ya,aslında herkesin vardır böyle. yok d iyenler zaten pek etliye sütlüye karışmayanlardır. düşünceler farklı olunca olmaması mümkün değil.birde yıldızın barışmamasıda önemli gerçektenYaa şaka bi yana istemediğim bir noktaya gidiyor ben onu çekiştirmek vs için açmamıştım bu başlığı. Sadece forumda bir başlıkta son mesajı yazan kişi olarak 'göz ardı edilen üye' dediği için merak ettim insanlar niye böyle bir icraate gidiyor diyeAma bulmacaya çevirdik falan
Yani evet tabi ki geyiklerde forumlarda yıkama yağlama yapmak zorunda değiliz yakın hissetmek için çokça özel mesajlaşırdık diyeyim. Ama sana da yazdığım gibi tavşan dağ durumları fazla alınganlık göstermiş de olabilirim yani. Yine olsun yine göz ardı ederim amaAma o kişiyle,bu kişinin samımıyetıne rast gelmedim..hemde bu kadar içerliyecek derecede ki samımıyete..
O kişinin hep kendi ahalisi olurdu çevresinde..
Bazen fake,bazen cake:)))
Yıldızlık da değil. Hadi kapatalım ya çok rahatsız oldum. Amacını gerçekten aştı.ya,aslında herkesin vardır böyle. yok d iyenler zaten pek etliye sütlüye karışmayanlardır. düşünceler farklı olunca olmaması mümkün değil.birde yıldızın barışmamasıda önemli gerçekten
Haber almak nasıl mecbur yahu :)Sürekli konuşmak zorunda olduğum bir üye var.
Haber almak mecbur birbirimizden ama kanim isinmadi.
Onu etmeyi dusunebilriim.
Bir de hic tanimadigim birini göz ardi etmisim .
Niye acaba.
acaba beni göz ardı eden oldu mu? bunu öğrenebiliyor muyuz :)))
Alışveriş mı yaptın..oda ıkıncı el bolumunden bırımı yoksa:))Sürekli konuşmak zorunda olduğum bir üye var.
Niye acaba.
Sürekli konuşmak zorunda olduğum bir üye var.
Niye acaba.
Hadi konuyu dağıt dinliyoruzahahahhaorayi anlatirsam
göz ardı etsen mesajımı görmezdin sanırım :))Ben seni ettimşaka şaka
merak unsuru var ya ondan olabilir :)Haber almak nasıl mecbur yahu :)
Ahahahha
Okusa direk anlayacak yeminle
Biz adam diil miyiz kızzz biz de aynı mesajı copy paste isterük di mi @Bilgece ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?