Normal sıradan bir günse elimde olmadan sinirli olurum.Ufacık ters birşey olsa hemen patlarım yok kimse dokunmaz ise kısa sürede toparlanırım. Eğer önceki gün çok mutlu olacağım şeyler yaşamışsam duymuşsam gülerek içim kıpır kıpır uyanırım. Güne nasıl başlarsam öyle gidiyor.

Saat çaldığı gibi apar topar banyoda bulurum kendimi, güzel bir duş ve hop mutfak faslı kahvaltı hazır bu sırada ev halkı yavaş yavaş uyanır, ben ne giyeceğim bu gün diye söylenmeye başlar kızım ve eşim, hemen kıyafetleri ellerine, çayları, sütleri vs. leri hazırdır. hemen herkes oturur, ayaküstü bir şeyler atıştırırım ve evden çıkarım.
Her sabah böyledir bizim ev. Kendimi nasıl hissettiğime gelince hep acele eden biriyim...
İşe geç kaldım, işe geç kaldım diye sayıklayıp dururum.

ilginçtir çok konuşkan oluyorum....

acayip sinirli olurum cadı gibi
15, 20 dak. dokunmazlar bana uyanınca sonra açılırım
başlarım bülbül gibi şakımaya :icecream:

çok sinirli oluyorum ben ya, kendime gelene kadar kimse soru sormıycak banasırnaşık şey

Asabi olurum :mymeka: çay içtikten sonra aklım başıma gelir

uyandiktan sonra en az yarım saat (sanırım ) ,konuşmam kimseyle.kimsede benle konuşmasın isterim.
evlenmeden önce de bu böyleydi
evlendiğimden de böyle.

allahtan canım aşkım hep benden sonra uyanıyoda, beni o ifadesiz halimle görmüyo.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…