• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyarılma sorunu, cinsellik

İlişkiden önce eşiniz klitorisi uyararak oral veya eliyle sizi tatmin etsin sonra ilişkiye geçin öyle zevk artıyor

Ne zamandır evlisin? Benim çok yeni ilk zamanlarda acıyordu daha yeni yeni bir şey hissediyorum. Konudan alakasız ama ilişkide sanki mesaneyi sıkıştırıyor gibi baskı hissediyorum tuvaletim geliyor gibi oluyor böyle şeyler yaşayan oldu mu
Merhaba ilk başlarda bende de aynı baskı hissi oluyordu ama zamanla geçti kendinizi sıkmayın kasmayın rahat bırakın ki acı baskı hissi olmasın .

Çok teşekkür ederim yazanlara..
Malesef hala her şeyi deniyorum ama his yok.
Benim gibi olanlar varmış, gerçekten tekim zannediyordum.
Yakınlarıma da anlatamadım utancımdan.
Bu nasıl çözüme kavuşacak bilmiyorum,
kendimi tutup haftalarca dokunmadım kendime. Ama yine tık yok.
Bunu bi şekilde çözenler yazıp yardımcı olur umarııım

Aynı sorun bende de mevcut. Biraz açık olacak ama şuan da aynı şekilde orgazm oluyorum. Eskiden mesela yastığa sürtünmekse şimdi eşimi yastık olarak kullanıyorum. Değiştirmeyi denedim başlangıç var ama sona ulaşmak imkansız gibi geliyor

Kesinlikle bende imkansız görüyorum.
Oy o yastıklar yaktı zaten beni. :olamaz::KK48:
Bende senin dediğin gibi deniyorum ama kendi yaptığım gibi asla olmuyor.
Bi çözüm bulalım.. ne yapsak ki?

Ama daha ilişkiye yeni başlamış oluyoruz sanki mesaneye baskı yapıyormuş gibi oluyor ona dayanamıyorum bazen
Canim tam tersi g noktasi diye birsey var arastir bunu esin oraya tam denk geliyorsa bosalma yasanabilir.. evet bi kadinda bosalabilir zevkin en üst seviyesidir bu kontrol kayibi ve su gelir ama bu idrar gibi sari deyil ve kokusu yok.. arastir bence utanma evlisin sonucta

Kesinlikle bende imkansız görüyorum.
Oy o yastıklar yaktı zaten beni.
Bende senin dediğin gibi deniyorum ama kendi yaptığım gibi asla olmuyor.
Bi çözüm bulalım.. ne yapsak ki?
Deniyorum ama oluru yok malesef. O şekilde olabiliyorum anca. Böyle böyle olucak bi şekilde ama hamileyken napicam o konu kurcalıyo kafamı

Umarım bir süre konu başka yere taşınmaz. Ve konu asla fake değil, önceden burada yıllardır bir üyeliğim vardı. Çok vakit harcıyorum diye iptal ettirmiştim.

Artık benim için büyük bir sorun haline gelmeye başladığı için utana sıkıla da olsa yazmak fikir almak istedim. 13 yaşlarında kendimi tatmin etmeyi keşfetmiştim. O da beden eğitimi dersinde bacaklarımı birbirine değdirerek ya da nasıl denir bastırarak olmuştu, çok ilginçti. 🙉 sonra yıllarca ben elimle değil de sürtünerek kendimi tatmin etmeye başladım. Yani o baskı olmadan sonuca ulaşamıyordum. Elimle asla olmuyor bu yaşıma kadar. Öyle alıştırmışım ki.. elimle dokunduğumda asla bir hissim yok. Geçen sene de nişanlıydım, şimdi evliyim. Nişanlıyken ufak tefek yakınlaşmalarımızda misal en basiti öpmek, içim bi hoş olurdu. Yani bir şeyler hissederdim, arzulardım. Ten uyumsuzluğu gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum o yüzden, yine arzuluyorum istiyorum ama dediğim gibi his yok. Eşim dokunduğunda da, kendim dokunduğumda da, ilişkide de bir his yok. Ancak o baskıyı uygularsam sonuca ulaşıyorum, o da elimle değil.. ya yine bacaklarımı sıkıştırarak yada bir yere sürtünerek.

O yüzden bu evliliğimizde de büyük bir sorun haline geldi. Bende bir şeyler hissetmek istiyorum ama imkansız sanki. Dokunduğunda, öptüğünde, ilişkide beynen değil ama fiziken bir şeyler hissettiğim kesin. Çünkü zevk suyu epey geliyor, ama o zevk hissi yok.. problemde bu. Eşimle alakalı bir sıkıntı yok, bir şeyler hissetmem için elinden geleni de yapıyor ama tık yok. Kendimi o baskıya alıştırmışım çok kötü.

Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı? Doktora da gittik, psikolojiktir deyip konuşup savdı sanki başından. Bir daha da çekinip gitmedim. Fikirlerinizi almak istiyorum, kusuruma bakmayın açık açık yazmak zorunda kaldığım için. 🙏🏻
Okuduğum kitapta (kitabı özel mesaj atmak isterseniz tavsiye edebilirim) bu konudan bahsediliyordu. Orgazm kişinin beyniyle ilgili olan birşey,ama kişi ilk masturbasyon deneyimini kalçalarını sıkarak yaşamıştır ve ilerki zamanlarda diğer teknikleri denemek isterse ve bunda zorluk yaşarsa sebebi beynin orgazm olmak için kendisine ilk deneyimdeki tekniğin O sonucun olmazsa olmaz şartı olarak kodlaması ve kişinin kendisini kısıtlamasına sebebiyet vermesi.
Bunun için bir teknik vardı. Bildiğimiz yoldan masturbasyon yapıyoruz ve gelmeye yaklaştığımız anda tekniği değiştiriyoruz,yine gelmeye yaklaştığımız anda tekniği yine değiştiriyoruz. Başta zaman alabilir ama bu şekilde beynini ve vücudunu eğitmiş olursun hem de özgüvenin yerine gelmiş diyor kitap

Okuduğum kitapta (kitabı özel mesaj atmak isterseniz tavsiye edebilirim) bu konudan bahsediliyordu. Orgazm kişinin beyniyle ilgili olan birşey,ama kişi ilk masturbasyon deneyimini kalçalarını sıkarak yaşamıştır ve ilerki zamanlarda diğer teknikleri denemek isterse ve bunda zorluk yaşarsa sebebi beynin orgazm olmak için kendisine ilk deneyimdeki tekniğin O sonucun olmazsa olmaz şartı olarak kodlaması ve kişinin kendisini kısıtlamasına sebebiyet vermesi.
Bunun için bir teknik vardı. Bildiğimiz yoldan masturbasyon yapıyoruz ve gelmeye yaklaştığımız anda tekniği değiştiriyoruz,yine gelmeye yaklaştığımız anda tekniği yine değiştiriyoruz. Başta zaman alabilir ama bu şekilde beynini ve vücudunu eğitmiş olursun hem de özgüvenin yerine gelmiş diyor kitap

Ya öyle mi.. o kadar mutlu oldum ki yazıp bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.. iyice ümidimi kesmiştim çünkü. O tekniği deneyeceğim 🙏🏻 Kitabın adını da söyleyebilir misin peki? Alayım mutlaka ben onu.. tekrar çok çok teşekkür ederim

Ya öyle mi.. o kadar mutlu oldum ki yazıp bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.. iyice ümidimi kesmiştim çünkü. O tekniği deneyeceğim 🙏🏻 Kitabın adını da söyleyebilir misin peki? Alayım mutlaka ben onu.. tekrar çok çok teşekkür ederim
BAna da mesaj atar mısın kitabın adını rica etsem

Ne zamandır evlisin? Benim çok yeni ilk zamanlarda acıyordu daha yeni yeni bir şey hissediyorum. Konudan alakasız ama ilişkide sanki mesaneyi sıkıştırıyor gibi baskı hissediyorum tuvaletim geliyor gibi oluyor böyle şeyler yaşayan oldu mu
Kaslarını rahat bırakmadığında oluşan bir durum o vajinusmus yaşayıp atlayanlar ya da atlatma aşamasında olanlarda sık görülür. Zamanla rahat bıraktığında baskı ve tuvaletin gelmesi hissi kaybolacak.

Umarım bir süre konu başka yere taşınmaz. Ve konu asla fake değil, önceden burada yıllardır bir üyeliğim vardı. Çok vakit harcıyorum diye iptal ettirmiştim.

Artık benim için büyük bir sorun haline gelmeye başladığı için utana sıkıla da olsa yazmak fikir almak istedim. 13 yaşlarında kendimi tatmin etmeyi keşfetmiştim. O da beden eğitimi dersinde bacaklarımı birbirine değdirerek ya da nasıl denir bastırarak olmuştu, çok ilginçti. sonra yıllarca ben elimle değil de sürtünerek kendimi tatmin etmeye başladım. Yani o baskı olmadan sonuca ulaşamıyordum. Elimle asla olmuyor bu yaşıma kadar. Öyle alıştırmışım ki.. elimle dokunduğumda asla bir hissim yok. Geçen sene de nişanlıydım, şimdi evliyim. Nişanlıyken ufak tefek yakınlaşmalarımızda misal en basiti öpmek, içim bi hoş olurdu. Yani bir şeyler hissederdim, arzulardım. Ten uyumsuzluğu gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum o yüzden, yine arzuluyorum istiyorum ama dediğim gibi his yok. Eşim dokunduğunda da, kendim dokunduğumda da, ilişkide de bir his yok. Ancak o baskıyı uygularsam sonuca ulaşıyorum, o da elimle değil.. ya yine bacaklarımı sıkıştırarak yada bir yere sürtünerek.

O yüzden bu evliliğimizde de büyük bir sorun haline geldi. Bende bir şeyler hissetmek istiyorum ama imkansız sanki. Dokunduğunda, öptüğünde, ilişkide beynen değil ama fiziken bir şeyler hissettiğim kesin. Çünkü zevk suyu epey geliyor, ama o zevk hissi yok.. problemde bu. Eşimle alakalı bir sıkıntı yok, bir şeyler hissetmem için elinden geleni de yapıyor ama tık yok. Kendimi o baskıya alıştırmışım çok kötü.

Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı? Doktora da gittik, psikolojiktir deyip konuşup savdı sanki başından. Bir daha da çekinip gitmedim. Fikirlerinizi almak istiyorum, kusuruma bakmayın açık açık yazmak zorunda kaldığım için.
Beni anlatmissin resmen

Back
X