Merhabalar bugün başımdan geçen ilginç bir olayı anlatmak istiyorum . Sizin eşlerinizde böyle mi merak ediyorum . Eşim son iki gündür kendisini uyarmama rağmen bana köylü ? Mal ? Salak şunu getir tarzında konuşuyordu kendisiyle bunun için iki günde beş kere tartışmışımdır herneyse bugün yine bir yere gidecekken ve benimde hazırlanmam gerekiyorken tişörtümü ütülermisin dedi bende tamam ama benimde hazırlanmam gerekiyor diyince al şunu ütüle mal tarzında bir cümle kurdu :) ve yine tartışmaya başladık . Ben ütü yapmayı reddedince de ceketimin üzerine ütüyü bırakıp yanmasına sebep oldu . Ve ondan sonra da yine ağza alınmayacak hakaretler küfürler . Kendisi asla böylr biri değildi ne oldu anlayabilmiş değilim . Şuan konuşmuyorum ve konuşmayacağımda . Aile evindeyiz . Annemlerde aileme de sürekli beni şikayet eder tarzında söylemlerde bulunuyor . Bu adamı boşarsam mı kurtulurum yoksa başka bir çaresi var mı merak ediyorum . Dayak taraftarı değilim fakat kendisini temiz bir dayağın düzelteceğini düşünüyorum.