- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.217
- 698
Hayır alakası yok ayrılan benim. Sadece o şekilde YouTube kullanmaya baya alıştım işime gelir çıkmak istemiyorum daha doğrusu bu :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır alakası yok ayrılan benim. Sadece o şekilde YouTube kullanmaya baya alıştım işime gelir çıkmak istemiyorum daha doğrusu bu :)
Mesele üyelik değil ama işte...O şekilde kullanmak hoşunuza gidiyorsa, 10 liracığınızı feda edin o zaman. Bu kadar küçük hesaplara girmenin ne manası var?
Bence de değil. Farkında değil ama öyle kullanmaya alıştım deyip üyeliği kullanmaya devamı ettiğini söylemesi, üyelik üzerinden eski sevgilinin kendisinden vazgeçmediğini düşünmesinden daha kötü.Mesele üyelik değil ama işte...
Merhaba. Yenilerde ayrıldığım eski sevgilimden YouTube music üyeliğim var beni aile üyesi olarak eklemişti kendi istedi bende ekle demiştim. Şimdi o üyelikten ben çıksam bişey fark eder mi yoksa kalsın mı. Yönetici o olduğu için istese kendi de aile üyesinden çıkarma hakkına sahip ama yapmadı yada farkında değil daha. Sizce ne yapsam
Büyük ihtimalle kaydedilenler, beğeniler, daha sonra izle vs. gibi şeylerden bahsediyorda konu alışkanlık mı bilemedim :)böyle youtube kullanmaya alıştım ne demek anlamadım
sizin youtube açmanız yasak mı kendiniz açın madem alışmışsınız artık kullanabilirsiniz rahat rahat
yotubeyu kullanmak ne kadar zor olabilir ki eski sevgilimin aile kısmında kalmak zorunda olacağım kadar.
hah onları yeni sekmede aç desin açsın kendi youtube unda kaydetsin :)Büyük ihtimalle kaydedilenler, beğeniler, daha sonra izle vs. gibi şeylerden bahsediyorda konu alışkanlık mı bilemedim :)
Sevgilisini "öyle kullanmaya alışmış" benceBence de değil. Farkında değil ama öyle kullanmaya alıştım deyip üyeliği kullanmaya devamı ettiğini söylemesi, üyelik üzerinden eski sevgilinin kendisinden vazgeçmediğini düşünmesinden daha kötü.![]()
Az önce numaramı silmemiş hala kayıtlı bir umut var mı diyene denk geldim nevrim döndü :)Hayır genelde wpdan baktı diye konu acıyorlar:)youtube ilk bahane oldu:)
Iban atsın biz gönderelim 10TL10 lira için mi? Sinekten yağ çıkarma durumuna gelmişsiniz.
Bizim aile üyeliğinde bir kişilik yer vardı yanılmıyorsam alıvereyim hemenIban atsın biz gönderelim 10TL![]()
100 lira olsa ne olur allasen, beleşçiliğe bakar mısın10 lira için mi? Sinekten yağ çıkarma durumuna gelmişsiniz.
Diyorum ya sinekten yağ çıkarma mertebesine ulaşmış konu sahibi. Öğrenci olur, para kazanmaz falan anlarım da bilgilerinde akademisyen yazıyor, yalansa bile 27 yaşında koskoca kadın bir şekilde para kazanıyordur herhalde.100 lira olsa ne olur allasen, beleşçiliğe bakar mısın![]()
Ona söyleyin kimse, dogum yapalı 3 sene olacak,hala dogum drumu silmedim kayıtlı:)2.de asla düsünmüyorm ama silmiyorum da shhdshdshsdAz önce numaramı silmemiş hala kayıtlı bir umut var mı diyene denk geldim nevrim döndü :)