• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üyelik iptali eski sevgili

Hayır alakası yok ayrılan benim. Sadece o şekilde YouTube kullanmaya baya alıştım işime gelir çıkmak istemiyorum daha doğrusu bu :)
tamam-inandim-ok-i-believed.gif

Merhaba. Yenilerde ayrıldığım eski sevgilimden YouTube music üyeliğim var beni aile üyesi olarak eklemişti kendi istedi bende ekle demiştim. Şimdi o üyelikten ben çıksam bişey fark eder mi yoksa kalsın mı. Yönetici o olduğu için istese kendi de aile üyesinden çıkarma hakkına sahip ama yapmadı yada farkında değil daha. Sizce ne yapsam

Hayır alakası yok ayrılan benim. Sadece o şekilde YouTube kullanmaya baya alıştım işime gelir çıkmak istemiyorum daha doğrusu bu :)

Kendin sorup kendin cevaplamışsın, ekstra bir cevap istiyorsan başka bir cevabı yok bunun!

böyle youtube kullanmaya alıştım ne demek anlamadım
sizin youtube açmanız yasak mı kendiniz açın madem alışmışsınız artık kullanabilirsiniz rahat rahat
yotubeyu kullanmak ne kadar zor olabilir ki eski sevgilimin aile kısmında kalmak zorunda olacağım kadar.
Büyük ihtimalle kaydedilenler, beğeniler, daha sonra izle vs. gibi şeylerden bahsediyorda konu alışkanlık mı bilemedim :)

Büyük ihtimalle kaydedilenler, beğeniler, daha sonra izle vs. gibi şeylerden bahsediyorda konu alışkanlık mı bilemedim :)
hah onları yeni sekmede aç desin açsın kendi youtube unda kaydetsin :)

sanırım cüzi miktar para ödeniyor derdi o gibi geldi bana, alışkanlık ve barışma umudu olmasını tercih ederim, kullanmak işime gelir dedi işkillendim... eski sevgiliside 3 kuruşun derdine düşmüşüm gibi anlaşılmasın diye çıkaramıyordur listeden belki :(

Bence de değil. Farkında değil ama öyle kullanmaya alıştım deyip üyeliği kullanmaya devamı ettiğini söylemesi, üyelik üzerinden eski sevgilinin kendisinden vazgeçmediğini düşünmesinden daha kötü. 😂
Sevgilisini "öyle kullanmaya alışmış" bence :D

100 lira olsa ne olur allasen, beleşçiliğe bakar mısın 😅
Diyorum ya sinekten yağ çıkarma mertebesine ulaşmış konu sahibi. Öğrenci olur, para kazanmaz falan anlarım da bilgilerinde akademisyen yazıyor, yalansa bile 27 yaşında koskoca kadın bir şekilde para kazanıyordur herhalde.

Back
X