üye olduğu chat sayfasından işlettim

Chat te birini işletiyor eski biri (eskide kalması gereken)
Onceki konularini da okudugumuz icin canim. Hulya'nin ise yaramaz bi sevgilisi var. Bunu chat sayfalarinda aldatti. Hulya da simdi onu isletiyor. Intikam almaya calisiyormus falan. Oyle iste :))
İsletmek kandirmak demek mi? Bilmiyordum))
Haaa, anladim simdi. Tesekkurler kizlar:KK36:

Kendine güvenmek ve kendine değer vermek aynı şey değil galiba

Evet halk jargonunda o anlamda kullaniliyor :KK70:
Bana tuhaf gelen çat konusu. Hala cata giren varmi? O devir bitmedi mi? 2007de filan baya baya giriliyodu cata. Ustunden 10 yil gecti. Bi suru tanislik siteleri acildi. Cata giren kaldi mi?

Daha önceki konularınızı okumuş biri olarak şunu net söylüyorum ki, bir uzmandan yardım almalısınız. 29 yaşındasınız ama yeni yetme ergenler gibi davranıyorsunuz. Adam sizi aldatmış bunu biliyorsunuz zaten, böyle saçma sapan oyunlara gerek yok. Biraz onurlu davranın bence.

Kız Hülya sen hala bu adamla mı uğraşıyorsun :işsiz:

Kendini sev biraz.
Değer ver kendine.
Gez toz eğlen tek başına mutlu olabileceğini önce kendine sonra da başkalarına ispat et.

Vazgeç artık şu heriften. Ararsa cevap verme. Umursama. Sessiz kalmak kadar delirten başka bişey daha bilmiyorum.

Azıcık dinle burda ki insanları yahu. Tecrübeler yaşanmışlıklar konuşuyor burda.

oyunun detaylarını hep yazıcam size

Hep yaz sürekli yaz bize noluuurrr. Hayatımızda ki tek heyecan senin sevgilini işletmen :kahve:
Allah aşkına ne uğraşıyorsun hala acaba. Bırak ne b*k yerse yesin hayatına bak. Gençliğini 5 kuruş etmeyen insanlara ders vererek mi geçireceksin

Hülyaaa bunların hepsi boş şeyler. Neden konuşuyorsun ki? O aşk sözcükleri söyledikten sonra kendini gösterip 'sen beni nasıl aldatırsin?' mi diyeceksin?
Dee. Adam zaten daha önce de yakalandı , pişmanım dedi affettin . Yine der.
Fake erotik resimler gönderip ondan da resim isteyip gelen uygunsuz resmi cocugun yedi ceddine mi gondereceksin?
Savcılığa verir, ip adresinden evini bulurlar, Özel hayatın gizliliği suçundan uğraş dur.
Bu iki seçenek dışında konuşup ne yapacaksın ben onu anlayamadım valla.
Ayrıca adam seni aldatmış. Demek ki seni sallamıyor.
Umursamiyor, sevmiyor ve sana değer vermiyor.
Bunu anlamak bu kadar zor mu?
Madem yaşın 29,treni kaçırmak istemiyorsun (ki benim yaşım 27 evlilik için çok erken olduğunu düşünüyorum,ne treni kaçırması. Mis gibi bir hayatım var) o zaman bı an önce adamı şutla da yeni kısmetler bul kendine. Saat daha da ilerlemesin
Hatta o arkadaşlık sitesi. Bak üyelik açmayı da ogrenmissin, bir üyelik de kendin için aç, gelen adayları eleye eleye belki iyi birisini bulursun.
Hem erkek arkadaşın senin üyeliğini görürse gerçekten uzulebilir, istediğin buysa eğer .

Eski filmlerde olurdu, Tarık Akan 3 kadınla aynı anda nişanlanırdı, Gülşen Bubikoğlu dandik bir intikam alır ,dövdürür falan, sonra affederdi. Hatta bu filmleri erkekler yazıyor da ondan,böyle saçma bir şey olmaz, romantik komedi mi şimdi bu derdim gerçek hayatta da varmış.

Back
X